Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 17:05)
ačiūūūū  4u.gif visada žinojau, kad navy tamsiai mėlyna, o čia susibalamutinau su tais black navy ir pan.

Pataisysiu merginas blush2.gif ... Navy (teisingiau navy blue) - karinio jūrų laivyno uniformų mėlyna. Kiekvienos šalies kiek kitokia, todėl būna įvairaus tamsumo bei mėlynumo. Jums reikėtų žiūrėt svarbiausiai kad nebūtų su violetiniu atspalviu.
QUOTE(sunray @ 2012 08 02, 22:29)
zaviuosi dontstop sugebejimu taip racionaliai apsipirkineti smile.gif

drinks_cheers.gif
svarbiausiai žaviuosi gebėjimu rasti to ko nori. Nes man nepavyksta. Nežinau gal laiko per mažai tam skiriu... bet man nieko nėra baisiau kaip vaikščioti po rūbų/batų pardes. Apie matavimąsi bei varginantį apšvietimą jau nekalbu... pavargstu morališkai ir fiziškai. Po šopinimusi jaučiuosi kaip paskutinė pašluostė: pavargus ir negraži...
Rudeniui man tikriausiai irgi jau reik sąrašą susidaryt g.gif . Bet tiek esu pačiuožus ant tinkamų spalvų mėginimo (radau sau tinkamą ryškumą pagaliau... kaip minėjau pilkos atspalvio ten nei su žiburiu išskyrus plieno mėlyną, pačią pilką bei taupę biggrin.gif ), kad visko noriu g.gif . Turiu nerealių spalvinių planų, tik klausimas ar pavyks kažką rasti parduotuvėse.
bim-bam jūsų rudi batai visai tinkamo rudumo. Be to ne nuo batų kapsulę pradėt formuot reikia mirksiukas.gif . Iš asmeninio pastebėjimo, batai ne tik pagal spalvą derėt/nederėt gali, dar nuo kulniuko aukščio priklauso, bei auliuko aukščio. Jai jau batus turit, tada atsižvelkit į juos perkantis kapsulę. Manau visai ne ekonomiška pult pirkt naujus... juolab batai ne prie veido, todėl svarbiau kad derėtų prie rūbo, nei prie veido, tai iš esmės spalvinis tipas nėra labai svarbus šiuo punktu.
Dabar tiksliai nepasakysiu, bet pradėt reikia nuo bazinių rūbų, tokių kurie dažniau/ilgiau nešiojami: kelnės, sijonai... vėliau prie jų perkami rūbai, kurie keičiami vos ne kasdien derinant jau prie jų (pvz.: palaidinės). O paskui jau aksesuarai... beja juos tikrai ekonomiškiausia rinktis kuo universalesnius. Bet nebūtinai. Dar yra shema tokia kad pradžiai minimumas rūbų perkamas, o paskui papildoma kapsulė. Vaikų kapsulėje buvo labai gerai aprašyta, gaila neturiu išsisaugojus. Tarkim minimumas pora apačių ir 5 viršai prie jų (kas kaip mėgsta, kelnės ir džinsai ar džinsai ir sijonas, ar kelnės ir kelnės), paskui jau papildomai galima įsigyt po apačią, kuri jau tiktų prie jau turimų visų rūbų
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 03, 07:05)
Įdomiai  smile.gif  Kainos tos pačios, parduotuvės tos pačios... smile.gif

Gebėjimas atknisti nerealus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 08 03, 07:30)
dontstop, tavo 4 apacios, tai 2 sijonai ir 2 kelnes? Cia matau tik 4 topus, kur kitus 4 paslepei?  biggrin.gif

tai cia kaip suprantu rode naujus pirkinius g.gif

bytte aciu 4u.gif nebepergyvensiu del batu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 03, 09:30)
Pataisysiu merginas  blush2.gif ... Navy (teisingiau navy blue) - karinio jūrų laivyno uniformų mėlyna. Kiekvienos šalies kiek kitokia, todėl būna įvairaus tamsumo bei mėlynumo. Jums reikėtų žiūrėt svarbiausiai kad nebūtų su violetiniu atspalviu.

