o ką reiškia "navy"?
Pvz šis sakinys: Your navy is grayish, which is more flattering to you than a bright or black navy.
QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 13:18)
ai va va dar šią vietą norėčiau patikslint, jei aš esu vasara, tai man reik kosmetikos, plaukų spalvos, rūbų ir pan šaltų atspalvių, taip?
Taip.
Paantrinsiu donstop jog šaltą tamsiai rudą labai sunku "palaikyti". Pilkintojas skirtas šviesiems neveikia, dažų nelabai yra net pasiūloje... ką jau ten apie nusiplovimą.
Dėl kosmetikos, visai šalti netiks... bet kuriuo atveju mes ne lavonai . Spalvinių tipų temoje kaip tik dėjau lūpdažius cool summer ryškesnių spalvų .
O su rūbais problema , bent aš mažai randu sau tinkamų spalvų parduotuvėje. Kadangi jūsų kontrastas didelis (ir man gražiau kai jį visgi didinat, o vasarai tiek makiaže, tiek aprangoje kontrastas nepatartinas, todėl man kažkaip jus norisi migruot į žiemas vis vien), tai aprangoje visgi atitinkamai ryškumas pageidautinas, ir visai nusiblozninti nereikėtų. Man pačiai kažkaip... nei spalvos su pilka maišytos (pilkintos), nei sudėtingesnės (ne grynos) netinka. Jai šviesesnės tai būtinai švarios, na ir ne visai taip mažai spalvos, kažkas iš natūralių vaisinių ledų serijos. Labai tinka visos "plieninės" faktūros ir spalvos taip pat. O tamsios irgi ne su pilka, bet su juoda maišytos sakyčiau.
Man asmeniškai kapsulėje labai nusibosta akcentinės ryškiosios spalvos, todėl net nebenoriu apsistoti ties viena tokia spalva. Juolab kad pastebėjau kad puikiai galima suderint to pačio ryškumo/šviesumo spalvinę grupę, tarkim mint, avietinę (tokią vakarykščių šaltibarščių) ar atitinkamą šviesiai gelsvą .
ačiū, bytte, už nuomonę
aš dabar rašaus, žymiuos vasaros spalvas, vėliau žymėsiuos žiemos. kai jau turėsiu sąrašą, spalvas ir pan, eisiu į pardes ir žiūrėsiu, kurios paletės labiau tinka.
gaila neturu spalvoto printerio, būtų super su savim einant neštis paletę
aš dabar rašaus, žymiuos vasaros spalvas, vėliau žymėsiuos žiemos. kai jau turėsiu sąrašą, spalvas ir pan, eisiu į pardes ir žiūrėsiu, kurios paletės labiau tinka.
gaila neturu spalvoto printerio, būtų super su savim einant neštis paletę
QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 13:03)
o ką reiškia "navy"?
Pvz šis sakinys: Your navy is grayish, which is more flattering to you than a bright or black navy.
Navy yra tamsiai tamsiai mėlyna spalva
QUOTE(dontstop @ 2012 08 01, 15:40)
Taigi jų belen kiek yra Per visą gyvenimą nespėsiu visas sunešiot
tai kad ne belen kiek o be to, ne visos kurios tinka pagal tipa, patinka asmeniskai bent jau man
Sveikos, vis paskaitau, bet neturiu ką parašyt, užstrigus su savo kapsulių formavimu Vasarinę kapsulę šiaip taip susidariau, bet labai paprastutė - pora suknelių, pora šviesių kelnių, džinsai, įvairių tipų maikutės (turkio ir koralų spalvos) ir kardiganas. Sijonų pora įdėjau, bet kabo nenešiojami, nes kojos pastoviai mėlyniuotos, nu ir ką daryt Norėjau ilgo sijono, bet sunku man prie jo ką nors priderint. Taip ir likau su minimalistiniu variantu, bet patenkinta vis tiek, nes visada yra ką apsirengti, bet kokiu oru, bet kokia proga, o ir spalvų pasirinkimas tenkina.
Bim bam, sveika prisijungus
Kažkas apie vaikų kapsules klausė - man labai padėjo šitos lentelės, turiu užsisaugojus, pagal jas surinkau vaikams kapsules ir patenkinta:
berniukui
mergaitei
O gal kas nors turit išsisaugoję info apie nėščiosios kapsulę?
Bim bam, sveika prisijungus
Kažkas apie vaikų kapsules klausė - man labai padėjo šitos lentelės, turiu užsisaugojus, pagal jas surinkau vaikams kapsules ir patenkinta:
berniukui
mergaitei
O gal kas nors turit išsisaugoję info apie nėščiosios kapsulę?
QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 13:03)
o ką reiškia "navy"?
Jusu tamsiai melyna turi pilkumo atspalvi, kuris jums daug labiau tinka nei ryski arba i juoduma tamsiai melyna.
QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 14:03)
o ką reiškia "navy"?
Navy tamsiai mėlyna beveik juoda, kaip jau ir atsakė Groovy, o čia patarimas rinktis pilkesnę (grayish), kuri tinka labiau, nei ryški mėlyna ar juodai mėlyna
QUOTE(manjana @ 2012 08 02, 14:57)
aciu
QUOTE(groovy @ 2012 08 02, 14:57)
Navy yra tamsiai tamsiai mėlyna spalva
QUOTE(Leticija @ 2012 08 02, 15:04)
Jusu tamsiai melyna turi pilkumo atspalvi, kuris jums daug labiau tinka nei ryski arba i juoduma tamsiai melyna.
QUOTE(dontstop @ 2012 08 02, 15:04)
Navy tamsiai mėlyna beveik juoda, kaip jau ir atsakė Groovy, o čia patarimas rinktis pilkesnę (grayish), kuri tinka labiau, nei ryški mėlyna ar juodai mėlyna
ačiūūūū visada žinojau, kad navy tamsiai mėlyna, o čia susibalamutinau su tais black navy ir pan.
QUOTE(Leticija @ 2012 08 02, 13:57)
tai kad ne belen kiek o be to, ne visos kurios tinka pagal tipa, patinka asmeniskai bent jau man
Leticija, jei paziureti tas kokias platesnes paletes, nes tas tokias visiskai bazines kur 15 spalvu tera, tai tikrai yra tu spalvu pasirinkimas.
Man pvz siuo metu kiek uzplauke ant violetines, bet tokie "stiprus" uzplaukimai ilgai neuzsibuna, po to persijungi ant kitos, po kiek metu vel grizti
O labiau neutralios spalvos kazkaip neatsibosta, vienoj ar kitoj formoj vis naudojamos, tokiso kaip taupe, nude, beige, rudos, pilkos etc