QUOTE(fanufane @ 2013 12 22, 18:56)
Merginos, skaitau Jūsų pasakojimus, nors atskleiskit, kiek Jums metų - kada pradėjote tas procedūras ir kaip dažnai tenka hialurono injekcijas daryti?
Na, jau! Juk cia ne plastine operacija
cia tik hialiuronas, kuris ir taip ''gyvena musu odoje'' - juo papildome atsargas ir leidziame odai islikti jaunai. Del jo trukumo oda sensta, glemba, ir tampa negyvybinga.
QUOTE(sileste @ 2013 12 22, 21:39)
jei jau turit 30
drasiai darykit tokias injekcijas, nepakenks kad ir 25butumet, kai jau veido oda bus panasi i sarpejaus oda, tikrai jau nepagelbes, cia palaikomoji jaunystes procedura, pati pradejau 34, metuose du kart nepamaisys , t.y po karstojo sezono, ziema - rudeni, kazkokio stebuklo aisku nera, visgi ne plastine operacija
, eina jau 4virti metai, jauciuos neblogai, kazin kaip butu jei buciau nedarius siu proceduru, gal atrodyciau taip pat, o visgi gal ir suveikia
, bet man patinka, tarpuose daraus ivairias kaukes (pas kosmetologe)
patikekite rezultatas, tikrai butu kitas
QUOTE(krystiana @ 2013 12 22, 21:49)
Mergaitės,patarkit,esu irgi žalia tuose reikaluose,nors jau 40
Mano baisiai paburkę paakiai,aišku paveldėjau tai iš mamos,bet galvoju gal HR injekcijos padėtų kažkiek
Ir ar apsimoka pirkti tokį čekį
http://beta.lt/klaip...ory_id=45771596
Butent hialiuronas paburkusiems paakiams netiks, nes jo pagrindine savybe pritraukti dregme, kurios jusu paakiai turi perdaug, todel jums reiktu silicio, vitamino c ar kt. mezoterapinio kokteilio, priklausomai nuo tipo, kuris ir pasalins sia problema