Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Teka @ 2012 08 13, 12:34)
na lauksiu  labai, nes man rūpi kaip ten su tais atspalviais viskas. ar mėlyna tik vieno atspalvio mėlyna, ar nuo šviesesnės iki tamsesnės

Aš esu minėjus kad trys spalvos turi būti: tamsi, šviesi, ryški, iš kurių viena pasirinktinai neutrali būtinai (tarkim tamsi neutrali arba šviesi). Atspalviai gali varijuoti būtent tose rėmuose: jai tamsi tai kad nepereitų į šviesę. Kaip donstop minėjo jai pilka pasirenkama kaip tamsioji spalva, negalima kad pereitų į šviesę, ir atvirkščiai.
Tarkim mano pasirinkta pool šviesi, tamsi jau būtų teal, ir gali nebetikti su mano pasirinkta tamsiąja, todėl netiks. Kadangi mano tamsioji spalva pilkai mėlyna tai rinksiuosi nuo soft blac iki dusty navy, berots taip vadinasi, svarbu kad visuose deriniuose pool būtų šviesesnė. O šaltibarščių spalvą jau rinksiuosi mėlynesnę ar ružavesnę, gal net barbės apartamentų rausvą kokią rasiu, tiks visokios.
Beja vasarų raudona yra tokia mėlyna kiek, spanguolių vadinama. Praėjusiais metais lyg tai nelabai merginoms sekėsi parduotuvėse ją rasti blush2.gif

Pirmą kart turiu tokius aiškius norus spalvoms, todėl jai kur pamatysit rudeniui kažką iš šių spalvų blush2.gif praneškit prašau...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 13, 13:12)
O šaltibarščių spalvą jau rinksiuosi mėlynesnę ar ružavesnę, gal net barbės apartamentų rausvą kokią rasiu, tiks visokios.

Čia tokia ar ne? http://www.google.lt...tAcSg4gSq44C4BA
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 13, 13:34)

Aha tokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 13, 13:42)
Aha tokia  blush2.gif

Tai mano kelnės, vadinasi, vakarykštės sriubos spalvos ir yra biggrin.gif Turėjau vakar vargelio, kol prisitaikiau, kas iš garderobo tiks. Pastebėjau, kad pilka gražiai atrodo, bet šviesesnė, ne tamsi.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 13, 13:12)
Aš esu minėjus kad trys spalvos turi būti: tamsi, šviesi, ryški, iš kurių viena pasirinktinai neutrali būtinai (tarkim tamsi neutrali arba šviesi). Atspalviai gali varijuoti būtent tose rėmuose: jai tamsi tai kad nepereitų į šviesę. Kaip donstop minėjo jai pilka pasirenkama kaip tamsioji spalva, negalima kad pereitų į šviesę, ir atvirkščiai.
Tarkim mano pasirinkta pool šviesi, tamsi jau būtų teal, ir gali nebetikti su mano pasirinkta tamsiąja, todėl netiks. Kadangi mano tamsioji spalva pilkai mėlyna tai rinksiuosi nuo soft blac iki dusty navy, berots taip vadinasi, svarbu kad visuose deriniuose pool būtų šviesesnė. O šaltibarščių spalvą jau rinksiuosi mėlynesnę ar ružavesnę, gal net barbės apartamentų rausvą kokią rasiu, tiks visokios.
Beja  vasarų raudona yra tokia mėlyna kiek, spanguolių vadinama. Praėjusiais metais lyg tai nelabai merginoms sekėsi parduotuvėse ją rasti  blush2.gif

Pirmą kart turiu tokius aiškius norus spalvoms, todėl jai kur pamatysit rudeniui kažką iš šių spalvų  blush2.gif praneškit prašau...

