QUOTE(jovita sun @ 2015 03 13, 21:06)
Na, dalinuos patirtim apie savo paakius. Praejo jau pusantro men. Buvau siandien pas mezoterapiaute. Kadangi mano paakiai lb gilus buvo, tai aiskiai pasimate, kad labai daug kur vietomis truksta. Suleido i trukstamas vietas 0,5 ml hialurono ( pries tai 1 ml buvo leista ). Atrodo gerai. Dar po sav eisiu, ziuresim ar uzteko. Tik, kad brangus tie mano paakiai gaunas
Labai įdomu, kokia galutinė kaina gavosi? Aš irgi turiu tokią pačią bėdą, tai jau kuris laikas galvoju, ką daryti
.
Papildyta:
QUOTE(seleta @ 2015 03 16, 19:04)
Niu va, as jau po fotoatjauninimo lazeriu Sapiegos klinikoje. negaliu atsidziaugti. fantastika kazkokia...
labai faina gydytoja, viska papasakojo kaip ir kas. Malonumas nepakartojamas.
veidas tikrai atjaunejo, tapo gyvybingesniu. Labai REKOMENDUOJU! Toki man malonuma suteike! o vasarai dar suleisiu i pazastys, kad neprakaituoti.
Kažkodėl labai stipriai reklama kvepia
.
Papildyta:
QUOTE(girene @ 2015 03 02, 19:16)
oi,kam lieka,kam nelieka.kaip uztaiko duri.jei i kraujgysle liks.o melyniu issivaiksciojimas ir kiekvienam savaip.man iki menesio laikosi,kitiem per 3 dienas praeina
O tai Jūs visą mėnesį ir vaikštote su mėlynėmis paakiuose
? Kažkaip neramu, nes dirbu su žmonėmis, tai nejau turiu išeiti atostogų, kad galėčiau jas visas namie pratūnoti, kol mėlynės dings
. Niekaip nesuprantu, kaip šitą mėlynių problemą sprendžia moterys
.