Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

aciu, Shana smile.gif dabar ir akys prasviesejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(basadore @ 2012 08 01, 17:02)
p.s. pernai rudeniui darbui turejau tamsiai melynos, rozines ir pilkos spalvu kapsule, tai rozines tikrai nebesinori biggrin.gif

O kur dingo pernykščiai rūbai? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 08 01, 11:20)
dontstop, gal galit užbėgt į spalvinio tipo temą? ten įmečiau savo akių ir plaukų foto (plaukų ne mano, bet kaip mano) ax.gif

Užbėgau, bet ten tik akies foto, o pagal nuorodą prašo slaptažodžio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 01 rugpjūčio 2012 - 16:30
QUOTE(dontstop @ 2012 08 01, 17:30)
O kur dingo pernykščiai rūbai?  ax.gif
Papildyta:

Užbėgau, bet ten tik akies foto, o pagal nuorodą prašo slaptažodžio...

slaptažodis spalvinis tipas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 08 01, 15:15)
Klausykit, o jum nebuna, kad tos tinkncios jusu tipui spalvos jums nusibosta?  biggrin.gif

as dar tik nesenai apsistojau ties tipu.. pries pora dienu lotuliukas.gif o man jau kaikurios spalvos atsibodo (tos, kurias intuityviai ir taip nesiojau)

QUOTE(dontstop @ 2012 08 01, 15:40)
Taigi jų belen kiek yra  smile.gif Per visą gyvenimą nespėsiu visas sunešiot  smile.gif

nemanau, kad tiek. tuo labiau, kad vistiek kaikurios kartojasi vis kapsulese, nes tuo labiau ne visos spalvos tinka tarpusavy ax.gif

QUOTE(basadore @ 2012 08 01, 16:02)

aha, graziai ziuretusi raudona, melyna (man labiausiai kokia navy) ir nude. dar man graziai butu ir raudona, melyna, pilka (gali buti sviesiai, kad ne per daug apsiniurinti, apsitamsinti).

nu va, bent jau neprisipirkau nereikalingu daiktu siandien ir sensacija, pirma karta turiu tikra (ne mintyse) o popierini sarasa, ko man reik rudeniui lotuliukas.gif
Atsakyti
pernyksciai nedingo, tik norisi atsinaujinti smile.gif ir ta kapsule buvo tokia kaip pirmas blynas, bet man patiko. tikriausiai todel vietoj rozines i ta kapsule bandysiu ipaisyt raudona.
Atsakyti
QUOTE(basadore @ 2012 08 01, 16:47)
pernyksciai nedingo, tik norisi atsinaujinti smile.gif ir ta kapsule buvo tokia kaip pirmas blynas, bet man patiko. tikriausiai todel vietoj rozines i ta kapsule bandysiu ipaisyt raudona.

Is tikro raudona nemazai su kuo derinasi, tik priklauso kam kas patinka
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
O cia mano sio sezono favoritas
raudona+chaki, labai sekmingai nesioju
user posted image
Atsakyti
aisku mergikes, jei dontstop sakai kad vasara (del to kad oranzine netinka apelsino, nu as tada isvis tokia blyski atrodau, veidas be spalvos), tada reikia man spalvytes rinktis. kaip suprantu blyskesnes, ane? man siaip labai patinka ruda, melyna (sviesiai, bet ir tamsiai nieko visai) ir pilka. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 01, 17:32)
slaptažodis spalvinis tipas smile.gif

Neveikia tas slaptažodis g.gif Kaip suprantu, pavėlavau, bet nepykit, budėt prie kompo negaliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 01, 20:13)
Neveikia tas slaptažodis  g.gif  Kaip suprantu, pavėlavau, bet nepykit, budėt prie kompo negaliu  blush2.gif

kitoms veikė...na tiek to, jei galėsit kada, pažiūrėkit 4u.gif ačiū
http://public.fotki....alviniam-tipui/
Atsakyti
dontstop, su tarpu rasyk, man veike. Is pradziu pagalvojau, kad cool summer, o po to visai neaisku pasidare doh.gif Gal soft...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 01 rugpjūčio 2012 - 20:26
QUOTE(Teka @ 2012 08 01, 20:48)
kitoms veikė...na tiek to, jei galėsit kada, pažiūrėkit 4u.gif ačiū
http://public.fotki....alviniam-tipui/

Pažiūrėjau smile.gif
Na, man kaip visad, patinka tamsūs plaukai rolleyes.gif Tik norint tokį įvaizdį palaikyti, būtina tamsiau dažytis, bent antakius, akis... Nes kitaip atrodo tarsi perukas užsidėtas. Nuosavo ryškumo ir kontrasto šiek tiek trūksta.. Tai mano nuomonė nepakito, aš sakyčiau, kad tipas cool summer - giminingas žiemai, bet ir iki žiemos vienas žingsnis, visai galima būtų pridėjus pastangas pabūti bent kurį laiką žiema rolleyes.gif

QUOTE(groovy @ 2012 08 01, 21:26)
dontstop, su tarpu rasyk, man veike. Is pradziu pagalvojau, kad cool summer, o po to visai neaisku pasidare doh.gif Gal soft...

ooo, Groovy grįžo, tai jau galiu rodyti savo išpardaviminius pirkinius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 02, 06:56)
Na, man kaip visad, patinka tamsūs plaukai  rolleyes.gif 

Tai mano nuomonė nepakito, aš sakyčiau, kad tipas cool summer - giminingas žiemai, bet ir iki žiemos vienas žingsnis, visai galima būtų pridėjus pastangas pabūti bent kurį laiką žiema  rolleyes.gif

ooo, Groovy grįžo, tai jau galiu rodyti savo išpardaviminius pirkinius?  ax.gif

Man ir šįkart drinks_cheers.gif

Jei tamsiais plaukais, tikrai į cool neša g.gif

Jetus, neparašiau? doh.gif Jo, jau, o man reikia išsiskalbti viską iki galo lotuliukas.gif
Atsakyti