Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Leticija @ 2012 07 13, 11:17)
O idomu vaikiski iki kokio ugio cia skaitosi? nes man reikia dickiui treningo i mokykla ant 160 cm  biggrin.gif

Mergaitėm iki 158, o berniukam gal daugiau? smile.gif
Atsakyti
norejau pasitarti del ekonimisko lagamino biggrin.gif
isvaziuoju trims/keturioms (neaisku del aplynkybiu) dienoms i nida, klaipeda. pagal prognozes zada lyg ir vesokus orus g.gif bet planuoju detis:
vienus batelius arba basutes (priklausomai nuo to, ka galesiu apsiauti del pritryntu pusliu)
slepetes
dzinsus
sortus
viena rankine, ta pacia, su kuria vaziuosiu, tik abejoju ar siuo atveju didele delnine ar tiesiog didele rankine? g.gif
suknele (turbut ilga), bet svarbiausia, kad viena
dvi maikes
viena kardigana
ir toki viena stora svarka, ale palta/striuke g.gif
ka manot? g.gif mano manymu pvz sortai ir suknele gali buti nepanaudoti, bet vistiek viliuosi gero oro g.gif

Papildyta:
Leticija, vaikiski eina iki 174 ar 176 (uzkrito paskutinis skaiciukas), bet esme, kad virs 170 smile.gif
Atsakyti
Maikuciu deciausi tiek dienu kiek truks atostogos, gal dar +1, nes gali apsipilti, isitepti, suprakaituoti.

O mauymosi kostiumelis kur? biggrin.gif

Ir pliazines kazkokios rankines reiketu, nors ir vesoka, bet gal eisit i kopas pasedet.
Atsakyti
sveikos smile.gif
na ka pradejau ir as jau kraut lagamina... tikiuosi gero oro, nors prognozes sinoptiku nedziuginancios doh.gif

imu:
dzinsini kombinezona, su kuriuo ir vaziuosiu apsirengus,
linines kelnes,
dzinsus,
sortus,
suknele,
tympas,
tunika,
2 maikutes ant sleikuciu,
3 maikutes su trumpom rankovem,
linine liemene,
plona megztuka,
kardigana,
dzinsini svarkeli,
madomuka,
papludimio tase,
rankine,
per peti rankine maza,
balerinas,
per pirsta plezines tapkes,
2 pizamas...

dar galvoju ar imt ar ne plona striuke, kazi ar bus taip labai salta? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 14 liepos 2012 - 17:41
vilmuke, man jau cia per daug visko atrodo. Kuriam laiko isvaziuoji?

Imciau arba plona megztuka arba kardigana. Kam du daiktai, atliekantys tokia pat funkcija?
Kam dvi pizamos?
Imciau arba rankine arba rankine per peti.
Striuke imciau butinai, nes vakarai tikrai vesus. Su dzinsiniu svarkeliu man vakare butu per vesu, bet velgi, kiekvieno zmogaus salcio pojutis kitoks smile.gif
Prie ko nesiosi linine liemene? Jei tik prie lininiu kelniu, tai irgi manau, kad neverta.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 07 14, 18:48)
vilmuke, man jau cia per daug visko atrodo. Kuriam laiko isvaziuoji?

Imciau arba plona megztuka arba kardigana. Kam du daiktai, atliekantys tokia pat funkcija?
Kam dvi pizamos?
Imciau arba rankine arba rankine per peti.
Striuke imciau butinai, nes vakarai tikrai vesus. Su dzinsiniu svarkeliu man vakare butu per vesu, bet velgi, kiekvieno zmogaus salcio pojutis kitoks smile.gif
Prie ko nesiosi linine liemene? Jei tik prie lininiu kelniu, tai irgi manau, kad neverta.

nemazai ir man jau cia susidare, kai pradejau rasyt doh.gif biggrin.gif
vaziuoju savaitei laiko. tai striuke tada imsiu, nes as salcio prisibijau. jei bus kai pranesa sinoptikai iki 20 laipsniu tai maikutes tik po megztiniu ir tenesiosiu, nereiks nei sukneles nei maudymuko doh.gif
pizama tai viena trikotazine sortus su maikute imu, o kita ale silkine, bet gal kazkurios neiimsiu... o linine liemene prie lininiu kelniu, kai karsta diena tai labai patogus derinys.
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 07 14, 18:20)
nemazai ir man jau cia susidare, kai pradejau rasyt doh.gif  biggrin.gif
vaziuoju savaitei laiko. tai striuke tada imsiu, nes as salcio prisibijau. jei bus kai pranesa sinoptikai iki 20 laipsniu tai maikutes tik po megztiniu ir tenesiosiu, nereiks nei sukneles nei maudymuko doh.gif
pizama tai viena trikotazine sortus su maikute imu, o kita ale silkine, bet gal kazkurios neiimsiu... o linine liemene prie lininiu kelniu, kai karsta diena tai labai patogus derinys.

