Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 08 06, 21:35)

bigsmile.gif oho koks išsamumas thumbup.gif
mane ir dažo 3nr, ar tai 2..jau nepamenu, nes buvus kirpėja tikrai 3 dažė, o ši net nežinau. o vat antro skaičiuko tai tikrai nežinau, bet sakiau šį kartą prašysiu pilkumo kažkaip pridėt.
nors kuri čia sakėt, kad man netinka šitie mano plaukai tamsūs, o ir pabodę jau biškį, arba jei jaučiuos kaip su šalmu, reiktų gal plaukus paaugint, nes dabar trumpi..

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 06, 21:35)
Visi plaukų dažai žymimi skaičiukais

dėkui už paaiškinimą.
Aš dar pagooglinau įdomumo dėliai... IMHO vasaroms manau tamsiausias galimas 3-čias numeriukas, ir tai su klaustuku, o šiaip tai 4 -tas blush2.gif .

Dar radau tokį My Webpage su trečio skaičiuko paaiškinimu. Kaip suprantu, jai kodavimas bendras tinka visiems. Manau trečias skaičiukas cool vasaroms pilnai gali būti 3, jai antras 0 ar 1 ax.gif . O gal ir 6-tas gali būti tik trečias skaičius, nes manau gali būt per ryškus tonas tiesiog.

Teka gali būti kad plaukai atrodo kaip šalmas dėl to kad nėra žvilgesio juose, be to natūralūs plaukai vis vien būna kažkiek nevienodo tono. Be to jai nepakankamai tamsūs antakiai ir blakstienos, atrodo nenatūraliai, nes dažniausiai blakstienos ir antakiai būna bent tonu tamsesni.
Atsakyti
Bytte, mano dažyti, dažo mane keune, http://www.beautysup...-natural-60-ml/ va tuo 3 nr, bet jos negrynai šiuo nr dažo, maišo dar kažkokius. Ir blizga labai mano plaukai smile.gif Šiaip be abejo, reikia būtinai antakius dažyt ir makiažą darytis, nes be makiažo tai tikrai kaip su šalmu.
aš dažaus kasdien rusvais, ale kūno spalvos šešėliais, bet tokiais į ryžumą biškį, reiks pakeist į tokius pilkai rusvus, kažkaip vis apie tokią spalvą galvodavau, bet kažkodėl nenusipirkdavau
o šiaip ką reiškia IMHO?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 07, 11:28)

o šiaip ką reiškia IMHO?

IMHO (Internetas) - mano kuklia nuomone (angl. in my humble opinion), trumpinys dažniausiai naudojamas Interneto plepėjimo (angl. chat) klientų, išsakius savo nuomonę. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2012 08 07, 11:41)
IMHO (Internetas) - mano kuklia nuomone (angl. in my humble opinion), trumpinys dažniausiai naudojamas Interneto plepėjimo (angl. chat) klientų, išsakius savo nuomonę.  mirksiukas.gif

wooow bigsmile.gif geras, čia kaip iš serijos VBS - viena boba sakė? biggrin.gif

Laisvėja, kakimi putiami? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 07, 10:44)
wooow  bigsmile.gif geras, čia kaip iš serijos VBS - viena boba sakė? biggrin.gif

Teka, jus matet kad spalvinio tipo temoje dejo tokius ratus su plauku spalvom pagal tipa¿
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 07, 11:15)
IMHO vasaroms manau tamsiausias galimas 3-čias numeriukas, ir tai su klaustuku, o šiaip tai 4 -tas blush2.gif .

Dar radau tokį My Webpage su trečio skaičiuko paaiškinimu. Kaip suprantu, jai kodavimas bendras tinka visiems. Manau trečias skaičiukas cool vasaroms pilnai gali būti 3, jai antras 0 ar 1 ax.gif . O gal ir 6-tas gali būti tik trečias skaičius, nes manau gali būt per ryškus tonas tiesiog.