drinks_cheers.gif
svarbiausiai žaviuosi gebėjimu rasti to ko nori. Nes man nepavyksta. Nežinau gal laiko per mažai tam skiriu... bet man nieko nėra baisiau kaip vaikščioti po rūbų/batų pardes. Apie matavimąsi bei varginantį apšvietimą jau nekalbu... pavargstu morališkai ir fiziškai. Po šopinimusi jaučiuosi kaip paskutinė pašluostė: pavargus ir negraži...

o aš vakar, kur skaičau, cool summer, kaip tik tinka mėlyna su violetiniu atspalviu g.gif

man irgi kančia vaikščiot po parduotuves. ypač dabar galvoju, kaip reiks rast būtent tas spalvas, kurias išsirinksiu kapsulei

įmečiau dar kelias foto - su auksiniu ir sidabriniu ir akys šiandien jau į žalsvumą doh.gif jaučiu jos pas mane chameleoninės biggrin.gif
http://public.fotki....alviniam-tipui/
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 03, 10:06)
o aš vakar, kur skaičau, cool summer, kaip tik tinka mėlyna su violetiniu atspalviu  g.gif

įmečiau dar kelias foto - su auksiniu ir sidabriniu ir akys šiandien jau į žalsvumą  doh.gif jaučiu jos pas mane chameleoninės biggrin.gif
http://public.fotki....alviniam-tipui/

tai mėlyna visokia ten pas vasaras būna, labiau sakyčiau ne su violetiniu, bet su alyviniu (alyvinė švelnesnė, įsiveskit į google lilac ir violet, pamatysit ax.gif ), o navy į violetinuma tokia ... nu ne vasaroms ji, aš apie tokį atspalvį kalbu:
dėl foto:
Labai blogas apšvietimas, atrodo kad su blykste fotkinta, patalpa meta + "šiltumą". Šiaip ne visai ta linkme fotkinatės blush2.gif .
Pirma nusifotkinkit visgi su paslėptais plaukais... juolab kad norit juos keist.
Antra nusifotkinkit dėl kontrasto su balta (vadinama akinamo baltumo biggrin.gif ), ir juoda... bei lininę kokią baltą ir pilką.
Toliau reikėtų rinktis kažką iš tipiškų spalvų... tarkim plytinę raudoną ar oranžinę (rudeniui), skaisčiai raudoną (pavasariui) ir spanguollių raudona (vasarai)
Žalią galima vėl imt specifinę: rudens - chaki, pavasario - salotinę, vasarai - dygiosios eglės (liaudį sidabrinės eglės).
Jai turit neblogą akį rinkitės iš vadinamų bestų:
vasarai
žiemai
pavasariui
rudens
Po kol kas iš spalvų tik pavasario matau, kurios dar giminingos clear winter (tarkim mėlyna). Bet kaip minėjau tikrai nesat clear schmoll.gif . Ta sidabrinė kaip matau ant cacao spalvos palaidinės? iš esmės vasaros spalvytė... jums schmoll.gif ... kaip ir ta auksinė schmoll.gif
Atrodot kaip po kepenų uždegimo... pageltusi... net ir atsižvelgiant į patalpos metamą šiltą atspindį, ir net jai blicas suveikė, tokio efekto neturėtų būt.

