QUOTE(vilmuke3 @ 2012 07 14, 18:37)
sveikos
na ka pradejau ir as jau kraut lagamina... tikiuosi gero oro, nors prognozes sinoptiku nedziuginancios
dar galvoju ar imt ar ne plona striuke, kazi ar bus taip labai salta?
Aš kaip besirandanti prie jūros... galiu pasakyt kad pas mus labai šalta. Jai diena ir pakyla temperatūra iki 20 laipsnių, tai šaltas vėjas visgi duoda pojūtį kad temperatūra 18 ir mažiau.
Botų tikrai nereiks, nors prognozės šlapios jau seniai, lietaus normalaus nelabai matosi. Kažkur dunda, bet palyja arba labai labai trumpai dideliais lašais, arba diena visai nelyja. Keliai ir takai tikrai sausi
. O va pliažankių manau nelabai reikės, nes vakare su jom šalta (nebent kojinaites apsimauti), su bateliais pats... nei dieną karšta, nei vakare šalta.
Ploną striukę imt būtinai mano nuomone
. Nes lietus gali pakrapyt vos ne iš giedro dangaus, be to vėjas labai smarkus ir šaltas koš kiaurai per megztinį. Striukytę/švarkelį neperpučiamą ir neperlyjamą mautis ant trumpų rankovių, o vakare ir megztuko būtinai reikės. Vakarais geriausiu atveju apie +16, nepamirštant vėjo... sakyčiau nėr kur plikintis. Dar ir šiaip pajūrį dėl didesnio santykinio drėgnumo ir šaldančios jūros visada kažkaip žvarbiau
. Neperseniausiai buvom Vilniuje, ir nors išvažiavom iš Kl per pietus, o Vl buvom vakare, ir abiejuose miestuose apsiniaukę bei vėjuota panašiai, man buvo daug šilčiau Vilniuje.
...dėl džinsinio švarkelio... gal atsisakyti... nes jau striukytė bus panašaus šiltumo, o švarkelis sulis gi... nors MB tai mėgėjas visą vasarą su "džinsūrą" pravaikščiot, jis kažkaip nebijo sulyt. O man tai peilis jai šlampu
, aš striukę rinkčiausi...
Maudomuko neatsisakyčiau, vanduo jūroje šiltas (pagal mus, nes Baltija gi šalta jūra šiaip), o momentais visai šilta, ypač užuovėjoje. Geriau pasirūpinčiau pležine palapine nuo vėjo. Be to pagal prognozes kažkur nuo ketvirtadienio turi kiek atšilti oras.