Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2012 08 05, 20:01)
Na, tie akcentai savotiškai žavūs, be to, visas dirželio vaizdas jau kitoks, atrodo kokybiškiau thumbup.gif

Na dėkui, priimsiu kaip komplimentą smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 05, 19:45)
Na dėkui, priimsiu kaip komplimentą  smile.gif  4u.gif

Tik taip ir ne kitaip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šaunūs dontstop pirkiniai. 4u.gif
Dar vasara nesibaigė, nemažai dar šilumos. thumbup.gif Bet jau imu galvoti apie rudenį. Kada jūs pradedate rudeniui ruoštis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2012 08 05, 20:38)
Šaunūs dontstop pirkiniai.  4u.gif
Dar vasara nesibaigė, nemažai dar šilumos.  thumbup.gif Bet jau imu galvoti apie rudenį. Kada jūs pradedate rudeniui ruoštismirksiukas.gif

Keista, bet aš ir pradedu galvoti apie rudenį. ir nors turiu daugiausia teal ir mėtos spalvų kapsulę, užsimaniau burgundiškos biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, nieks mano oranžinio nepakomentuos? smile.gif

Va tokios spalvos norėčiau. bent jau šioj nuotraukoj ji gražiai atrodo.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 06 rugpjūčio 2012 - 08:00
QUOTE(dontstop @ 2012 08 05, 19:45)
Na dėkui, priimsiu kaip komplimentą  smile.gif  4u.gif

biggrin.gif
Man tai atrodo, kad Dontstop stilius smarkiai nepasikeite, tik anksciau kazkada buvo idejus pora detaliu, kurios visom uzkliuvo ir uzstrigo tongue.gif (Pamenu kazkoks rankinukas kuris labai plasmasiskai atrode, kad kazkas tokio buvo tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 06, 11:47)
biggrin.gif
Man tai atrodo, kad Dontstop stilius smarkiai nepasikeite, tik anksciau kazkada buvo idejus pora detaliu, kurios visom uzkliuvo ir uzstrigo tongue.gif (Pamenu kazkoks rankinukas kuris labai plasmasiskai atrode, kad kazkas tokio buvo  tongue.gif )

Apie stilių niekas nekalba, apie daiktus pačius, jų kokybę, išvaizdą, detales gal net thumbup.gif
Atsakyti
as irgi jau apie rudeni galvoju, nes vistik beliko tik nepilnas menesis vasaros, o poto orai labai staigiai keiciasi. na ir kazkaip jau atrodo neekonomiska pirkti vasariska ruba, nes vistiek tuoj ruduo lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš pasigrožėjau nauja Next kolekcija ir nusprendžiau, kad bus gerai tai, ką turiu biggrin.gif Ir taip jau reikia ir demisezoninio, ir žieminio palto, o dar žieminių batų doh.gif Deja, išpardavimų gal ir neišeis išlaukti, reiks pirkti už pilną kainą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 08 06, 19:54)
o dar žieminių batų doh.gif Deja, išpardavimų gal ir neišeis išlaukti, reiks pirkti už pilną kainą verysad.gif

Man irgi teks pirkti už pilną kainą rudeninius ir žieminius ilgaaulius, ir dar botiljonus rudeniui. Nieko nepadarysi, per pastaruosius 2 žieminius išpardavimus nuolaidos batams buvo labai menkos, o botiljonų išvis niekad nebūna gero pasirinkimo, t y nei per žiemos išpardavimus, nei per vasaros sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 08 04, 20:25)
kokie tie mano plaukai po galais>?

ir jei mano oda lengvai įdega ir visgi man  ji pvz atrodo šilta, bent jau dabar vasarą

kad ten yra pilkos akys...

Jūsų plaukai šalto atspalvio 4u.gif

Įdegis visuomet atrodo, kad priduoda šiltumo. Iš tikrųjų, ir jis būna kiek šaltesnis ir kiek šiltesnis. Nepasigilinus skirtumo kaip ir nesimato..

Pilkos akys yra visuose tipuose. Kaip ir žalios, mėlynos bei rudos smile.gif

Jennifer plaukų spalva, IMHO, jums būtų per šviesi 4u.gif

QUOTE(daite @ 2012 08 05, 21:38)
Kada jūs pradedate rudeniui ruoštismirksiukas.gif

Manau, kad rudeniui būtina ruoštis dar prieš vasaros išpardavimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 06, 20:15)
Jennifer plaukų spalva, IMHO, jums būtų per šviesi  4u.gif

Manau, kad rudeniui būtina ruoštis dar prieš vasaros išpardavimus  blush2.gif

o galit mestelt pavyzdėlių,kas man tiktų? blush2.gif

apie rudenį tai net baisu pagalvot doh.gif pirkt nieko negaliu, nes dar spalvų savo nežinau, o kai reiks viską susipirkt...uuhhuu bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 06, 20:53)
o galit mestelt pavyzdėlių,kas man tiktų?  blush2.gif

Mano manymu, šaltas ir tamsus, bet ne per tamsus atspalvis.
Visi plaukų dažai žymimi skaičiukais. Paprastai ant dažų pakuotės būna skaičiukas iš 1 - 3 skaitmenų. Pirmas skaitmuo žymi spalvos gilumą, antras - patį atspalvį, trečias - papildomą atspalvį. Jei skaičiukas tik 1 ar 2 skaitmenų, vadinasi atspalvis paprastesnis.
Šitas skirstymas yra tarptautinis ir galioja visiems dažams. Kirpėjos šitą žino, tad jei eisit į kirpyklą ir ten jums maišys dažus, galėsite gan tiksliai nupasakoti, ko jums reikia smile.gif
Dabar arčiau reikalo biggrin.gif
1.0 žymimi juodi atspalviai
2.0 - labai tamsūs rudi - galbūt iš šitų galite rinktis, žiūrint koks pustonis
3.0 - tamsiai rudi - šita grupė jums tinka
4.0 - rudi - kai kurie šios grupės atspalviai jums tiktų
5.0 - šviesiai rudi - jau per šviesų
6.0 - 10.0 net nerašau, tai šviesūs, įvairaus blondiškumo atspalviai

Dabar papildomi skaičiukai, vėlgi rašau tik jums tinkančių reikšmes:
0 - švari spalva be priemaišų
1 - pilkas, pelenų atspalvis
6 - violetinis atspalvis
visi kiti (2-5, 7-8) priduoda šiltumo