Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 08 02, 07:56)
Pažiūrėjau  smile.gif
Na, man kaip visad, patinka tamsūs plaukai  rolleyes.gif  Tik norint tokį įvaizdį palaikyti, būtina tamsiau dažytis, bent antakius, akis... Nes kitaip atrodo tarsi perukas užsidėtas. Nuosavo ryškumo ir kontrasto šiek tiek trūksta.. Tai mano nuomonė nepakito, aš sakyčiau, kad tipas cool summer - giminingas žiemai, bet ir iki žiemos vienas žingsnis, visai galima būtų pridėjus pastangas pabūti bent kurį laiką žiema  rolleyes.gif
ooo, Groovy grįžo, tai jau galiu rodyti savo išpardaviminius pirkinius?  ax.gif

tai va va, su juodais jaučiuos kaip su šalmu, ypač iškart po kirpėjos, nes ten einu nesidažius, tada būtinai turiu darytis ryškesnį makiažą, antakius irgi iškart po plaukų dažymo lekiu dažyt, bet... galvoju ar man to reik, jei jausmas, kaip su šalmu, vadinas negerai. noriu kažkokios rudos, bet nerandu TO atspalvio, kuris patiktų, o ir išgaut jį sudėtinga, nes reiktų laukt, arba kol nuaugs dažyti plaukai (kas praktiškai nerealu doh.gif ) arba kankint plaukus, kad nuimt pigmentą, dažyt ir pan...na bet čia jau kaip sakant kirpėjos rūpestis smile.gif)

ačiū už nuomonę 4u.gif
o tiesa cool tai tas pats kas true? nes vienur taip, kitur kitaip

pirkinukus ir aš noriu pamatyt bigsmile.gif

Atsakyti
O kaip dabar pasirinkt spalvas baziniam garderobui? Kaip išsirinkt tas dvi tris, kurios bus pagrindinės?
Atsakyti
labas rytas,

man irgi labai idomu pirkiniai bigsmile.gif ir isvis dabar susgaudyt reikia, kaip tas kapsules formuot. nes greitu laiku zadu papildyt garderoba. tik dabar spalvas reikia atsirinkt...

Teka, paziurejau foto ir as, kokia grazi man esi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 07:27)
O kaip dabar pasirinkt spalvas baziniam garderobui? Kaip išsirinkt tas dvi tris, kurios bus pagrindinės?

as irgi dabar ta pati galvoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2012 08 02, 09:31)
labas rytas,

man irgi labai idomu pirkiniai bigsmile.gif  ir isvis dabar susgaudyt reikia, kaip tas kapsules formuot. nes greitu laiku zadu papildyt garderoba. tik dabar spalvas reikia atsirinkt...

Teka, paziurejau foto ir as, kokia grazi man esi  bigsmile.gif
Papildyta:
as irgi dabar ta pati galvoju smile.gif

bim-bam ačiū blush2.gif

mes su tavim dabar tuo užsiėmę. Nes man irgi skubiai reik garderobą pasipildyt, bet jau vasarai tikrai nieko nepirksiu, reik rudeniui susidėliot viską, susigalvot. Pirmiausia tai reik spalvas pasirinkt, kad turėt iš ko formuot bazinį garderobą

ir galvoju būtų super nueit pas stilistą, kuris parinktų man nerealiai tinkančią plaukų spalvą ir šukuoseną biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 07:36)
bim-bam ačiū  blush2.gif

mes su tavim dabar tuo užsiėmę. Nes man irgi skubiai reik garderobą pasipildyt, bet jau vasarai tikrai nieko nepirksiu, reik rudeniui susidėliot viską, susigalvot. Pirmiausia tai reik spalvas pasirinkt, kad turėt iš ko formuot bazinį garderobą

ir galvoju būtų super nueit pas stilistą, kuris parinktų man nerealiai tinkančią plaukų spalvą ir šukuoseną biggrin.gif

na as pirmiausia noreciau tokia pusiau laisvalaikio kapsule susiformuot, nes man ir i darba tinka dzinsiukai pvz., plius koks megztukas priekyje susegamas. paziurejau i vasaros spalvas, tai kai ka turiu is tu spalvu nes mano megstamos - melyna, pilka, ruda.
labai idomu del plauku butu thumbup.gif nes as pati visa gyvenima tokia isblyskus, tai kazka daryt tikrai reiktu, ale kad as nenaudoju jokiu kosmetikos priemoniu...nu akiu tusa turiu per sventes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2012 08 02, 09:40)
na as pirmiausia noreciau tokia pusiau laisvalaikio kapsule susiformuot, nes man ir i darba tinka dzinsiukai pvz., plius koks megztukas priekyje susegamas. paziurejau i vasaros spalvas, tai kai ka turiu is tu spalvu nes mano megstamos - melyna, pilka, ruda.
labai idomu del plauku butu  thumbup.gif  nes as pati visa gyvenima tokia isblyskus, tai kazka daryt tikrai reiktu, ale kad as nenaudoju jokiu kosmetikos priemoniu...nu akiu tusa turiu per sventes  lotuliukas.gif

