Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Noriu konsultacijos ax.gif , jeigu apacia saltai ruda arba pilka (kelnes,sijonas), kokia galetu buti batu spalva apart juodos, kad deretu su abiem variantais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 08 02, 17:32)
Noriu konsultacijos ax.gif , jeigu apacia saltai ruda arba pilka (kelnes,sijonas), kokia galetu buti batu spalva apart juodos, kad deretu su abiem variantais blush2.gif

1. Neutrali (taupe, beige ir tt) - derės dar prie n+k variantų biggrin.gif
2. Ryški - raudona, mėlyna ir pan
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 02 rugpjūčio 2012 - 16:36
QUOTE(dontstop @ 2012 08 02, 16:35)
1. Neutrali (taupe, beige ir tt) - derės dar prie n+k variantų  biggrin.gif
2. Ryški - raudona, mėlyna ir pan

+ rozine
ax.gif
Papildyta:
Zalia
user posted image

Violetine
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 02 rugpjūčio 2012 - 16:44
dontstop, Shana, aciu smile.gif
Atsakyti
o tai jau dvi spalvos. vadinas kapsulė turi būt iš 3, nes jei kelnės ir batai jau dviejų skirtingų spalvų, tai topas turės būt arba tokios pačios spalvos kaip kelnės, arba kaip batai, arba būt trečios kapsulės spalvos. gerai suprantu? smile.gif

ir dar man klausimas apie kapsulę. na suprantu, kad daug nuorodų, o bet tačiau...
jei kapsulė iš 2 spalvų, tai ar visi rūbai būtinai turi būt tokių pačių ir atspalvių? ar su atspalviais galima laviruoti? nes pvz jei kapsulė iš rudos ir mėlynos, tai ar gali būti rūbai ir žydri ir mėlyni, ir rudi bei beige pvz? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 02 rugpjūčio 2012 - 16:42
QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 17:41)
o tai jau dvi spalvos. vadinas kapsulė turi būt iš 3, nes jei kelnės ir batai jau dviejų skirtingų spalvų, tai topas turės būt arba tokios pačios spalvos kaip kelnės, arba kaip batai, arba būt trečios kapsulės spalvos. gerai suprantu? smile.gif

ir dar man klausimas apie kapsulę. na suprantu, kad daug nuorodų, o bet tačiau...
jei kapsulė iš 2 spalvų, tai ar visi rūbai būtinai turi būt tokių pačių ir atspalvių? ar su atspalviais galima laviruoti? nes pvz jei kapsulė iš rudos ir mėlynos, tai ar gali būti rūbai ir žydri ir mėlyni, ir rudi bei beige pvz? g.gif

Aš visai neseniai rodžiau savo rudai mėlyną kapsulę ax.gif

Batai, kaip ir kiti aksesuarai, gali būti ir turi būti nebūtinai tų pasirinktų 2 ar 3 spalvų 4u.gif

Su atspalviais šiek tiek varijuoti galima (bet ruda ir beige jau pagal mane skirtingos spalvos, beige gali ir šviesią atstovauti, tuomet kai ruda - tamsią g.gif )
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 02, 17:45)
Aš visai neseniai rodžiau savo rudai mėlyną kapsulę  ax.gif

Batai, kaip ir kiti aksesuarai, gali būti ir turi būti nebūtinai tų pasirinktų 2 ar 3 spalvų  4u.gif

Su atspalviais šiek tiek varijuoti galima (bet ruda ir beige jau pagal mane skirtingos spalvos, beige gali ir šviesią atstovauti, tuomet kai ruda - tamsią  g.gif )

jo jo, mačiau smile.gif

oo, jei batai gali būt ir kitų spalvų, tai super bigsmile.gif

na taip, skirtingos, aš ten kaip pvz tokį grūbų pateikiau biggrin.gif tai kaip suprantu tik truputį atpslaviai gali skirtis, bet kitų spalvų nei lašo turi nebūt? na pvz jei kapsulė ruda mėlyna, ar kokiam tope negali būt visiškai nei lašo kokios kitos spalvos?
na atleiskit už gal kvailus klausimus, bet noris viską labai aiškiai išsiaiškinti ax.gif

o kur jūs dėliotės tuos rūbus? galit įmest nuorodas?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 16:48)

na taip, skirtingos, aš ten kaip pvz tokį grūbų pateikiau biggrin.gif tai kaip suprantu tik truputį atpslaviai gali skirtis, bet kitų spalvų nei lašo turi nebūt? na pvz jei kapsulė ruda mėlyna, ar kokiam tope negali būt visiškai nei lašo kokios kitos spalvos?

Cia mano rudenine kapsule, kazkada labai senai deta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 17:48)
jo jo, mačiau smile.gif

oo, jei batai gali būt ir kitų spalvų, tai super  bigsmile.gif

na atleiskit už gal kvailus klausimus, bet noris viską labai aiškiai išsiaiškinti  ax.gif

o kur jūs dėliotės tuos rūbus? galit įmest nuorodas?

Gali būti laisvai tokių nukrypymų smile.gif
Atsakyti
čia skaitos kapsulė iš rudos mėlynos ir kokios dar? nes ta raudona ar kaip ten ta spalva vadinas, tai tik vienas rūbas g.gif
šiaip tai oi kiek dar klausinėsiu, nes kuo toliau, tuo daugiau klausimų iškyla doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 08 02, 17:57)
Gali būti laisvai tokių nukrypymų  smile.gif

jetau kaip noris lėkt per pardes, ale vat kad dar tiek reik susižinot biggrin.gif

o iš kokių palečių jūs spalvas renkatės? kur rast tas platesnes, nei čia nuorodose įmestos?

ir gal kuri netolies turit išsisaugojus plaukų spalvų paletę? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 16:59)
čia skaitos kapsulė iš rudos mėlynos ir kokios dar? nes ta raudona ar kaip ten ta spalva vadinas, tai tik vienas rūbas  g.gif
šiaip tai oi kiek dar klausinėsiu, nes kuo toliau, tuo daugiau klausimų iškyla  doh.gif

Jei apie mano, tai ten beige+ruda+teal
Ta paskutine, ten oranzinis paltukas, jis kaip ir virsutinis rubas, nelabai is kapsules o kaip atskirai gal smile.gif
user posted image
Atsakyti
Shana, aha, apie jūsų kapsulę kalbėjau smile.gif painiojuos kol kas nickuose, sorry, ypač kai greit permetu.
tada dar vienas klausimas, o viršutinis rūbas kaip atskira kapsulė skaitos?
nors gal bendrai nebeklausinėsiu tiek, dar reik daug perskaityt, gal ten paaiškės kas man neaišku smile.gif
Atsakyti