Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

user posted image
Atsakyti
na nyku man čia biggrin.gif vien mėlyna, žaliai mėlyna ir pilka
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 17:10)
na nyku man čia biggrin.gif vien mėlyna, žaliai mėlyna ir pilka

biggrin.gif
Jus man atrodo pradzioje nusprestite kokiu spalvu norite i kapsule, o po to ieskokite jose savo atspalviu, kiekvienoje spalvoje galima rasti savo varianta.
Man virsutinis rubas yra kaip ir atskiras dalykas, nes nederinu gi jo prie palaidinukiu, svarkeliu, sijonu ir tt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 02, 18:13)
biggrin.gif
Jus man atrodo pradzioje nusprestite kokiu spalvu norite i  kapsule, o po to ieskokite jose savo atspalviu, kiekvienoje spalvoje galima rasti savo varianta.
Man virsutinis rubas yra kaip ir atskiras dalykas, nes nederinu gi jo prie palaidinukiu, svarkeliu, sijonu ir tt g.gif

aga, lengva pasakyt, sunku padaryt biggrin.gif o kaip nuspręst spalvas? biggrin.gif
na, jo, logiška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 17:15)
aga, lengva pasakyt, sunku padaryt biggrin.gif o kaip nuspręst spalvas? biggrin.gif
na, jo, logiška smile.gif

Pradziai bandyciau rinktis kokia viena kuri megstamiausia/patinka/tinka ir prie jos kazka priderinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 18:01)

o iš kokių palečių jūs spalvas renkatės? kur rast tas platesnes, nei čia nuorodose įmestos?

Aš ne iš palečių, išlavinau akį ir parduotuvėse tiesiog "jaučiu" spalvas smile.gif
Atsakyti
Taigi, kaip žadėjau, išpardaviminiai pirkiniai.
Kadangi tema visgi ne "nauji pirkiniai", tai pradžiai apie taupymo sistemą pora žodžių.

Liepai turėjau limitą 600 lt, tokį skaičių pasirinkau, kadangi paprastai tiek natūraliai išleidžiu išpardavimo mėnesiais, pavyko įtilpti ir šį kartą, išleidau viso ~590 lt
Buvo nupirkta:

treninginiai bridžai
2 sijonai
2 suknelės
palaidinė
marškiniai
maišas apatinių
maišas kojinių
2 papuošalai
2 diržai
2 šalikėliai
kepurė
žieminiai batai
2 poros batelių
megztinis
džinsai

Iš jų vasarai tik kepurė ir marškiniai trumpom rankovėm, ale vėliau ir palaidinę (3/4 rankovėmis) nuspręsta priskirti prie vasaros darbinės kapsulės blush2.gif Jau sėkmingai ją nešioju. Beje, prie vasarinės darbinės kapsulės viso buvo dasipirkta 3 daiktai, o derinių padaugėjo tiek, kad manau iki vasaros pabaigos nespėsiu visų pademonstruoti bendradarbėms biggrin.gif Kol kas nei vieno neteko dėtis bent po 2 kartus thumbup.gif

Visi likę rūbai orientuoti jau į šaltąjį sezoną ax.gif

Planavau pirkti, bet neradau:

botiljonai ant platformos
aukštakulniai ilgaauliai
kardiganas
palaidinė ilgomis rankovėmis
siauros kelnės
piniginė - visi šitie daiktai bus perkami iš naujų kolekcijų

parka
švarkelis
raudoni bateliai
raudona rankinė - o šitų ieškosiu per sekantį išpardavimą, kadangi jie ne pirmo būtinumo

Iki kito išpradavimo (sausį) liko 5 mėnesiai, biudžetas jiems 600 lt, vidutiniškai 120 per mėn. Į tokius rėmus turėsiu tilpti cool.gif

Demonstruoju vasarinį pirkinį:

user posted image

nuotraukoje blyškokai gavosi, realybėje spalva kiek žydresnė.
Šita palaidinukė nuėjo į kompaniją prie anksčiau nešiotų (čia vasarinės darbinės "rožinė-žydra-koralas" kapsulės dalis/topai):

user posted image

Toliau pratęsiu jau apie rudeninius pirkinius, tik atsikvėpsiu biggrin.gif
Atsakyti
Antra dalis biggrin.gif

Kol kas rodau tik pačius rūbus, kaip jie "įsipaišė" į turimas kapsules parodysiu vėliau, galbūt kai pabaigsiu viską supirkti ax.gif

Sijonai

tamsiai mėlynas tulpės formos sijonas su kišenėmis - vienas sėkmingiausių pirkinių smile.gif Man labai patinka toks modelis, tai jau antras tokio tipo sijonas ir turbūt ne paskutinis. Paslepia visus apatinės dalies trūkumus thumbup.gif

user posted image

raudonas sijonas - jo kantriai laukiau nuo vasario ir nusipirkau liepą su 60 % nuolaida ax.gif Beje, vos atsilaikiau pavasarį per Jamam, bet tą kartą pagailėjau pinigų, nuolaida tebuvo 20 ar 30 %, dabar dėl to be abejo džiaugiuosi smile.gif

user posted image

Trečias sijonas, pirktas iš MD, deja, man didokas unsure.gif Vešiu šį savaitgalį pas mamą, gal susiaurins, bet jei nepavyks, teks pardavinėti (kadangi jis naujas, su etiketė, o dar ir garsaus gamintojo, manau, galėčiau net išlošti kainoje cool.gif )

