QUOTE(Teka @ 2012 08 13, 12:34)
na lauksiu labai, nes man rūpi kaip ten su tais atspalviais viskas. ar mėlyna tik vieno atspalvio mėlyna, ar nuo šviesesnės iki tamsesnės
Aš esu minėjus kad trys spalvos turi būti: tamsi, šviesi, ryški, iš kurių viena pasirinktinai neutrali būtinai (tarkim tamsi neutrali arba šviesi). Atspalviai gali varijuoti būtent tose rėmuose: jai tamsi tai kad nepereitų į šviesę. Kaip donstop minėjo jai pilka pasirenkama kaip tamsioji spalva, negalima kad pereitų į šviesę, ir atvirkščiai.
Tarkim mano pasirinkta pool šviesi, tamsi jau būtų teal, ir gali nebetikti su mano pasirinkta tamsiąja, todėl netiks. Kadangi mano tamsioji spalva pilkai mėlyna tai rinksiuosi nuo soft blac iki dusty navy, berots taip vadinasi, svarbu kad visuose deriniuose pool būtų šviesesnė. O šaltibarščių spalvą jau rinksiuosi mėlynesnę ar ružavesnę, gal net barbės apartamentų rausvą kokią rasiu, tiks visokios.
Beja vasarų raudona yra tokia mėlyna kiek, spanguolių vadinama. Praėjusiais metais lyg tai nelabai merginoms sekėsi parduotuvėse ją rasti
Pirmą kart turiu tokius aiškius norus spalvoms, todėl jai kur pamatysit rudeniui kažką iš šių spalvų praneškit prašau...