Dvieju pizamu tai tikrai nereikia, o del kitu rutbu, dar pasiziurek prognozes gismeteo.lt ir pan., gal nereiks nei to lininio kostiumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 07 14, 18:37)

Labai daug visko unsure.gif 2 pižamų tai tikrai nereik biggrin.gif Šiltą rūbą palikčiau tik 1 - arba kardiganą, arba megztuką, arba švarkelį, arba striukę. Rankinės irgi pakaktų vienos - rašau kaip absoliuti rankinių maniakė biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 14 liepos 2012 - 19:43
As emiau ir plona megztuka ir striuke. Nes buna toks oras, kai su striuke lyg ir per silta, bet trumpom rankovem jau vesoka.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 07 14, 19:39)
Dvieju pizamu tai tikrai nereikia, o del kitu rutbu, dar pasiziurek prognozes gismeteo.lt ir pan., gal nereiks nei to lininio kostiumo  biggrin.gif

va va kad pagal ta gismeteo kai paziuriu, tai botu ir striukes reiks o ne lininiu rubu biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 07 14, 20:42)
Labai daug visko  unsure.gif  2 pižamų tai tikrai nereik  biggrin.gif Šiltą rūbą palikčiau tik 1 - arba kardiganą, arba megztuką, arba švarkelį, arba striukę. Rankinės irgi pakaktų vienos - rašau kaip absoliuti rankinių maniakė  biggrin.gif 4u.gif

bet kad nezinau kuria bus patogiau nesiot ar per peti bet maza visai, ar normalesne rankine, bet ant pecio g.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 07 14, 20:53)
As emiau ir plona megztuka ir striuke. Nes buna toks oras, kai su striuke lyg ir per silta, bet trumpom rankovem jau vesoka.

man irgitaip buna, ypac vakarais daznai buna vesu tik su trumpom rankovem, norisi kazka dar uzsivilkt...
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 07 14, 21:17)
va va kad pagal ta gismeteo kai paziuriu, tai botu ir striukes reiks o ne lininiu rubu biggrin.gif

ne visad verta prognozem pasikliauti:) mes isdrysom nuvaziuoti, kai prognoze lietu zadejo, ir buvo puikus oras (liutys buvo nakti, paryciais, ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 07 14, 18:37)
sveikos smile.gif
na ka pradejau ir as jau kraut lagamina... tikiuosi gero oro, nors prognozes sinoptiku nedziuginancios doh.gif
dar galvoju ar imt ar ne plona striuke, kazi ar bus taip labai salta? unsure.gif

Aš kaip besirandanti prie jūros... galiu pasakyt kad pas mus labai šalta. Jai diena ir pakyla temperatūra iki 20 laipsnių, tai šaltas vėjas visgi duoda pojūtį kad temperatūra 18 ir mažiau.
Botų tikrai nereiks, nors prognozės šlapios jau seniai, lietaus normalaus nelabai matosi. Kažkur dunda, bet palyja arba labai labai trumpai dideliais lašais, arba diena visai nelyja. Keliai ir takai tikrai sausi mirksiukas.gif . O va pliažankių manau nelabai reikės, nes vakare su jom šalta (nebent kojinaites apsimauti), su bateliais pats... nei dieną karšta, nei vakare šalta.
Ploną striukę imt būtinai mano nuomone ax.gif . Nes lietus gali pakrapyt vos ne iš giedro dangaus, be to vėjas labai smarkus ir šaltas koš kiaurai per megztinį. Striukytę/švarkelį neperpučiamą ir neperlyjamą mautis ant trumpų rankovių, o vakare ir megztuko būtinai reikės. Vakarais geriausiu atveju apie +16, nepamirštant vėjo... sakyčiau nėr kur plikintis. Dar ir šiaip pajūrį dėl didesnio santykinio drėgnumo ir šaldančios jūros visada kažkaip žvarbiau unsure.gif . Neperseniausiai buvom Vilniuje, ir nors išvažiavom iš Kl per pietus, o Vl buvom vakare, ir abiejuose miestuose apsiniaukę bei vėjuota panašiai, man buvo daug šilčiau Vilniuje.
...dėl džinsinio švarkelio... gal atsisakyti... nes jau striukytė bus panašaus šiltumo, o švarkelis sulis gi... nors MB tai mėgėjas visą vasarą su "džinsūrą" pravaikščiot, jis kažkaip nebijo sulyt. O man tai peilis jai šlampu blush2.gif , aš striukę rinkčiausi...
Maudomuko neatsisakyčiau, vanduo jūroje šiltas (pagal mus, nes Baltija gi šalta jūra šiaip), o momentais visai šilta, ypač užuovėjoje. Geriau pasirūpinčiau pležine palapine nuo vėjo. Be to pagal prognozes kažkur nuo ketvirtadienio turi kiek atšilti oras. 4u.gif
Atsakyti