user posted image

Kelnės - t y šiuo atveju džinsai
Nuotraukoje atrodo turbūt neypatingai, bet rinkausi pagal tai, kaip tinka problematiškai figūrai, teko pasimatuoti keliasdešimt porų doh.gif Jie tamsiai tamsiai mėlyni, net beveik juodi, modelis bootcut

user posted image

Suknelės - pirkau 2, tačiau vieną visgi pardaviau. Štai antra - jos kantriai laukiau taip pat nuo vasario smile.gif Tamsiai mėlyna su koralo ir smėlio intarpais

user posted image

Prie jos, o taip pat prie kelnių, sijonų, kardiganų, 2 nauji diržai į kolekciją. Juodas su lapu, tamsiai rudas - su apuoku

user posted image

Megztukas - seniai ieškojau paprasto "be nieko", lyg ir daug jų parduotuvėse, bet paprastai būna nuobodokų spalvų. Šitas žydras, realybėje labai ryškus biggrin.gif Iškirptė giloka, bet kaip retai būna, ant manęs atrodo padoriai, t y ne vulgariai..

user posted image

ir šalikėlis prie jo biggrin.gif ( na žinoma, ir prie bet ko kito, o ir prie šito megztuko turiu dar n+k tinkamų šalikėlių smile.gif )

user posted image

dar vienas šalikėlis į kolekciją, išvyniojus namuose, paaiškėjo, kad tai snudas. Spalva ant etiketės buvo parašyta light turquose, o pagal mane tai mint smile.gif

user posted image

Treninginiai bridžai neįmanomos akį rėžiančios salotinės spalvos (rugsėjį grįžtu į sporto klubą)

user posted image

Papildyta:
Liko batai.

Bateliai - ant platformos taupe, ant kulniuko - grietinėlės spalvos

user posted image

user posted image

Na ir žieminiai - neplanuotas pirkinys, bet seniai tokių norėjau. Atrodo kiek specifiniai, bet manau, kad puikiai tiks prie skinny džinsų ir skinny kelnių, gal dar prie kokių grubaus mezgimo suknelių ax.gif

user posted image

Tai būtų tiek 4u.gif

Atsakyti
oho, kokia demonstracija thumbup.gif labai idomu.

bandziau googlint soft summer spalvu palete, bet tai ismeta visokiu kapsuliu, nes jauciu kad kapsule irasau, tai ne tik soft summer, bet apskritai kapsules ismeta rolleyes.gif

nusiprikau siandien kelnes pilkas ir tase pilka, tai jau pirmas zingsnis link kapsules bigsmile.gif nes siaip ar taip jau man verkiant reikejo, mat turejau tik vienus dzinsus! ir viena tase...nusigyvenau lotuliukas.gif

manjana atai kam nesutkes kapsule domies,kiba trecias bus? bigsmile.gif biggrin.gif wub.gif

del vaiku kapsuliu nezinau... pas mano vaika siaip nera daug rubu, tai net kapsules nereik formuot.
Papildyta:
bet tai as vis tiek nesigaudau doh.gif pvz jeigu kaip pamparam sake as soft summer tai ziuriu rudos spalvos nera, o apskritai summer yra. ale beda, nes pas mane ir rudeniniai, ir zieminiai, ir bateliai visi rudi rolleyes.gif ir paltukas zieminis rudas...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 02, 17:42)
Jau sėkmingai ją nešioju. Beje, prie vasarinės darbinės kapsulės viso buvo dasipirkta 3 daiktai, o derinių padaugėjo tiek, kad manau iki vasaros pabaigos nespėsiu visų pademonstruoti bendradarbėms biggrin.gif 

as nesuprantu is kur jus tiek deriniu galvojat, jei viskas viso labo tik apacios*virsus. ar kiekviena papuosalo ir salikelio pakeitima jau laikot kitu deriniu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 02, 20:12)
as nesuprantu is kur jus tiek deriniu galvojat, jei viskas viso labo tik apacios*virsus. ar kiekviena papuosalo ir salikelio pakeitima jau laikot kitu deriniu?  smile.gif

Šalikėlių vasarą nenešioju, man karšta.
Papuošalus nešioju, bet pakeitus tik papuošalą, derinys pagal mane nesikeičia.
Skaičiuoju tik derinius apačia+viršus.
Dabar aš turiu (tinkamo darbui):
4 apačios + 8 viršūs - 32 deriniai
1 sukinelė - 1 derinys
marinistiniai deriniai:
1 apačia + 2 viršūs - 2 deriniai
deriniai su džinsiniu sijonu:
1 sijonas+ visi aukščiau minėti topai, t y 10 - 10 derinių

Viso: 45 deriniai
Darbo dienų, kad ir skaičiuojant kartu su liepa ~40

O jei dar skaičiuosim, kad pakeitus batus, pasikeičia derinys... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2012 08 02, 19:46)
bet tai as vis tiek nesigaudau  doh.gif  pvz jeigu kaip pamparam sake as soft summer tai ziuriu rudos spalvos nera, o apskritai summer yra. ale beda, nes pas mane ir rudeniniai, ir zieminiai, ir bateliai visi rudi  rolleyes.gif  ir paltukas zieminis rudas...

vasaroms tinka šalti rudų spalvų atspalviai. aš ant rudos taip pasinešiau, kad ruda ir taupe gavosi bazinėmis spalvomis vasarai, rudeniui ir žiemai doh.gif baisu,kad nusibos, kai telieka tik po vieną kitą spalvą į sezoną unsure.gif
Atsakyti