Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Teka @ 2012 08 12, 10:36)
Sveikutės, dabar jau šioje temoje smile.gif
Jūs būna įmetat vis kokių derinukų, rūbų komplektukų visokiausių, iš kokio psl? gal galit nuorodą?

ir ar yra čia cool summer arba cool winter atstovių? gal galėtumėt parodyt savo kapsules? ax.gif

As daugiausia i googles biggrin.gif arba ir polyvore.
O ko ieskot?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 12, 11:58)
As daugiausia i googles biggrin.gif  arba ir polyvore.
O ko ieskot?

pradžiai reik susidėliot bazinį garderobą, pasrinkt spalvas. tam noriu pasidėliot rūbus, kad matyčiau, kokios spalvos geriausiai atrodo ax.gif
Atsakyti
žiūriu dabar tą polyvore, ale dar neperpratau, kaip ten susidėliot tuos rūbus
arba pvz ar galima ten rast kokių derinių norimų spalvų? na pvz jei noriu derinių pilka-mėlyna-raudona, ar galiu kaip nors tokių rast?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 12 rugpjūčio 2012 - 11:58
QUOTE(Teka @ 2012 08 12, 11:36)
Sveikutės, dabar jau šioje temoje smile.gif
Jūs būna įmetat vis kokių derinukų, rūbų komplektukų visokiausių, iš kokio psl? gal galit nuorodą?

ir ar yra čia cool summer arba cool winter atstovių? gal galėtumėt parodyt savo kapsules? ax.gif

Šioje temoje aš vienintelė berots tokia kieta vasara. Su kapsulėm man sekasi labai liųdnai būtent dėl spalvų... ar aš durna, ar kaip ten su manim yra... bet kiek susigalvoju ko noriu nieko į tą pusę nerandu. Tai vaikštau tokia juodai/pilkai blush2.gif . Be to durnai man gaunasi, esu kriaušė, tai apačios turi būti tamsios, o viršus šviesesnis bent. Vėlgi jai tamsios neutralios spalvos apačia iš esmės labai daug viršų spalvų jau gali būti. Ir kažkaip kapsulės teorija nebeveikia ...
Beja visai neseniai tik įsikirtau kokio ryškumo man tinka spalvos, tai perku viską iš eilės viršui, nes apačios tamsiai pilkos arba soft black.
Kaip minėjau turiu viziją trijų spalvų, iš kurių nei vienos tamsios, bet jėginė išeitų kapsulė manau: pilkšvai mėlsva, pool ir tokia ar tai vakarykščių šaltibarščių ar tai raudonos mišrainės su majonezu biggrin.gif Bet abejoju kad rasiu bent kurios nors spalvos sijoną... ar kelnes
taip kad vėl būsiu bespalvė.

Beja merginos Teka prašėsi į albumą. Ar leisim?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 13, 10:02)
Šioje temoje aš vienintelė berots tokia kieta vasara. Su kapsulėm man sekasi labai liųdnai būtent dėl spalvų... ar aš durna, ar kaip ten su manim yra... bet kiek susigalvoju ko noriu nieko į tą pusę nerandu. Tai vaikštau tokia juodai/pilkai  blush2.gif . Be to durnai man gaunasi, esu kriaušė, tai apačios turi būti tamsios, o viršus šviesesnis bent. Vėlgi jai tamsios neutralios spalvos apačia iš esmės labai daug viršų spalvų jau gali būti. Ir kažkaip kapsulės teorija nebeveikia ...
Beja visai neseniai tik įsikirtau kokio ryškumo man tinka spalvos, tai perku viską iš eilės viršui, nes apačios tamsiai pilkos arba soft black.
Kaip minėjau turiu viziją trijų spalvų, iš kurių nei vienos tamsios, bet jėginė išeitų kapsulė manau: pilkšvai mėlsva, pool ir tokia ar tai vakarykščių šaltibarščių ar tai raudonos mišrainės su majonezu  biggrin.gif Bet abejoju kad rasiu bent kurios nors spalvos sijoną... ar kelnes
taip kad vėl būsiu bespalvė.
Beja merginos Teka prašėsi į albumą. Ar leisim?

Kokia ta vakarykščių šaltibarščių spalva? Aš šviežių šaltibarščių spalvos kelnes kaip tik jaukinuosi rolleyes.gif Nustačiau, kad dera su salotine biggrin.gif
Atsakyti
na jūsų spalvų apibūdinimai tai superiniai thumbup.gif lotuliukas.gif

bytte, aš galvoju apie pilką-mėlyną-raudoną, bet vėlgi, nebežinau, ar mėlyna gali būt ir light blue ir lavander pvz, na ta prasme ar atspalviai gali taip skirtis smarkiai.
ir dar man įdomu, ar skirtingose kapsulėse gali būti tos pačios spalvos, ar tau jau nebesiskaitys skirtingom kapsulėm. pvz jei darbinėj bus pilka-žalia-raudona, laisvalaikio pilka-žalia-mėlyna. na čia kaip pvz
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 13, 10:09)
Kokia ta vakarykščių šaltibarščių spalva? Aš šviežių šaltibarščių spalvos kelnes kaip tik jaukinuosi  rolleyes.gif Nustačiau, kad dera su salotine biggrin.gif

Tokia ryškesnė nei ką tik padarytų blush2.gif , ją kaip fuksijos spalvą dažniausiai įvardija... Shana buvo įdėjusi derinuką kaip tik mano norimos kapsulės spalvų, visas išbandžiau, visos tiko... tik kažkaip reikia navy su steel į vieną sukišt lotuliukas.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 13, 10:40)

bytte, aš galvoju apie pilką-mėlyną-raudoną

Aš tuoj tuoj ant dienų rodysiu savo pilką - mėlyną - raudoną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 13, 12:24)
Aš tuoj tuoj ant dienų rodysiu savo pilką - mėlyną - raudoną  smile.gif

o jūs žiema?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 13, 12:28)
o jūs žiema?

Taip, clear
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 13, 12:31)
Taip, clear

na lauksiu labai, nes man rūpi kaip ten su tais atspalviais viskas. ar mėlyna tik vieno atspalvio mėlyna, ar nuo šviesesnės iki tamsesnės
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 13, 12:34)
na lauksiu  labai, nes man rūpi kaip ten su tais atspalviais viskas. ar mėlyna tik vieno atspalvio mėlyna, ar nuo šviesesnės iki tamsesnės

Visos 3 spalvos įvairių atspalvių ax.gif Bet skirtumai nedidelį, ne taip kad sidabriškai pilka ir anglies pilka ar pan Idealiai to pačio atspalvio po kelis rūbus neįmanoma būtų rasti parduotuvėse tiesiog 4u.gif
Atsakyti