Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Amarcord @ 2012 08 03, 15:31)
Man tai sidabrinė Teka bliuska, jokia ne kakavinė, gal tikrai bytte monitorius spalvas iškraipo smile.gif

kraipo kraipo faktas, tik nesuprantu į kurę pusę. Pamenu avatarą kažkada nusifotošopinau vienam kompe... pasižiūriu saviškiam doh.gif , akys violetinės...
reik per vaikų kompą pasižiūrėt, ten spalvos šaltesnės biggrin.gif
Papildyta:
ppaziurejau per vaiku... tas pats... ne sidabrine. tik tos juosteles sidabrines... Matau tokia spalva su sidabrin4m juostel4m unsure.gif
Papildyta:
su sidabru geriau, bet vis tiek violetinei paakiai kiek zemiau, ne prie pat akiu, ties vidiniu kampu ypac... o su auksu pasmakr4 purvina... ir pavargus.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 03, 16:23)
kraipo kraipo faktas, tik nesuprantu į kurę pusę. Pamenu avatarą kažkada nusifotošopinau vienam kompe... pasižiūriu saviškiam  doh.gif , akys violetinės...
reik per vaikų kompą pasižiūrėt, ten spalvos šaltesnės  biggrin.gif
Papildyta:
ppaziurejau per vaiku... tas pats... ne sidabrine. tik tos juosteles sidabrines... Matau tokia spalva su sidabrin4m juostel4m unsure.gif

Jo, čia aš daltonikė būsiu doh.gif Spalva ta pati. Bet man čia ne kakavinė vis tiek.
Atsakyti
pas mane tokia pilka su sidabarinėm juostelėm biggrin.gif
user posted image gaaal šiek tiek kokiu tonu tamsesnė
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 08 03, 16:30)
su sidabru geriau, bet vis tiek violetinei paakiai kiek zemiau, ne prie pat akiu, ties vidiniu kampu ypac... o su auksu pasmakr4 purvina... ir pavargus.

kaip žiauriai čia lotuliukas.gif šiaip tai jei tie mano paakiai tokie pamėlę ir pati pavargus, tai jokios spalvos nepanaikins to, apart pudros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 03, 16:33)
pas mane tokia pilka su sidabarinėm juostelėm biggrin.gif
user posted image gaaal šiek tiek kokiu tonu tamsesnė
Papildyta:

kaip žiauriai čia lotuliukas.gif šiaip tai jei tie mano paakiai tokie pamėlę ir pati pavargus, tai jokios spalvos nepanaikins to, apart pudros biggrin.gif

tai kad pavargus su auksu, o paakiai sidabru. vadinasi realiai visai nieko nėra. jai dėsit pudrą savo odos spalvos gausis tas pats (aš apie defektus nekalbu, kalbu apie šviesos refleksą, bent taip jį per tapybos pamokas vadino).
O sienos kokios persikinės ania? bent aš tai pasistengiau savo namie kad prie visų sienų baisiai atrodyčiau lotuliukas.gif (ta prasme visos šiltų spalvų)
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 03, 17:34)
tai kad pavargus su auksu, o paakiai sidabru. vadinasi realiai visai nieko nėra. jai dėsit pudrą savo odos spalvos gausis tas pats (aš apie defektus nekalbu, kalbu apie šviesos refleksą, bent taip jį per tapybos pamokas vadino).
O sienos kokios persikinės ania? bent aš tai pasistengiau savo namie kad prie visų sienų baisiai atrodyčiau  lotuliukas.gif  (ta prasme visos šiltų spalvų)

supratau biggrin.gif o vat sienos ne, ne persikinės, o žalsvos, šalto atspalvio biggrin.gif
karoč supratau, kad skubiai reik fotosesijos lauke biggrin.gifD
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 02, 19:32)

nemanau, kad pakeitus batus derinys irgi keiciasi, tuo labiau, kad i kojas isvis mazai kas ziuri. zinoma, 45 deriniai yra nemazai smile.gif siaip tai noreciau pritarti groovy tiesiog, kad tavo skonis keiciasi i geraja puse, dabar rubai pagaliau dailesni, stilingesni ir net kokybiskesni (na ta prasme, kad neatrodo pigiai ir turgiskai) 4u.gif
Atsakyti
O aš nelabai matau skirtumo donstop garderobe g.gif . Vis tos pačios ryškios spalvos, kažkokie "mergaitiški" elementai...
Gal pačių merginų požiūris į rūbus pakito biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 04, 09:33)
O aš nelabai matau skirtumo donstop garderobe  g.gif . Vis tos pačios ryškios spalvos, kažkokie "mergaitiški" elementai...
Gal pačių merginų požiūris į rūbus pakito  biggrin.gif ?

A nežinau, kas pakito, bet kaip minėjau, arčiau mano skonio, čia grynai buvo mano nuomonė tik ax.gif na, kad ir dirželiai, kur buvom matę rožinį kažkokį visai mergaitišką, tai čia tokie jau solidesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 04, 09:33)
O aš nelabai matau skirtumo donstop garderobe  g.gif . Vis tos pačios ryškios spalvos, kažkokie "mergaitiški" elementai...
Gal pačių merginų požiūris į rūbus pakito  biggrin.gif ?

Nematau nei progreso nei mergaitiškumo.
Atsakyti
O žinot ką? aš vakar lifte pamačiau, kad mano plaukai prie šaknų (ten ataugę jau natūralių biškį) turi labai stiprų raudonų rūdžių atspalvį doh.gif šiandien parduotuvėj irgi tokį atspalvį mačiau, kitur nei lašo raudonumo. Lempos tikrai neturėjo raudonumo, tai kaip čia suprast. kokie tie mano plaukai po galais>? biggrin.gif aš jau galvoju, kad man pavaikščiot kiek žilai ir atsiaugint tuos savo natūralius plaukus? nes kaip matau spalvos aš jų jau nepamenu smile.gif

o dar va šitas ratas. pvz cool tarp žiemos ir vasaros, pagal čia suprantu, kad ji gali būt ir cool summer ir cool winter. ar ne? ką reiškia tas per viduriuką.
user posted image
ir jei mano oda lengvai įdega ir visgi man ji pvz atrodo šilta, bent jau dabar vasarą, rusva šilta, dar tie plaukai pradeda raudonuot..gal man į kokį pavasarį žiūrėt, juolab, kad ten yra pilkos akys...
ech...
o jei neteisingai nusistatysiu dabar (įdegus) tipą, prisipirksiu rudeniui rūbų ir bac, kai nueis įdegimas, visi rūbai nebetiks doh.gif

įdėjau į fotki dar nuotrauką su oranžiniu. bet jaučiu fotikas neperteikia normaliai veido spalvos, nes nu ji kažkokia ne tokia man vistiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 04 rugpjūčio 2012 - 19:33
QUOTE(groovy @ 2012 08 04, 16:48)
A nežinau, kas pakito, bet kaip minėjau, arčiau mano skonio, čia grynai buvo mano nuomonė tik ax.gif na, kad ir dirželiai, kur buvom matę rožinį kažkokį visai mergaitišką, tai čia tokie jau solidesni biggrin.gif

Chmm, vienas iš pastarųjų dirželių su lapu, kitas - su apuoku... Kaip ir įprasto mano stiliaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 05, 18:58)
Chmm, vienas iš pastarųjų dirželių su lapu, kitas - su apuoku... Kaip ir įprasto mano stiliaus  smile.gif

Na, tie akcentai savotiškai žavūs, be to, visas dirželio vaizdas jau kitoks, atrodo kokybiškiau thumbup.gif
Atsakyti