QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 17:05)
ačiūūūū visada žinojau, kad navy tamsiai mėlyna, o čia susibalamutinau su tais black navy ir pan.
Pataisysiu merginas ... Navy (teisingiau navy blue) - karinio jūrų laivyno uniformų mėlyna. Kiekvienos šalies kiek kitokia, todėl būna įvairaus tamsumo bei mėlynumo. Jums reikėtų žiūrėt svarbiausiai kad nebūtų su violetiniu atspalviu.
QUOTE(sunray @ 2012 08 02, 22:29)
zaviuosi dontstop sugebejimu taip racionaliai apsipirkineti
svarbiausiai žaviuosi gebėjimu rasti to ko nori. Nes man nepavyksta. Nežinau gal laiko per mažai tam skiriu... bet man nieko nėra baisiau kaip vaikščioti po rūbų/batų pardes. Apie matavimąsi bei varginantį apšvietimą jau nekalbu... pavargstu morališkai ir fiziškai. Po šopinimusi jaučiuosi kaip paskutinė pašluostė: pavargus ir negraži...
Rudeniui man tikriausiai irgi jau reik sąrašą susidaryt . Bet tiek esu pačiuožus ant tinkamų spalvų mėginimo (radau sau tinkamą ryškumą pagaliau... kaip minėjau pilkos atspalvio ten nei su žiburiu išskyrus plieno mėlyną, pačią pilką bei taupę ), kad visko noriu . Turiu nerealių spalvinių planų, tik klausimas ar pavyks kažką rasti parduotuvėse.
bim-bam jūsų rudi batai visai tinkamo rudumo. Be to ne nuo batų kapsulę pradėt formuot reikia . Iš asmeninio pastebėjimo, batai ne tik pagal spalvą derėt/nederėt gali, dar nuo kulniuko aukščio priklauso, bei auliuko aukščio. Jai jau batus turit, tada atsižvelkit į juos perkantis kapsulę. Manau visai ne ekonomiška pult pirkt naujus... juolab batai ne prie veido, todėl svarbiau kad derėtų prie rūbo, nei prie veido, tai iš esmės spalvinis tipas nėra labai svarbus šiuo punktu.
Dabar tiksliai nepasakysiu, bet pradėt reikia nuo bazinių rūbų, tokių kurie dažniau/ilgiau nešiojami: kelnės, sijonai... vėliau prie jų perkami rūbai, kurie keičiami vos ne kasdien derinant jau prie jų (pvz.: palaidinės). O paskui jau aksesuarai... beja juos tikrai ekonomiškiausia rinktis kuo universalesnius. Bet nebūtinai. Dar yra shema tokia kad pradžiai minimumas rūbų perkamas, o paskui papildoma kapsulė. Vaikų kapsulėje buvo labai gerai aprašyta, gaila neturiu išsisaugojus. Tarkim minimumas pora apačių ir 5 viršai prie jų (kas kaip mėgsta, kelnės ir džinsai ar džinsai ir sijonas, ar kelnės ir kelnės), paskui jau papildomai galima įsigyt po apačią, kuri jau tiktų prie jau turimų visų rūbų