Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Shana, labai dailios basutes. thumbup.gif O pacios jos sunkios ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 07 30, 09:37)
Shana, labai dailios basutes. thumbup.gif  O pacios jos sunkios ?

Mano ne tiksliai tokios, bet laabai panasios, be tos sagties tik. Labai lengvos ir ziauriai patogios. Del to ir pirkau, nes kartais dabar del pasikeitusiu darbo aplinkybiu buna dienu, kai reikia daugiau pavaiskcioti, tai patogumas labai svarbus pasidare.
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri turite issaugojusi info apie vaiku kapsuliu formavima, buciau dekinga jei pasidalintumet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 31 liepos 2012 - 07:49
QUOTE(bim-bam @ 2012 07 30, 08:36)
Sveikos  4u.gif

susidomejau rubu kapsule, o ir laikas atnaujint garderoba kaip tik butu. tik nelabai sugebu nusistatyt tipa savo spalvini.
esu posviesiu lietuvisku plauku, vasara pasvieseja nuo saules, rudeni/ziema -rudi, akys melynos, oda sviesi, bet linkus i ruduma, na sauleje degu rudai iskart, neisblyskus, jokiu slaku ar apgamu neturiu. kuno sudejimas stambokas.

perziurejau jusu nuorodas ivairias, speju, kad pavasaris, bet nesu tikra... gal galit padet  4u.gif

gal ka patarsit, merginos, kaip lengviau nusistatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2012 07 31, 09:31)
gal ka patarsit, merginos, kaip lengviau nusistatyti 4u.gif

spalvinius tipus nagrineja sioj temoj:
http://www.supermama...?...0063&st=540
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 07 31, 07:38)
spalvinius tipus nagrineja sioj temoj:
http://www.supermama...?...0063&st=540
4u.gif

o, dekui, einu nagrinet 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
buvau idejus nuoroda i ana tema, ale tik viena forumiete pasisake ir tai nezino, ar tiksliai... gal cia kas pades? bigsmile.gif
sake speja, jog vasara, as pati nelabai orientuojuos, bet man atrodo arba vasara, arba pavasaris. paziurejau i spalvas, tai kaip suprantu, ir tame ir tame yra tokios spalvos kaip ruda, melsva ir pilka? siaip megstamos mano spalvos, atrasciau jau is turimu rubu kazka, bet galvoju, kokiu dar pirkti, nes ruosiuos neuzilgo atnaujint spinta kazkiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bim-bam: 01 rugpjūčio 2012 - 09:46
QUOTE(bim-bam @ 2012 08 01, 10:14)
buvau idejus nuoroda i ana tema, ale tik viena forumiete pasisake ir tai nezino, ar tiksliai... gal cia kas pades? bigsmile.gif 
sake speja, jog vasara, as pati nelabai orientuojuos, bet man atrodo arba vasara, arba pavasaris. paziurejau i spalvas, tai kaip suprantu, ir tame ir tame yra tokios spalvos kaip ruda, melsva ir pilka? siaip megstamos mano spalvos, atrasciau jau is turimu rubu kazka, bet galvoju, kokiu dar pirkti, nes ruosiuos neuzilgo atnaujint spinta kazkiek smile.gif

Ruda, melsva, pilka yra visų tipų paletėse, nelygu koks atspalvis. Aplamai, visos spalvos, išskyrus kelias išimtis, tinka visoms, reikia tik atrasti savo atspalvius.

Esminis skirtumas tarp vasaros ir pavasario - vasara šaltas tipas, tinka šalti atspalviai; pavasaris šiltas tipas - tinka šilti atspalviai. Nejaučiant atspalvių temperatūros galima bandyti orientuotis pagal ryškumą, vasarai tinka blankumas, murzinokos, prigesintos spalvos, pavasariui - grynos ir ryškios 4u.gif

Jei blaškotės tarp šitų 2 tipų, panbandykit pasimatuoti gryną ryškią apelsino oranžinę, vasaras ji paprastai blyškina, nebent dabar esate tamsiai įdegusi, tada sunku bus įvertinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 01, 11:07)
Ruda, melsva, pilka yra visų tipų paletėse, nelygu koks atspalvis. Aplamai, visos spalvos, išskyrus kelias išimtis, tinka visoms, reikia tik atrasti savo atspalvius.

