QUOTE(sileste @ 2013 04 16, 21:15)
laba, smagu skaityt kad likot patenkinta, nes pati 24 keliauju siai prrocedurai, ar tik paakius dailinot ar visa veideli? kokia pinigu suma isleidot ir kada sekanti ijekcija turi buti daroma. Labai jau knieti zinot viska is anksto ir bijau ir noriu, duriu paciu nebijau nes esu darius mezoterapija, tik bijau del busimo efekto, na nerizikuosiu nezinosiu
, kaip bus taip manau bogiau nebus
Dariau tik paakius nes man si zona aktuali, sake galeciau truputi i lupas ileisti, bet kadangi buvo tik pirmas kartas tai nenorejau skubeti, uzteks tik vienos zonos. Man leido gana lengvos konsistencijos HR paaiskino apie ju skirtumus ir kad yra daug HR produktu ir kad parenka butent pagal situacija, oda, amziu ir t.t.. Ta kur man leido, sake kad naudojama kartu su mezoterapija taip pat, visam veiduj gaivinti.. Na gal reikes ateity pabandyti
Paakiai koreguojami per 2 kartus, liepe ateiti po savaites paziureti kaip kas ir jei reikes, dar papildys..
Man tas pats buvo, as irgi labai norejau ir labai bijojau
tad prasiau daktaro nepadaugint. Gydytojas tikrai geras pasirode, nepadare ne vienos melynes, jokiu patinimu nera net keista.. Lietuvoje esu viena karta dariusi botoksa pas Papecki Kaune, tai vienas sonas melynem nuejo, ir 2 savaites kol isnyko..
Uz procedura mokejau 200 euru (as esu Prancuzijoj), tai Litais gaunasi apie 700 man atrodo.. Kazkaip galvojau bus daugiau. Bet botoksas cia brangus- 300eu, ir as tiktai pykcio rauksle ir truputi 'zasu kojelem' dariausi.. Galvojau HR bus brangesne.
O jus i kokia sriti norit haliurona darytis?