QUOTE(basadore @ 2012 08 01, 17:02)
p.s. pernai rudeniui darbui turejau tamsiai melynos, rozines ir pilkos spalvu kapsule, tai rozines tikrai nebesinori
O kur dingo pernykščiai rūbai?
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 08 01, 11:20)
dontstop, gal galit užbėgt į spalvinio tipo temą? ten įmečiau savo akių ir plaukų foto (plaukų ne mano, bet kaip mano)
Užbėgau, bet ten tik akies foto, o pagal nuorodą prašo slaptažodžio...
QUOTE(dontstop @ 2012 08 01, 17:30)
O kur dingo pernykščiai rūbai?
Papildyta:
Papildyta:
slaptažodis spalvinis tipas
QUOTE(Leticija @ 2012 08 01, 15:15)
Klausykit, o jum nebuna, kad tos tinkncios jusu tipui spalvos jums nusibosta?
as dar tik nesenai apsistojau ties tipu.. pries pora dienu o man jau kaikurios spalvos atsibodo (tos, kurias intuityviai ir taip nesiojau)
QUOTE(dontstop @ 2012 08 01, 15:40)
Taigi jų belen kiek yra Per visą gyvenimą nespėsiu visas sunešiot
nemanau, kad tiek. tuo labiau, kad vistiek kaikurios kartojasi vis kapsulese, nes tuo labiau ne visos spalvos tinka tarpusavy
QUOTE(basadore @ 2012 08 01, 16:02)
aha, graziai ziuretusi raudona, melyna (man labiausiai kokia navy) ir nude. dar man graziai butu ir raudona, melyna, pilka (gali buti sviesiai, kad ne per daug apsiniurinti, apsitamsinti).
nu va, bent jau neprisipirkau nereikalingu daiktu siandien ir sensacija, pirma karta turiu tikra (ne mintyse) o popierini sarasa, ko man reik rudeniui
QUOTE(basadore @ 2012 08 01, 16:47)
pernyksciai nedingo, tik norisi atsinaujinti ir ta kapsule buvo tokia kaip pirmas blynas, bet man patiko. tikriausiai todel vietoj rozines i ta kapsule bandysiu ipaisyt raudona.
Is tikro raudona nemazai su kuo derinasi, tik priklauso kam kas patinka
O cia mano sio sezono favoritas
raudona+chaki, labai sekmingai nesioju
aisku mergikes, jei dontstop sakai kad vasara (del to kad oranzine netinka apelsino, nu as tada isvis tokia blyski atrodau, veidas be spalvos), tada reikia man spalvytes rinktis. kaip suprantu blyskesnes, ane? man siaip labai patinka ruda, melyna (sviesiai, bet ir tamsiai nieko visai) ir pilka.
QUOTE(Teka @ 2012 08 01, 17:32)
Neveikia tas slaptažodis Kaip suprantu, pavėlavau, bet nepykit, budėt prie kompo negaliu
QUOTE(dontstop @ 2012 08 01, 20:13)
Neveikia tas slaptažodis Kaip suprantu, pavėlavau, bet nepykit, budėt prie kompo negaliu
kitoms veikė...na tiek to, jei galėsit kada, pažiūrėkit ačiū
http://public.fotki....alviniam-tipui/
dontstop, su tarpu rasyk, man veike. Is pradziu pagalvojau, kad cool summer, o po to visai neaisku pasidare Gal soft...
QUOTE(Teka @ 2012 08 01, 20:48)
Pažiūrėjau
Na, man kaip visad, patinka tamsūs plaukai Tik norint tokį įvaizdį palaikyti, būtina tamsiau dažytis, bent antakius, akis... Nes kitaip atrodo tarsi perukas užsidėtas. Nuosavo ryškumo ir kontrasto šiek tiek trūksta.. Tai mano nuomonė nepakito, aš sakyčiau, kad tipas cool summer - giminingas žiemai, bet ir iki žiemos vienas žingsnis, visai galima būtų pridėjus pastangas pabūti bent kurį laiką žiema
QUOTE(groovy @ 2012 08 01, 21:26)
dontstop, su tarpu rasyk, man veike. Is pradziu pagalvojau, kad cool summer, o po to visai neaisku pasidare Gal soft...
ooo, Groovy grįžo, tai jau galiu rodyti savo išpardaviminius pirkinius?
QUOTE(dontstop @ 2012 08 02, 06:56)
Na, man kaip visad, patinka tamsūs plaukai
Tai mano nuomonė nepakito, aš sakyčiau, kad tipas cool summer - giminingas žiemai, bet ir iki žiemos vienas žingsnis, visai galima būtų pridėjus pastangas pabūti bent kurį laiką žiema
Tai mano nuomonė nepakito, aš sakyčiau, kad tipas cool summer - giminingas žiemai, bet ir iki žiemos vienas žingsnis, visai galima būtų pridėjus pastangas pabūti bent kurį laiką žiema
Man ir šįkart
Jei tamsiais plaukais, tikrai į cool neša
Jetus, neparašiau? Jo, jau, o man reikia išsiskalbti viską iki galo