QUOTE(dontstop @ 2012 08 02, 07:56)
Pažiūrėjau
Na, man kaip visad, patinka tamsūs plaukai Tik norint tokį įvaizdį palaikyti, būtina tamsiau dažytis, bent antakius, akis... Nes kitaip atrodo tarsi perukas užsidėtas. Nuosavo ryškumo ir kontrasto šiek tiek trūksta.. Tai mano nuomonė nepakito, aš sakyčiau, kad tipas cool summer - giminingas žiemai, bet ir iki žiemos vienas žingsnis, visai galima būtų pridėjus pastangas pabūti bent kurį laiką žiema
ooo, Groovy grįžo, tai jau galiu rodyti savo išpardaviminius pirkinius?
Na, man kaip visad, patinka tamsūs plaukai Tik norint tokį įvaizdį palaikyti, būtina tamsiau dažytis, bent antakius, akis... Nes kitaip atrodo tarsi perukas užsidėtas. Nuosavo ryškumo ir kontrasto šiek tiek trūksta.. Tai mano nuomonė nepakito, aš sakyčiau, kad tipas cool summer - giminingas žiemai, bet ir iki žiemos vienas žingsnis, visai galima būtų pridėjus pastangas pabūti bent kurį laiką žiema
ooo, Groovy grįžo, tai jau galiu rodyti savo išpardaviminius pirkinius?
tai va va, su juodais jaučiuos kaip su šalmu, ypač iškart po kirpėjos, nes ten einu nesidažius, tada būtinai turiu darytis ryškesnį makiažą, antakius irgi iškart po plaukų dažymo lekiu dažyt, bet... galvoju ar man to reik, jei jausmas, kaip su šalmu, vadinas negerai. noriu kažkokios rudos, bet nerandu TO atspalvio, kuris patiktų, o ir išgaut jį sudėtinga, nes reiktų laukt, arba kol nuaugs dažyti plaukai (kas praktiškai nerealu ) arba kankint plaukus, kad nuimt pigmentą, dažyt ir pan...na bet čia jau kaip sakant kirpėjos rūpestis )
ačiū už nuomonę
o tiesa cool tai tas pats kas true? nes vienur taip, kitur kitaip
pirkinukus ir aš noriu pamatyt