rezultatas akivaizdus

Smagu kad dalinates foto. planuoju ir as grazintis. is nuotraukos nesimato jokiu duriu zymiu. kur daretes ir kiek mokejote?
Tresor, 06 Bir 2015 - 11:00, parašė:
Tresor, 06 Bir 2015 - 11:00, parašė: ![]()
Idomii,
rezultatas akivaizdus![]()
Smagu kad dalinates foto. planuoju ir as grazintis. is nuotraukos nesimato jokiu duriu zymiu. kur daretes ir kiek mokejote?
rezultatas akivaizdus

As dariausi Vilniuje, pas kosmetologe Svetlana

Siaip matesi tie duriai bet kazkur apie para laiko veliau pranyko, tokie mazi taskiukai lyg isberta, o po proceduros tai tokie burbuliukai buvo ant veido siaip nekaip atrode

Idomii, 08 Bir 2015 - 14:45, parašė:
Idomii, 08 Bir 2015 - 14:45, parašė: ![]()
As dariausi Vilniuje, pas kosmetologe Svetlana
siaip buvau ejus pas ja kelis kart veido valymams patiko. Turi medicinini issilavinima kiek googlinau
Kainavo 65 eur. Bet sake kas puse metu kartot reik, nes labai dehidratuota oda. Dar sake kad po proceduros butina gert bent 1,5 litro vandens i diena nes kitaip rezultato nebus
Siaip matesi tie duriai bet kazkur apie para laiko veliau pranyko, tokie mazi taskiukai lyg isberta, o po proceduros tai tokie burbuliukai buvo ant veido siaip nekaip atrodebet issivaiksciojo paskui

Siaip matesi tie duriai bet kazkur apie para laiko veliau pranyko, tokie mazi taskiukai lyg isberta, o po proceduros tai tokie burbuliukai buvo ant veido siaip nekaip atrode

o aplink akis idomuji taip pat leidzia haliurona./.. ?

Ašara, 13 Bir 2015 - 10:07, parašė:
Ašara, 13 Bir 2015 - 10:07, parašė: ![]()
plastikos chirurgai, ypac geresni, labai vengia ta daryt.

Papildyta:
astulka1, 10 Bir 2015 - 14:36, parašė:
astulka1, 10 Bir 2015 - 14:36, parašė: ![]()
o aplink akis idomuji taip pat leidzia haliurona./.. ?

tokias injekcijas atlieka kabineties kosmetologes. Tikri gyditojai tuo neuzsimineja.
sileste, 14 Bir 2015 - 10:35, parašė:
sileste, 14 Bir 2015 - 10:35, parašė: ![]()
tokias injekcijas atlieka kabineties kosmetologes. Tikri gyditojai tuo neuzsimineja.
Bais jau rizika didele
sileste, 14 Bir 2015 - 10:35, parašė:
sileste, 14 Bir 2015 - 10:35, parašė: ![]()
Papildyta:

Papildyta:
Būtent. Kokiu žvilgsniu į mane mano plastikas pažiūrėjo kai pasakiau kad čia viena leidos ir kokį kiekį... Persigalvojau:)

Boom!, 14 Bir 2015 - 21:09, parašė:
Boom!, 14 Bir 2015 - 21:09, parašė: ![]()
Būtent. Kokiu žvilgsniu į mane mano plastikas pažiūrėjo kai pasakiau kad čia viena leidos ir kokį kiekį... Persigalvojau:)
O tai botuliną farširuoja sau ramiai tie plastikai? Ar jie už natūralumą?

Monteverte, 15 Bir 2015 - 01:21, parašė:
Monteverte, 15 Bir 2015 - 01:21, parašė: ![]()
O tai botuliną farširuoja sau ramiai tie plastikai? Ar jie už natūralumą?
O gal geriau išpjaustys odos perteklių ar patemps už ausų su skalpeliu?

na jau tikrai geresnis blogis, tiek botoxsas, tiek patempimas. Bent efektas matomas.Niekas cia nekalba apie naturaluma, tam yra kitos temos.