Sutiksiu drinks_cheers.gif Aš pati dažausi nr 2, tai jau visai beveik juoda spalva gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 07, 12:15)
Teka, jus matet kad spalvinio tipo temoje dejo tokius ratus su plauku spalvom pagal tipa¿

jei turit omeny šitą, tai mačiau, bet nesuprantu, kokiam tipui čia kurios spalvos unsure.gif
QUOTE(sunray @ 2012 03 02, 15:44)
user posted image
bytte, geras pastebejimas, pagal sia lentele plauku spalva lyg is soft? blush2.gif O turetu eiti is bright?

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 07, 11:44)

Tais pačiais, kol kas tik skaitau, pradedu nuo senesnių temų, paskui jau klausiu, kai susikaupsiu, susidėliosiu tą, ką turiu, ir kai bus visai nebeaišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2012 08 07, 12:42)
Tais pačiais, kol kas tik skaitau, pradedu nuo senesnių temų, paskui jau klausiu, kai susikaupsiu, susidėliosiu tą, ką turiu, ir kai bus visai nebeaišku  4u.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 07, 11:20)
Sutiksiu  drinks_cheers.gif  Aš pati dažausi nr 2, tai jau visai beveik juoda spalva gaunasi  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Kai aš buvau su 2 ant galvos save priskyriau žiemai, paskui po mažu į 4 perėjau ir esu tikrų tikriausia soft summer. Čia viskas ne taip seniai, prieš du metus buvo, dar turiu tuo metu pirktų rūbų. Galiu pasakyt nebetinka visiškai gryna balta, ryški mėlyna. O dabartines soft summer spalvas labai mėgstu, jos man labai gražios ir pasirinkimas pakankamas. Perku visas sau tinkančias, į kapsules neformuoju, nes apsirengimas gan paprastas : džinsai+viršus. Svarbu, kad tas viršus tiktų prie veido. Parduotuvėse stengiuosi būsima pirkinį nusinešt prie lango, nes dirbtiniame apšvietime nieko nesuprantu. Tiesa, turiu priklausomybę juodai spalvai, bet tiek jau to, jei taip labai patinka nedraudžiu sau. Svarbu kad viską ką nusiperku nešioju ir neperku ko nereikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 06, 20:35)
Mano manymu, šaltas ir tamsus, bet ne per tamsus atspalvis. 
Visi plaukų dažai žymimi skaičiukais. Paprastai ant dažų pakuotės būna skaičiukas iš 1 - 3 skaitmenų. Pirmas skaitmuo žymi spalvos gilumą, antras - patį atspalvį, trečias  - papildomą atspalvį. Jei skaičiukas tik 1 ar 2 skaitmenų, vadinasi atspalvis paprastesnis.
Šitas skirstymas yra tarptautinis ir galioja visiems dažams. Kirpėjos šitą žino, tad jei eisit į kirpyklą ir ten jums maišys dažus, galėsite gan tiksliai nupasakoti, ko jums reikia  smile.gif
Dabar arčiau reikalo  biggrin.gif
1.0 žymimi juodi atspalviai
2.0 - labai tamsūs rudi - galbūt iš šitų galite rinktis, žiūrint koks pustonis
3.0 - tamsiai rudi - šita grupė jums tinka
4.0 - rudi - kai kurie šios grupės atspalviai jums tiktų
5.0 - šviesiai rudi - jau per šviesų
6.0 - 10.0 net nerašau, tai šviesūs, įvairaus blondiškumo atspalviai

Dabar papildomi skaičiukai, vėlgi rašau tik jums tinkančių reikšmes:
0 - švari spalva be priemaišų
1 - pilkas, pelenų atspalvis
6 - violetinis atspalvis
visi kiti (2-5, 7-8) priduoda šiltumo

tai, kad su daug vietu nesutinku smile.gif
kad ir pvz nr.3 yra beveik juodas.
nr 6 jau vadinami teoriskai dark blond, taciau visdar yra sviesiai rudi, gal net tiksliau vidutiniskai rudi.
del papildomu skaiciuku irgi buna nevisai taip, beto dauguma spalvu be jokiu papildomu buna pvz nr 6 (saltas) ir nr 6w (siltas).
kas liecia cool vasaras, tai joms dar ir 6nr tinka, nes jis yra pakankamai tamsus, na zinoma tik nuo atspalvio.
Atsakyti