Įkraunama...
Įkraunama...

Caralluma actives

QUOTE(Simute! @ 2012 07 28, 14:44)
Pirmiausiai susizavejau reklama, kaip kokia hipnoze, uzsisakiau, o dabar pradejau skaityt kituose forumuose, tai net pakraupau.....
http://edieta.mama.l...php?id=3233&p=5
Isties ka mes zinom kas ten per tabletes, o tuolabiau kad neimanoma grazint, nors tai garantuoja kazkas cia ne taip...
Daros baisu gert... kaip ten jums mergaites sekas kurios jau savaitele geriat?

As ir prisiskaiciau, nekreipk demesio,galvok, kaip tu pati jautiesi. Mes visos cia reklamos aukos, bet nepabandes nezinosi, kaip as sakau. Vakar MB pasake, kad tu mama kusti gal. Nors dietos laikausi jau antra savaite, bet stengiuosi, kad to niekas nepastebetu. MB pasakiau, kad nusisneka. Vasara ir tiek, o kad pradejau gerti si papilda nera net kalbos. Cia mano maza moteriska paslaptis. Jei bus lb. veiksminga, tai po kokiu 2 menesiu prasitarsiu.
Atsakyti
QUOTE(Simute! @ 2012 07 28, 14:44)
Pirmiausiai susizavejau reklama, kaip kokia hipnoze, uzsisakiau, o dabar pradejau skaityt kituose forumuose, tai net pakraupau.....
http://edieta.mama.l...php?id=3233&p=5
Isties ka mes zinom kas ten per tabletes, o tuolabiau kad neimanoma grazint, nors tai garantuoja kazkas cia ne taip...
Daros baisu gert... kaip ten jums mergaites sekas kurios jau savaitele geriat?

Tu reklamu N tiek internete tiek žurnaluose, vis mano mama kokia išsiplėšusi duodavo man kad jai užsakyčiau, šį karta pati pasiūliau, kodėl? kag pabodo klausimas "laukiesi?"
Stebūklų nesitikiu ale kai pagalvoji ne tiek dar visokiems "Š" išleidžiame pinigų. Tai bus mano pirmas ir paskutinis kartas, turėsiu pamoka ir žinosiu ka kitoms patarti.
Visvien skirtingi žmonės esame skirtingai gali veikti.

( Nusipirkau svarstykles smile.gif 07.28 - 59 kg.)
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 07 28, 17:53)
Tu reklamu N tiek internete tiek žurnaluose, vis mano mama kokia išsiplėšusi duodavo man kad jai užsakyčiau, šį karta pati pasiūliau, kodėl? kag pabodo klausimas "laukiesi?"
Stebūklų nesitikiu ale kai pagalvoji ne tiek dar visokiems "Š" išleidžiame pinigų. Tai bus mano pirmas ir paskutinis kartas, turėsiu pamoka ir žinosiu ka kitoms patarti.
Visvien skirtingi žmonės esame skirtingai gali veikti.

( Nusipirkau svarstykles  smile.gif 07.28 - 59 kg.)

Nevaryk Dievo i medi su tokiais parametrais. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jutata @ 2012 07 28, 21:34)
Nevaryk Dievo i medi su tokiais parametrais. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ūgio būčiau kaip normalus žmogus tai ir tie parametrai butu geri, kilogramai dar neviska,s kai proporcijos neatitinka. Kita moteriškė ir 80 sverdama gerai atrodo, jei aušto ūgio ir sportiško sudėjimo.
Atsakyti
buvau uzsisakius ir as si preparata ax.gif bet dabar dziaugiuos kad atsissakiau biggrin.gif sakiausi tik del to kad grazina pinigus,bet paziurejau koks adresas,praejo noras
Atsakyti
QUOTE(Smilgelelyte @ 2012 07 27, 16:02)
Mazutele o kada uzsisakete tabletes ? smile.gif

Penktadieni uzsakiau ir kita penktad gavau ax.gif
Atsakyti
Na vartoju jau savaitę, savaitgalį truputi pagriešijau, dėje rezultatai ne tokie kokių norėtusi verysad.gif

Papildyta:
Dzenete, jutata, kaip jums sekasi, gal geriau nei man g.gif
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2012 07 29, 23:26)
buvau uzsisakius ir as si preparata ax.gif  bet dabar dziaugiuos kad atsissakiau biggrin.gif sakiausi tik del to kad grazina pinigus,bet paziurejau koks adresas,praejo noras

Net ir pinigus paima grynais, kad nebūtų jokių sąskaitų, nieko. Realiai kai pagalvoji jokios informacijos, jokio telefono, jokio adreso - nieko.

