Tai gerai, kad užsirašiau prieš savaitgalį, nes po haliurono greičiausiai ir mėlynių liks .
Dar skaičiau, kad jau po poros kartų reikėtų kažkaip kitaip tas raukšleles lyginti, nes trečią kartą sussileidus lūpa pasidaro kaip pas ančiuką.
QUOTE(sm2002 @ 2013 04 30, 12:04)
be abejo isbandziau, o kas jums sake, kad tik tiek laikosi? eina 7-tas menuo ir dar laikosi. jei reiktu, tai susileisciau ir kas du menesius, bet nevaiksciociau su spinduliais aplink burna...tik man jau metu yra daug, galiu darytis drasiai visokias proceduras.
QUOTE(Ašara @ 2013 05 01, 10:44)
be abejo isbandziau, o kas jums sake, kad tik tiek laikosi? eina 7-tas menuo ir dar laikosi. jei reiktu, tai susileisciau ir kas du menesius, bet nevaiksciociau su spinduliais aplink burna...tik man jau metu yra daug, galiu darytis drasiai visokias proceduras.
O man po 2 mėnesių naujos raukšlelės atsirado šalia senujų, tik jos tokios plonos ir hialurono nesuleidžia - nebent botoksą.
Mergaites,kas daretes,kokia vidutiniskai iseina nosies - lupu rauksliu korekcijos hialiuronu kaina? darysiuos pirma karta - aciu.
QUOTE(AtoMama @ 2013 05 04, 18:51)
Mergaites,kas daretes,kokia vidutiniskai iseina nosies - lupu rauksliu korekcijos hialiuronu kaina? darysiuos pirma karta - aciu.
Kainuos apie 700lt.
QUOTE(AtoMama @ 2013 05 04, 17:51)
Aš taip pat mokėjau 700 Lt
Labas visoms
Siandien tobulinau veiduka, leidausi hialurona i mimikos rauksles. Suleido visa svirksta filerio. Kolkas jau grazeju,bet pazadejo man,kad hialuronas issivaikscios per 2 savaites ir bus dar grazesnis veidukas
Siandien tobulinau veiduka, leidausi hialurona i mimikos rauksles. Suleido visa svirksta filerio. Kolkas jau grazeju,bet pazadejo man,kad hialuronas issivaikscios per 2 savaites ir bus dar grazesnis veidukas
Labas. Ar po injekcijos į nosies-lūpų raukšlę matosi dūrių žymės? Jei taip, tai per kiek laiko išnyksta? Ačiū
QUOTE(artistė @ 2013 05 27, 15:10)
Labas. Ar po injekcijos į nosies-lūpų raukšlę matosi dūrių žymės? Jei taip, tai per kiek laiko išnyksta? Ačiū
matosi. po poros dienu.
QUOTE(artistė @ 2013 05 27, 15:10)
man nesimate
O gal teko kam nors horizontalias kaktos raukšleles lygintis? Ar čia jau tik botoksas pagelbėtų?