Įkraunama...
Įkraunama...

Caralluma actives

QUOTE(kristinalm @ 2012 07 30, 20:57)
Nors tu mus pradžiugink mirksiukas.gif, savaitgalį be galo gėriau daug vandens, tai šiandien tokia ištinus, gal atleis su kaupu g.gif  bigsmile.gif

O kaip jums su WC, nes šiaip kai kokius panašio poveikio vaistus ar arbatas geri tai dažnai į į WC lakstai, o čia lyg niekur nieko. Juk tie kilogramai turėtų lauk kažkaip išeiti biggrin.gif
O šiaip pamoka bent gera turėsim, nes vis kildavo noras tai vienus vaistus tai kitus pabandyti, o čia aišku kad visur tas pats tik buteliukas skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 07 30, 21:04)
O kaip jums su WC, nes šiaip kai kokius panašio poveikio vaistus ar arbatas geri tai dažnai į į WC lakstai, o čia lyg niekur nieko. Juk tie kilogramai turėtų lauk kažkaip išeiti  biggrin.gif
O šiaip pamoka bent gera turėsim, nes vis kildavo noras tai vienus vaistus tai kitus pabandyti, o čia aišku kad visur tas pats tik buteliukas skiriasi.

Iš pradžių kokias tris dienas, kaip į tuliką tai ir yra rolleyes.gif, o dabar nieko, normaliai g.gif
Atsakyti
As ir istinusi esu juodai, nes savaitgali daug mineralinio vandens geriau. Tikiuosi, jau ryt grysti i doros kelia blush2.gif Labai noriu, kad visos norincios isbandyti si preaparata, pasiskaitytu musu diskusijas ir pasidarytu isvadas. Nera stebuklo ir nebus. smile.gif
Atsakyti
O jūs po vieną geriat kapsulę?
Nes žiūriu kad vakarais norisi kažko įmesti į skrandį, galvoju gal po 2 į dieną g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2012 07 31, 06:52)
O jūs po vieną geriat kapsulę?
Nes žiūriu kad vakarais norisi kažko įmesti į skrandį, galvoju gal po 2 į dieną g.gif

Nebus paskui stačios akys visa naktį. rašo kad negerti 5 val iki miego, bet čia ir ryte išgėrus nepersimiegi, o jei dar viena išgertum ... g.gif
Atsakyti
Sveikos.Uzsisakiau Caralluma.
Pirma karta bandau lieknejimo priemone ir man padeda. Vyras juokiasi, kad "placebo" veikia. Nu nezinosi, bet man 4kg nukrito per 8 dienas. Savijauta gera, WC reikalai ok, alkio isvis nera, nuotaika gera, energijos sociai. Stengiuosi po nedaug, bet daznai valgyti (kai alkio nera , tai antra diena pamirsau,kad valgyti reikia, po pusryciu pavalgiau tik 20val). Dabar valgau pagal laikrodi ir liekneti sekasi visai gerai.
Atsakyti
Šaunu jei kam padeda, nors ir 1 iš 50. Tik man tai kažkuo truputį priminė dar vieną reklaminį pasisakymą.
Atsakyti
QUOTE(koalyte @ 2012 07 31, 21:58)
Sveikos.Uzsisakiau Caralluma.
Pirma karta bandau lieknejimo priemone ir man padeda. Vyras juokiasi, kad "placebo" veikia. Nu nezinosi, bet man 4kg nukrito per 8 dienas. Savijauta gera, WC reikalai ok, alkio isvis nera, nuotaika gera, energijos sociai. Stengiuosi po nedaug, bet daznai valgyti (kai alkio nera , tai antra diena  pamirsau,kad valgyti reikia,  po pusryciu pavalgiau tik 20val). Dabar valgau pagal laikrodi ir liekneti sekasi visai gerai.

Puiki sekmes istorija, bet va man tai visiskai neveikia, sakyciau atvirksciai. Iki siol turejau valios prisilaikyt, o dabar neatsitraukiu nuo saldytuvo plius 1 kg verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 08 01, 08:48)
Šaunu jei kam padeda, nors ir 1 iš 50. Tik man tai kažkuo truputį priminė dar vieną reklaminį pasisakymą.

cool.gif Tiesiog sia temuke skaiciau, kai sugalvojau uzsisakyti papilda, todel ir dalinuosi savo patirtimi cia.
Jeigu kam bus idomu, tai parasysiu po menesio.
Atsakyti
Na, siandien man kazkia apsirijymo diena . Gal pries mmm, tikiuose, nes pietums sudytu sprotu suvalgiau su svieziomis bulvemis, po to arbuzo, burokeliu sriubos....., ir taip kas valanda burna neuzsidaro ir vis alkana blink.gif , o vakarienei vel sv bulviu su agurku-cesnako liesu griet.padaziuku, vaika isvariau, kad dar ledu parnestu... Nu, zodziuuuu.
Atsakyti
QUOTE(jutata @ 2012 08 01, 19:15)

Žodžiu geriau būtume kokio vitamino C nusipirkusios, efektas vistiek tas pats. Ryt jau savaitė doh.gif pojučio jokio.
Atsakyti
Na, ka siandien savaite. SSSSSSSS....... gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti