Šiandien darau iškrovą, na rytoj lipsiu ant svarstyklių
O mano bendradarbei nuo jų viduriai užkietėjo, atvirkštinė reakcija
Sveikutes deduosi prie jusu vakar pradejau gerti nanezinau siandien irgi isgeriau valgyti tikrai tiek nenoriu vakare uzmigau normaliai kava kaip geriau taip ir geriu ziuresiu kas bus po savaites beja prisiduodu esu 1,75 cm ir sveriu 100kg
Na svarstykles rodo 1 kg maziau per savaite. bet kažkaip tas skaicius nelabai dziugina, kai dar per šiltas dienas ir mažiau valgai ir skysciu daugiau
QUOTE(Dzenete @ 2012 08 02, 20:03)
Na svarstykles rodo 1 kg maziau per savaite. bet kažkaip tas skaicius nelabai dziugina, kai dar per šiltas dienas ir mažiau valgai ir skysciu daugiau
bet as kiek skaiciau atsiliepimus tai pirma savaite maziausia nukrenta gal ir mums taip bus
QUOTE(Simute! @ 2012 08 03, 00:15)
Tai kur gi tie stebuklai per menesi 14 kg? tokiais tempais per menesi tikrai tiek nenukris. Gal jau pradedam rimtai ieskot kur ten sugrazint ar jau viskas isbandyta ir sansu nebera?
Niekas pinigu negražins, atgalinis adresas JAV , ten galų nesurasi
O man po 12d. vartojimo, dietos laikymosi, iškrovos dienos -1kg.
O tas naivumas
QUOTE(Magnolija Kate @ 2012 08 04, 08:53)
Aš ir susigundžiau nusipirkti ,nei gramas nenukrito per dvi savaitęs,supratau,kad patekau į apgaulęs ratą ,verčiau tuos inigus būčiau lapdarai paaukojus..Ir be abejo,niekas negražins pinigėlių,juk atgalinis adresas yra ne Lietuvoj..esu labai pikta ant savęs,kad taip išdūrė...
O aš galvoju, kad jei bent pavyko už 130 lt nusipirkti proto ateičiai tai jau ir taip gerai. Tos pamokos daug kainuoja, tačiau kol pats savo kailiu nepatiri tai taip ir neišmoksti.
QUOTE(Dzenete @ 2012 08 04, 11:42)
O aš galvoju, kad jei bent pavyko už 130 lt nusipirkti proto ateičiai tai jau ir taip gerai. Tos pamokos daug kainuoja, tačiau kol pats savo kailiu nepatiri tai taip ir neišmoksti.
, taip ir norisi garsiai rėkti, NEPIRKIT TAI ŠŠŠŠ.......
Sveiki prisidedu prie bandanciuju sian isgeriau pirma tablete ziuresim kas cia bus. Kadangi mama man juos nupirko ir idave tai kodel nepabandzius na ziuresim pirmas ispudis kazkoks keistas tokia nesavam kaily nors noro vagyt tikrai nera bet pusrytukam uzkandau vieno kasnio kelis sumustinukus dar labai daug vandens jau spejau isgert kazkaip norisi o vandeni tai coralini geriu gal ir sis prisides prie rezultatu .
Sveikos, turiu ir as si papilda Caralluma. Jau 5 diena geriu. Energijos tikrai daug, nuovargio nera. O ant pakuotes parasyta kad reikia mankstos o ne sporto, tai ta manksta man ir darbai namuose Siaip tikrai energijos uztenka visai dienai, nors anksciau jausdavausi pavargus, mieguista o su tuo papildu namiskius tikrai nustebinau, kad esu energinga, linksma ir jokio nuovargio kilogramai man atrodo dar nekrito, ne stik 5 diena, bet valgau maziau, nes maziau norisi tai ziuresiu kas bus veliau.. gal ir man teks nusivilti.. bet sudetis ant pakuotes yra.. nieko ten blogo, tai sveikatai neturetu ten niekas pakenkti