Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 07, 19:12)
tai, kad su daug vietu nesutinku  smile.gif
kad ir pvz nr.3 yra beveik juodas.
nr 6 jau vadinami teoriskai dark blond, taciau visdar yra sviesiai rudi, gal net tiksliau vidutiniskai rudi.
del papildomu skaiciuku irgi buna nevisai taip, beto dauguma spalvu be jokiu papildomu buna pvz nr 6 (saltas) ir nr 6w (siltas).
kas liecia cool vasaras, tai joms dar ir 6nr tinka, nes jis yra pakankamai tamsus, na zinoma tik nuo atspalvio.

Galima ir nesutikti biggrin.gif
Aš ne kirpėja, "nuo iki" šitų dalykų neišmanau. Domėjausi tiek, kiek pačiai buvo aktualu, kadangi plaukus dažau pati namuose.
Rekomendacijos dėl atspalvių buvo skirtos būtent konkrečiai narei, nei visoms vasaroms iš eilės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 07, 19:12)
kas liecia cool vasaras, tai joms dar ir 6nr tinka, nes jis yra pakankamai tamsus, na zinoma tik nuo atspalvio.

manau 6 jau tikrai šviesokas... rolleyes.gif ne veltui dark blond vadinasi. Iš patirties ... jai bent kiek šviesesnio tono dažas jau reikia spalvą nuiminėt, antraip lenda nepageidautinas ryžumas totaliai.
Mano nuomone šiaip cool vasaros negali būti tokio numerio, sakyčiau jau soft-inė spalva būtų rolleyes.gif ... visgi cool vasaros eina tamsaus ir vidutinio tamsumo tonų, o ne vidutinių tonų kaip soft (čia apie šviesumo tamsumo skalę kalbant). Aišku gali būti išimčių arba kad cool migruotų į soft, bet čia tai nepabandęs nesužinosi.

Papildyta:
Oftopinant apie plaukų spalvas... man ties smilkiniais žili plaukai lenda, teks dažyti jau. Šiaip jie pas mane ten daug šviesesni nei visa galva, kažin nesigaus per tamsiai jai pasirinkčiau tokią spalvą kaip pakaušyje? Ten jie pas mane kokio 3 numerio lotuliukas.gif , žinau kad labai nutamsėčiau, kažin ar nesigautų nenatūraliai... kaip pasimėgint nesusipartalinus? paskui gi nebeišgrauši to juodumo...
Atsakyti
Sveikutės, susimakalavau su tom temom. šiandien parašiau į spalvinio tipo temą, jei galėsit, užsukit 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 07, 20:24)
manau 6 jau tikrai šviesokas...  rolleyes.gif ne veltui dark blond vadinasi. Iš patirties ... jai bent kiek šviesesnio tono dažas jau reikia spalvą nuiminėt, antraip lenda nepageidautinas ryžumas totaliai.
Mano nuomone šiaip cool vasaros negali būti tokio numerio, sakyčiau jau soft-inė spalva būtų  rolleyes.gif ... visgi cool vasaros eina tamsaus ir vidutinio tamsumo tonų, o ne vidutinių tonų kaip soft (čia apie šviesumo tamsumo skalę kalbant). Aišku gali būti išimčių arba kad cool migruotų į soft, bet čia tai nepabandęs nesužinosi.
Papildyta:
Oftopinant apie plaukų spalvas... man ties smilkiniais žili plaukai lenda, teks dažyti jau. Šiaip jie pas mane ten daug šviesesni nei visa galva, kažin nesigaus per tamsiai jai pasirinkčiau tokią spalvą kaip pakaušyje? Ten jie pas mane kokio 3 numerio  lotuliukas.gif , žinau kad labai nutamsėčiau, kažin ar nesigautų nenatūraliai... kaip pasimėgint nesusipartalinus? paskui gi nebeišgrauši to juodumo...

nr. 6 dar yra tamsokas 4u.gif teoriskai jis butent jau yra dark blond, bet atrodo dar visai ne taip tiesiog. ir dauguma, ir pacios kirpejos ji reliau ivardija kaip vidutiniskai ruda. del tu spalvu tikimu, tai nemanau, kad butinai visoms cool vasaroms, nes nebutinai ir visos i ta pati sezona permigruoti gali. del to ryzumo tai cia mane nervuojanti visu siltu spalvu problema.. na yra tokiu graziu spalvu (siltu), bet tikrai ne zymiai ryzu, su vos vos siltumu, bet po keliu plovimu butent ima lysti, svieseti sparciai.. tai turbut pagrindine priezastis, kodel as tiek atkentejusi ir siaip atradusi grazia spalva, vel perejau prie tamsiu plauku verysad.gif