dėl parduotuvių... kai žinai kokios spalvos tinka kaip tik pasidaro viskas daug lengviau, bent jau ta problema atkrenta. Eini tiesiai prie spalvų ir tada žiūri ar tinka fasonas. Parduotuvinimosi laikas sutrumpėja per pus arba net dar labiau.
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2012 08 03, 08:41)
tai cia kaip suprantu rode naujus pirkinius  g.gif

tai kad ne tik naujus, tos vasarines bliuskytes jau is seniau pas ja, jau yra rodzius
Atsakyti
Bytte, fotkinaus be blico, prie pat lango. Veidas kažkodėl labiau apšviestas, taip. Viską rengiaus ant nuogo kūno, jokių cacao palaidinių nei kvapo. Man kažkaip ta sidabrinė spalva man visai nieko atrodo, auksinė tai baisai... na kad fotkintis tom Jūsų nurodytom spalvom, tai reik dar jas susirast smile.gif pažiūrėsiu, gal rasiu ką
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 08 03, 09:30)
dontstop, tavo 4 apacios, tai 2 sijonai ir 2 kelnes? Cia matau tik 4 topus, kur kitus 4 paslepei?  biggrin.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 08 03, 13:08)
tai kad ne tik naujus, tos vasarines bliuskytes jau is seniau pas ja, jau yra rodzius

Vakar įdėtose nuotraukoe 5 topai ir kitus 2 rodžiau anksčiau 4u.gif
Apačios - 3 kelnės, 1 sijonas, irgi rodžiau anksčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 03, 13:39)
Bytte, fotkinaus be blico, prie pat lango. Veidas kažkodėl labiau apšviestas, taip. Viską rengiaus ant nuogo kūno, jokių cacao palaidinių nei kvapo. Man kažkaip ta sidabrinė spalva man visai nieko atrodo, auksinė tai baisai... na kad fotkintis tom Jūsų nurodytom spalvom, tai reik dar jas susirast smile.gif pažiūrėsiu, gal rasiu ką

Tada sienos tokį efektą gal daro g.gif , nu toks jausmas kad prie dirbtinio apšvietimo. Nes sidabrinė pas mane kompe cacao spalvos su pasidabravimu blush2.gif .
Galit pasieškot gi patalynės, rankšluosčių, staltiesių (jos gi būna labai baltos), galit ir kitų namiškių garderobą patikrint. Galima išvis popieriaus lapą blogiausiu atveju prie veido prisidėt.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 03, 15:00)
Tada sienos tokį efektą gal daro  g.gif , nu toks jausmas kad prie dirbtinio apšvietimo. Nes sidabrinė pas mane kompe cacao spalvos su pasidabravimu  blush2.gif .
Galit pasieškot gi patalynės, rankšluosčių, staltiesių (jos gi būna labai baltos), galit ir kitų namiškių garderobą patikrint. Galima išvis popieriaus lapą blogiausiu atveju prie veido prisidėt.

gali būt kompo spalvos negeros, gal net mano pvz, tada wb balansas fotike atrodo geras, o kituose kompuose pvz blogas, todėl ir spalvos gaunas iškraipytos. man pvz ta sidabrinė bliuska kažkaip gražiai atrodo biggrin.gif

ieškosiu ieškosiu, rūbų, paklodžių biggrin.gif bet reiks viską tystis kur į lauką ir tada fotkintis smile.gif
Atsakyti
Man tai sidabrinė Teka bliuska, jokia ne kakavinė, gal tikrai bytte monitorius spalvas iškraipo smile.gif

Dontstop, šauniai apsipirkot bigsmile.gif

Aš tai jau pora mėnesių nesugebu paprastų kokybiškų maikučių nusipirkti doh.gif Tik vieną mėlyną ant šleikučių pagriebiau per išpardavimus (būčiau ėmus ir daugiau spalvų, bet nebebuvo dydžių).

Gal kuri Vilniuje gali parekomenduoti gerą siuvėją kelnėms pasiaurinti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 03 rugpjūčio 2012 - 14:32
QUOTE(dontstop @ 2012 08 03, 14:46)
Vakar įdėtose nuotraukoe 5 topai ir kitus 2 rodžiau anksčiau  4u.gif
Apačios - 3 kelnės, 1 sijonas, irgi rodžiau anksčiau  4u.gif

T y 6 topai nuotraukose, pati jau painiojuos wacko.gif
Atsakyti