o man kita bėda, kosmetiką tai biškį naudoju, bet vat aksesuarai doh.gif nei moku nešiot, nei mėgstu juos, o ir pinigų man visada ant jų gaila biggrin.gif ir aplamai tas bazinis garderobas kiek kainuos doh.gif biggrin.gif
aš pažiūrėjau cool summer paletę, tai ten tokia labai jau ji pilka man, na yra kitų spalvų, bet... nuobodybė kažkokia, nors mano dabartinė spinta nedaug kuo skirias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 07:51)
o man kita bėda, kosmetiką tai biškį naudoju, bet vat aksesuarai  doh.gif nei moku nešiot, nei mėgstu juos, o ir pinigų man visada ant jų gaila biggrin.gif ir aplamai tas bazinis garderobas kiek kainuos doh.gif  biggrin.gif
aš pažiūrėjau cool summer paletę, tai ten tokia labai jau ji pilka man, na yra kitų spalvų, bet... nuobodybė kažkokia, nors mano dabartinė spinta nedaug kuo skirias biggrin.gif

man irgi su aksesuarais sunku blush2.gif zodziu, apsileidus kaip reikiant sitam reikale hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 02, 06:56)
. Nuosavo ryškumo ir kontrasto šiek tiek trūksta..

drinks_cheers.gif

QUOTE(bim-bam @ 2012 08 02, 08:31)

man irgi labai idomu pirkiniai bigsmile.gif  ir isvis dabar susgaudyt reikia, kaip tas kapsules formuot. nes greitu laiku zadu papildyt garderoba. tik dabar spalvas reikia atsirinkt...

Panos, siu temu pradzioje dazniausiai buna nemazai nuorodu su kazkokia bazine informacija apie kapsuliu formavima ir tt. Paskaityti vertetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 02, 08:28)
drinks_cheers.gif
Panos, siu temu pradzioje dazniausiai buna nemazai nuorodu su kazkokia bazine informacija apie kapsuliu formavima ir tt. Paskaityti vertetu mirksiukas.gif

pasiskaiciau wink.gif na bent angliskai, nes rusiskai info daug, ale nesuprantu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 08:50)
noriu kažkokios rudos, bet nerandu TO atspalvio, kuris patiktų, o ir išgaut jį sudėtinga

o tiesa cool tai tas pats kas true? nes vienur taip, kitur kitaip

Tai vadinasi reikia ieškoti šalto rudo ne per tamsaus atspalvio, kadangi jis bus šviesesnis, nei dabartinis, teks šviesinti g.gif Palaikyti šaltą rudą atspalvį be galo sunku, žinau iš patirties, po kelių galvos plovimų rudai dažyti plaukai linkę nuryžėti unsure.gif Blondinėms tai būna tokie nupilkintojai, gal ir brunetėms ką išrado? biggrin.gif

Aš pagal kitą sistemą skirstau, kur nėra true potipio..

QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 09:27)

Jei bus 2 spalvos - 1 ryški, 1 šviesi, 1 tamsi.
Jei bus 2 spalvos - 1 tamsi, kita - šviesi ar ryški.
Reikia paimti kokią paletę ir pažiūrėti. Be abejo, verta atsižvelgti į jau turimus drabužius.

QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 09:51)
ir aplamai tas bazinis garderobas kiek kainuos doh.gif  biggrin.gif

Štai straipsnis rusų k, čia stilistė surinko visą baszinį garderobą metams (?) už 220 latų (~1100 lt?)
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 02, 12:33)
Tai vadinasi reikia ieškoti šalto rudo ne per tamsaus atspalvio, kadangi jis bus šviesesnis, nei dabartinis, teks šviesinti  g.gif  Palaikyti šaltą rudą atspalvį be galo sunku, žinau iš patirties, po kelių galvos plovimų rudai dažyti plaukai linkę nuryžėti  unsure.gif Blondinėms tai būna tokie nupilkintojai, gal ir brunetėms ką išrado?  biggrin.gif

Aš pagal kitą sistemą skirstau, kur nėra true potipio..
Jei bus 2 spalvos - 1 ryški, 1 šviesi, 1 tamsi.
Jei bus 2 spalvos - 1 tamsi, kita - šviesi ar ryški.
Reikia paimti kokią paletę ir pažiūrėti. Be abejo, verta atsižvelgti į jau turimus drabužius.
Štai straipsnis rusų k, čia stilistė surinko visą baszinį garderobą metams (?) už 220 latų (~1100 lt?)

ai va va dar šią vietą norėčiau patikslint, jei aš esu vasara, tai man reik kosmetikos, plaukų spalvos, rūbų ir pan šaltų atspalvių, taip?

ačiū, dontsop bigsmile.gif
eisiu paskaitinėt
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 02, 13:18)
ai va va dar šią vietą norėčiau patikslint, jei aš esu vasara, tai man reik kosmetikos, plaukų spalvos, rūbų ir pan šaltų atspalvių, taip?

Cool vasarai tai be abejo reikia orientuotis į šaltus atspalvius visame kame, soft - kažkeik šiltumo reikia palikti, nes tai maišytas potipis (dominuoja šaltumas, bet kažkiek yra šiltumo)
Atsakyti