---
O jeigu apie kapsules spalvas.. imant rozine (tokia lyg ir plytine) pvz http://server3.manod....JPG?1336506553
beje ji silta ar salta labiau?
ir pilka.. kokia trecia spalva patartumet? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 08 rugpjūčio 2012 - 17:15
sveikos mergaiciukes smile.gif pristatau savo vargana kapsule pilka-raudona-tamsiai melyna biggrin.gif sudejau is to ka turejau, faktas, kad daug ko truksta, tai darausi mini sarasiuka nuo butiniausiu daiktu. (slaptazodis mano nikas)
http://public.fotki.com/basadore/as/

Taigi, trumpai:
1.melynas klasikinis kostiumelis. senas, bet sugalvojau kiek atnaujinti - nunesiau pas siuveja patrumpinti sijono biggrin.gif
1. pilka suknele - retai nesiojama, bet si rudeni zadu dazniau uzsidet.
3. sukneles- raudona ankstyvam rudeniui, melyna - velesniam.
4. dvi golfukes, raudona palaidine - ankstyvam rudeniui po svarku ar kardiganu. pora tuniku.
5.kardiganas (bet jis toks palaidais galais, neuzsisagsto).
6.vienos klasikines kelnes, dzinsiukai ir tympos siltesniems orams.
7. kalnas batu biggrin.gif zadu keisti juodus botiljonus, jei tik rasiu ka prie sirdies.
8. skurdus aksesuaru asortimentas biggrin.gif dar tik pratinuosi prie ju, tad tikrai reikes papildyti.

dabar mastau, ko man truksta siai kapsulei. tikrai truksta:
1. palaidiniu - noreciau raudonu marskinuku, ir dar po viena pilka ir melyna palaidines;(puiku butu rast ka margo)
2.siltesnio palto/striukes . plosciukia turiu - ne i kapsule, bet noriu sudeveti.
3.dar vienos apacios - sijono ar kelniu.
4, dar vieno kardigano.
5.botiljonu.
6. aksesuaru (plonesnio pilkos salio)
7. rankinuko.

gal, kai viska turesiu, iseis visai padori rudeniska darbo kapsule. nes dabar pazvelgus, truputeli i kose panasu blush2.gif
Atsakyti
Basadore, man patiko 4u.gif
Mano rudeninė darbinė kapsulė irgi tokių pat spalvų. Pasivogsiu idėją dėl raudonos suknelės blush2.gif
Aš sijoną pridėčiau ir megztinių. Ir batų blush2.gif O aksesuarų dairyčiausi kitų spalvų, prie pilko ir mėlyno juk praktiškai viskas tinka mirksiukas.gif
Dirželių tik 2 ir abu raudoni, galima prie raudonos suknelės rudą nusipirkti, ir pilką, ir dar kokį nors...Tiktų ir prie mėlyno kardigano smile.gif
O šalį - tik ne pilką unsure.gif Mėlyną, rožinį, žalią, violetinį - bet kokį iš tinkamų atspalvių, pagyvinti pilkus rūbus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 08 rugpjūčio 2012 - 17:39
QUOTE(basadore @ 2012 08 08, 17:17)
sveikos mergaiciukes smile.gif pristatau savo vargana kapsule pilka-raudona-tamsiai melyna biggrin.gif sudejau is to ka turejau, faktas, kad daug ko truksta, tai darausi mini sarasiuka nuo butiniausiu daiktu. (slaptazodis mano nikas)
http://public.fotki.com/basadore/as/

Man irgi patiko 4u.gif
Tik as kaip visad noresiu daugiau ryskesniu detaliu, ciut nykoka blush2.gif ax.gif
Atsakyti
dirzeliu reikes butinai pasiziurest, nes spinta luzta tin nuo juodu. Turiu ir pora ryskesniu saliu -rozini ir vysniava, tai prie melynos ir pilkos tiks, bet su raudona nelabai... tai gal tada ieskot kokio dramblio kaulo spalvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 08, 18:28)
O šalį - tik ne pilką  unsure.gif  Mėlyną, rožinį, žalią, violetinį - bet kokį iš tinkamų atspalvių, pagyvinti pilkus rūbus 4u.gif

o tai jei kapsulė iš 3 spalvų, aksesurai gali būt visai kitokių, gerai supratau?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 08, 19:55)
o tai jei kapsulė iš 3 spalvų, aksesurai gali būt visai kitokių, gerai supratau?

Taip, apie tai neseniai klausėt jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 08, 20:22)
Taip, apie tai neseniai klausėt jau  biggrin.gif

ne, klausiau, ar gali rūbuose būt kitų spalvų biggrin.gif turėjau omeny pačius rūbus, ne aksesuarus smile.gif
šiaip tai man dar sunku su tuo reikalu, tai nepykt labai

Atsakyti
Sveikutės, dabar jau šioje temoje smile.gif
Jūs būna įmetat vis kokių derinukų, rūbų komplektukų visokiausių, iš kokio psl? gal galit nuorodą?

ir ar yra čia cool summer arba cool winter atstovių? gal galėtumėt parodyt savo kapsules? ax.gif
Atsakyti