Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Bytte, super pavyzdys, manau, labai nusižiūrėt bandysiu ir reiks vieną spalvytę ryškesnę išsirinkt. žodžiu reiks dar pasirankiot, pasidėliot, pasižiūrėt

su jūsų pagalba viską pasidarysiu smile.gif kad tik rasčau po to, ką nusipirkt biggrin.gif

Atsakyti
kapsulės formavimo schema, pirma A paskui į apačią (bent jau taip lengviau):
user posted image
paimta iš čia
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 13, 15:57)
oi, aga, sijoną pamiršau, nors šiaip žiauriai nemėgstu, bet, manau reik pradėt nešot. suknelės man labiau patinka. ale reik ir to ir to. bliuskučių irgi trūksta, aga

Man šiaip nelabai tos trys spalvos groja ir tikrai niūroka. Bet jei kabinatės už tamsiai pilkos, tai gal verta tada apačią rinktis tos niūresnės spalvos, galima bus laisviau ir įvairiau (spalviškai) derint viršų. Vis dėlto spalvoti viršūs dažniau pasitaiko nei kelnės.

Atviras klausimas - o džinsų spalva turi atitikti bazines kapsulės spalvas?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 13, 16:03)

Ne-a. Laikoma kad džinsas prie visko tinka, jai tik džinsų spalva nenugrybavus, kaip pastaruoju metu būna biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 13, 15:03)
Man šiaip nelabai tos trys spalvos groja ir tikrai niūroka.

Man irgi niurokai atrodo g.gif

Dzinsai nesiskaito i 3 spalvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 13, 16:01)
kapsulės formavimo schema, pirma A paskui į apačią (bent jau taip lengviau):

bytte, jetau kaip ačiū

jo, tikrai niūroka dabar kai žiūriu. kai atskiras spalvas rinkaus, atrodė ta teal pakankamai ryški, bet keisiu ją į raudoną/ružavą (pagal toną dar žiūrėsiu) arba mėylną.

QUOTE(bytte @ 2012 08 13, 16:05)
Ne-a. Laikoma kad džinsas prie visko tinka, jai tik džinsų spalva nenugrybavus, kaip pastaruoju metu būna  biggrin.gif .

o kokia skaitos nenugrybavus? biggrin.gif ta mėlyna džinsinė? biggrin.gif

šaip iš tikrų tai man reik ofisinės aprangos labai retai, kasdienai tiek nereik, bet galvoju jei sujungus tą ofisinę su kasdiene (ne laisvalaikio), tai gal būtų visai nieko. galima būtų ir oficialiau apsirengt ir ne taip oficialiai, priklausomai nuo švarko, kelnių stiliaus ir pan, kaip pvz čia http://www.kkm.lv/mo...a...log&bid=164

ir čia kaip matau, visur apačia tamsi, o viršus jau įvairesnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 13 rugpjūčio 2012 - 15:18
QUOTE(Teka @ 2012 08 13, 16:18)
šaip iš tikrų tai man reik ofisinės aprangos labai retai, kasdienai tiek nereik, bet galvoju jei sujungus tą ofisinę su kasdiene (ne laisvalaikio), tai gal būtų visai nieko. galima būtų ir oficialiau apsirengt ir ne taip oficialiai, priklausomai nuo švarko, kelnių stiliaus ir pan, kaip pvz čia

Mano tai darbinė/laisvalaikio apranga dažniausiai ta pati. Ofisinės aprangos niekas nereikalauja, nors kartais ir formaliau apsirengiu. Bet nematau prasmės atskirti darbo/laisvalaikio rūbų.

Beje, tamsios arba neutralios spalvos apačios patogu dar ir dėl to, kad prie jų lengviau derinti viršutinius rūbus šaltuoju sezonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 13 rugpjūčio 2012 - 15:28
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 13, 16:26)
Mano tai darbinė/laisvalaikio apranga dažniausiai ta pati. Ofisinės aprangos niekas nereikalauja, nors kartais ir formaliau apsirengiu. Bet nematau prasmės atskirti darbo/laisvalaikio rūbų.

vadinas ne aš viena taip planuoju smile.gif
o jūsų kapsulė iš kiek spalvų? ir kokių? smile.gif

o kaip lietuviškai būtų periwinkle spalva? googlės vertėjas nesugeba tokios išverst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 13, 15:28)

o kaip lietuviškai būtų periwinkle spalva? googlės vertėjas nesugeba tokios išverst biggrin.gif

As vadinu zibuokliu, bet kaip teisingai nzn biggrin.gif mano labai megstama spalva ax.gif Kaip tik siandien vilkiu zibuokliu su zirniukais suknele tongue.gif

O del darbo ir laisvalaikio kapsuliu - manau cia nuo darbo ir laisvalaikio labai priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 13, 16:46)
As vadinu zibuokliu, bet kaip teisingai nzn biggrin.gif mano labai megstama spalva ax.gif Kaip tik siandien vilkiu zibuokliu su zirniukais suknele tongue.gif

O del darbo ir laisvalaikio kapsuliu - manau cia nuo darbo ir laisvalaikio labai priklauso smile.gif

na aš ją irgi pavadinau žibuoklių smile.gif

tikrai taip, bet mano darbas namie, tai man ta oficiali apranga labai retai reikalinga, bet vistiek noriu turėt, nes nu tkrai būna prisireikia smile.gif o laisvalaikio aš nepanioju čia, kalbėjau apie laisvo stiliaus ale darbinę aprangą, na ne visai laisvalaikio, o kasdienę biggrin.gif nemoku paaiškint. o laisvalaikio apranga man reikalinga su vaikais eit į lauką, ar šiaip su draugai kokį piknikėlį susirengt, į svečius pašokt. o jau visokiems baliams, tai reikės dar ir šventinės. bet vistiek pirmo būtinumo kol kas darbinė-laisvo stilaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 13, 16:28)

Man daug spalvų patinka ir vasarinės kapsulės neturiu susidėliojusi (galėsiu vakare įkelti pavasarinę, kažkada čia jau kėliau), tiesiog pirkdama pagalvoju, ar tiks rūbas ir prie ko. Apačios pas mane daugiausiai mėlynos/beige/juodos, o viršūs jau ryškesni, spalvotesni. Labai patinka turėti keletą vienodų spalvotų kardiganų. Balta bliuzelė (kažkas tarp maikės ir marškinukų) - itin pasiteisinęs rūbas. Navy blue švarkas prie daug ko tinka. Dabar va tas šaltibarštines kelnes visai netyčia apturėjau, tai įnešė sumaišties į spintą.

Gal katiliukų? biggrin.gif

Aš laisvalaikio irgi turiu omeny kasdienę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 13 rugpjūčio 2012 - 15:52
Na as suprantu taip - darbine kur i darba, gali buti maziau ar daugiau oficiali.
O laisvalaikio - kur laisvu nuo darbo laiku biggrin.gif
Atsakyti