Esminis skirtumas tarp vasaros ir pavasario - vasara šaltas tipas, tinka šalti atspalviai; pavasaris šiltas tipas - tinka šilti atspalviai. Nejaučiant atspalvių temperatūros galima bandyti orientuotis pagal ryškumą, vasarai tinka blankumas, murzinokos, prigesintos spalvos, pavasariui - grynos ir ryškios  4u.gif

Jei blaškotės tarp šitų 2 tipų, panbandykit pasimatuoti gryną ryškią apelsino oranžinę, vasaras ji paprastai blyškina, nebent dabar esate tamsiai įdegusi, tada sunku bus įvertinti  ax.gif

aš esu pastebėjus, kad man tinka labiau tokios murzinos, prigesintos spalvos, apelsino oranžinė išvis ne į temą (kai neįdegus)... vadinas aš vėl labiau į vasaros pusę...bet kita vertus man neypatingai tinka tos visos pastelinės spalvos. kai pažiūriu vasaros paletę ten toks blankumas...arba čia įsikalimas ir reik visgi pradėt tokias spalvas bent jau matuotis g.gif reik pralėkt parduotuves gal smile.gif

dontstop, gal galit užbėgt į spalvinio tipo temą? ten įmečiau savo akių ir plaukų foto (plaukų ne mano, bet kaip mano) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 01 rugpjūčio 2012 - 10:21
o gal kas buvo parduotuvėse po išpardavimų? kas ten gero, kokia situacija? g.gif kažin verta jau važiuoti ieškoti visokių striukyčių plonų, labai plonų, nu kažkas iš odinių serijos (nors odinės neieškau), bet kartais tokios net į džinsofkes panašios, visokių kardiganų ir megztukų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 01, 09:07)

Esminis skirtumas tarp vasaros ir pavasario - vasara šaltas tipas, tinka šalti atspalviai; pavasaris šiltas tipas - tinka šilti atspalviai. Nejaučiant atspalvių temperatūros galima bandyti orientuotis pagal ryškumą, vasarai tinka blankumas, murzinokos, prigesintos spalvos, pavasariui - grynos ir ryškios  4u.gif

Jei blaškotės tarp šitų 2 tipų, panbandykit pasimatuoti gryną ryškią apelsino oranžinę, vasaras ji paprastai blyškina, nebent dabar esate tamsiai įdegusi, tada sunku bus įvertinti  ax.gif

o dekui. na apelsino oranzine man visai ne i tema, visai tada blyski atrodau...

idedu foto ir cia
http://public.fotki....my-first-album/

slaptazodis spalvinistipas
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 01, 10:20)
aš esu pastebėjus, kad man tinka labiau tokios murzinos, prigesintos spalvos, apelsino oranžinė išvis ne į temą (kai neįdegus)... vadinas aš vėl labiau į vasaros pusę...bet kita vertus man neypatingai tinka tos visos pastelinės spalvos. kai pažiūriu vasaros paletę ten toks blankumas...arba čia įsikalimas ir reik visgi pradėt tokias spalvas bent jau matuotis  g.gif reik pralėkt parduotuves gal smile.gif

dontstop, gal galit užbėgt į spalvinio tipo temą? ten įmečiau savo akių ir plaukų foto (plaukų ne mano, bet kaip mano) ax.gif

Man i pavasari tai jus visai nea schmoll.gif
O vasaros nebutinai spalvos yra visos blyskios, visokiu yra paleciu, nebutinai is paletes visos spalvos turi idealiai tikti, tam jau reikia asmenines paleles manyciau smile.gif
Atsakyti