nu jooo, sunku man dar vis žiūriu pagaut kampą. ale daug maž spalvas jau išsirinkau, su jumis pasitarsiu, ar geros, nes biškį viską kitaip įsivaizdavau.
tik galvoju kaip pasirinkt darbinei kapsulei ir laisvalaikio spalvas. galėčiau, tai rinkčiaus ir ten ir ten tas pačias, vieną tik kokią gal pakeisčiau. ar galima taip?
o ir renkantis spalvas irgi galvoju, ar bus įmanoma pas mus išvis tokių spalvų rast
Atsakyti
Bytte, o kur tu dėjai paletę su siūlais, ar ten nėra tokios paletės cool summer?
ir dar, gal žinot, kur yra paletės pagal tipus, kur spalvos su pavadinimais? čia kur hynotic dėjo yra pavadinimai, bet spalvų mažoka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 13 rugpjūčio 2012 - 14:05
QUOTE(Teka @ 2012 08 13, 14:03)
Bytte, o kur tu dėjai paletę su siūlais, ar ten nėra tokios paletės cool summer?
ir dar, gal žinot, kur yra paletės pagal tipus, kur spalvos su pavadinimais? čia kur hynotic dėjo yra pavadinimai, bet spalvų mažoka

Cool summer
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 13, 15:18)
Cool summer

aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 13 rugpjūčio 2012 - 14:21
Pasidariau sąrašiuką darbinei kapsulei:
1. Klasikinės kelnės
2. Švarkas
3. Bliuskutė
4. Marškinukai
5. Klasikiniai džinsai
6. Kardiganas
7. Megztinis

Spalvas galvoju tamsiai pilka, light taupe arba pinky beige (ar labai jau čia skirtingi atspalviai?) ir neapsisprendžiu ar teal (ale ta žaliai mėlyna, jūros bangos ar kaip ten) ar visgi greyed soft navy? g.gif

Ką manot?

hmm g.gif sudėjau viską į krūvą ir...per niūru, ane? o ir ar išvis jos dera tarpusavy? g.gif
user posted image

jaučiu reiks kitas peržiūrėt dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 13 rugpjūčio 2012 - 14:54
QUOTE(Teka @ 2012 08 13, 15:44)
Pasidariau sąrašiuką darbinei kapsulei:
1. Klasikinės kelnės
2. Švarkas
3. Bliuskutė
4. Marškinukai
5. Klasikiniai džinsai
6. Kardiganas
7. Megztinis

Spalvas galvoju tamsiai pilka, light taupe arba pinky beige (ar labai jau čia skirtingi atspalviai?) ir neapsisprendžiu ar teal (ale ta žaliai mėlyna, jūros bangos ar kaip ten) ar visgi greyed soft navy? g.gif

Ką manot?

O sijonų nesegit? Man kapsulėje trūktų daugiau bliuskučių.

Taupe - čia tokia pilka į rudumą?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 13, 15:54)
O sijonų nesegit? Man kapsulėje trūktų daugiau bliuskučių.

Taupe - čia tokia pilka į rudumą?

oi, aga, sijoną pamiršau, nors šiaip žiauriai nemėgstu, bet, manau reik pradėt nešot. suknelės man labiau patinka. ale reik ir to ir to. bliuskučių irgi trūksta, aga
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 13, 14:34)
nu jooo, sunku man dar vis žiūriu pagaut kampą. ale daug maž spalvas jau išsirinkau, su jumis pasitarsiu, ar geros, nes biškį viską kitaip įsivaizdavau.
tik galvoju kaip pasirinkt darbinei kapsulei ir laisvalaikio spalvas. galėčiau, tai rinkčiaus ir ten ir ten tas pačias, vieną tik kokią gal pakeisčiau. ar galima taip?
o ir renkantis spalvas irgi galvoju, ar bus įmanoma pas mus išvis tokių spalvų rast

Jai nelabai rūbai skiriasi darbiniai ir ne, ir spalvos tos pačios, tai manau nereikia dviejų kapsulių. neblogas kapsulės pavyzdys, beja įvesta ketvirta neutrali spalva - balta. Pilnai pritaikoma jūsų planuojamoms spalvytėms kaip pavyzdys (ta prasme labai renkatės neutralias spalvytes, viena visgi turi būt ryškesnė, kaip čia)
Iš praktikos - man labai pabosta tos trys spalvos. Norisi kažkaip kitaip, o kuo daugiau kapsulyčių tuo įvairiau. Jungiantys kapsules rūbai nėra manau blogai, svarbu kad tikrai viskas tiktų.

Ten ne paletė, ten šiaip spalvos tipinės rudenėliams kurios turėtų tikti. kažkiek čia yra palečių. čia su pavadinimais man rodos ir šios temos pirmame puslapyje yra nuorodose paletės su spalvų pavadinimais.
Atsakyti