QUOTE(Teka @ 2012 08 12, 11:36)
Sveikutės, dabar jau šioje temoje
Jūs būna įmetat vis kokių derinukų, rūbų komplektukų visokiausių, iš kokio psl? gal galit nuorodą?
ir ar yra čia cool summer arba cool winter atstovių? gal galėtumėt parodyt savo kapsules?
Šioje temoje aš vienintelė berots tokia kieta vasara. Su kapsulėm man sekasi labai liųdnai būtent dėl spalvų... ar aš durna, ar kaip ten su manim yra... bet kiek susigalvoju ko noriu nieko į tą pusę nerandu. Tai vaikštau tokia juodai/pilkai
. Be to durnai man gaunasi, esu kriaušė, tai apačios turi būti tamsios, o viršus šviesesnis bent. Vėlgi jai tamsios neutralios spalvos apačia iš esmės labai daug viršų spalvų jau gali būti. Ir kažkaip kapsulės teorija nebeveikia ...
Beja visai neseniai tik įsikirtau kokio ryškumo man tinka spalvos, tai perku viską iš eilės viršui, nes apačios tamsiai pilkos arba soft black.
Kaip minėjau turiu viziją trijų spalvų, iš kurių nei vienos tamsios, bet jėginė išeitų kapsulė manau: pilkšvai mėlsva, pool ir tokia ar tai vakarykščių šaltibarščių ar tai raudonos mišrainės su majonezu
Bet abejoju kad rasiu bent kurios nors spalvos sijoną... ar kelnes
taip kad vėl būsiu bespalvė.
Beja merginos Teka prašėsi į albumą. Ar leisim?