QUOTE(kristinalm @ 2012 07 30, 10:50)
Na vartoju jau savaitę, savaitgalį truputi pagriešijau, dėje rezultatai ne tokie kokių norėtusi verysad.gif

Papildyta:
Dzenete, jutata, kaip jums sekasi, gal geriau nei man g.gif

Nelabai, vakar taip rūkytos dešros užsimaniau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif dar pagalvojau koks čia alkio mažinimas,
Vienintelis pastebėjimas kad miego nesinori, vakare gali ilgiau būti, ryta nesijunti mieguista. Studentui kokiam gal ir nieko kur reiketu mokytis, man tai neaktualu.
Aišku sugersiu visas, lauk nebesiu bet didelio rezultato nesitiki,
Antra pakeli atidaviau mamai, ji daugiau juda mažiau valgo, gal jai labiau suveiks biggrin.gif
Atsakyti
O man tai labai keista, kad reklaminėj tos carallumos informacijoj tik teigiami pirkėjų atsiliepimai ir apskritai viskas tiek susukta. Niekur nerandu sudėties. Bet paskaičius čia jūsų ir kituose forumuose šalutinius poveikius (svaigsta galva, kankina nemiga, dingsta apetitas) pagalvojau ar nebus čia pridėta sibutramino, tik niekur apie tai nerašoma. šie preparatai neregistruoti lietuvoje, nes sibutraminas lietuvoje uždraustas.
Moderatoriai uždarė visas temas apie spirulinas, meizitangus, lidas, nes visur tas pats š... tik kitu pavadinimu. Tai dabar masina visokiais kaktusų ir carallumų ekstraktais, vaistai ale skirtingi, bet poveikis taspats. Prieš užsakinėdamos pasieiškokit info ir nemėtykit pinigų į balą, bei nenuodykit savęs visokiom carallumom
http://zebra.15min.l...-lt-285388.html
Atsakyti
Kad ir kaip norėtumėm nuo jų sukūsti, bet tapom eilinėm reklamos aukom.
Kad ir kokio ten velnio pridėta, sugersiu doh.gif , tik kad nebūtų ten kokių kirmelių kiaušinių blink.gif. Sakiau vieną pasiliksiu, jei ką, kad paskui galėčiau ją ištirti, jei kas blogai sveikatai bus blink.gif g.gif

O kur jutata pradingo, gal džiaugiasi gerais pasiekimais, tai ne mes raudam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2012 07 30, 20:00)
Kad ir kaip norėtumėm nuo jų sukūsti, bet tapom eilinėm reklamos aukom.
Kad ir kokio ten velnio pridėta, sugersiu doh.gif , tik kad nebūtų ten kokių kirmelių kiaušinių blink.gif. Sakiau vieną pasiliksiu, jei ką, kad paskui galėčiau ją ištirti, jei kas blogai sveikatai bus blink.gif  g.gif

O kur jutata pradingo, gal džiaugiasi gerais pasiekimais, tai ne mes raudam lotuliukas.gif

gun_bandana.gif gun_bandana.gif Savaitgali siek tiek atsipalaidavau, bet esme tame, kad niekaip negaliu issimiegoti, o vakar nuo gabaliuko picos galvojau, kad numirsiu. Bijau, kad cia tas papildas nebutu kaltas. Sversiuosi ketvirtadieni, nes bus lygiai svaite, kaip naudoju. Nors stebuklu tikrai nesitikiu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jutata @ 2012 07 30, 20:48)
gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  Savaitgali siek tiek atsipalaidavau, bet esme tame, kad niekaip negaliu issimiegoti, o vakar nuo gabaliuko picos galvojau, kad numirsiu. Bijau, kad cia tas papildas nebutu kaltas. Sversiuosi ketvirtadieni, nes bus lygiai svaite, kaip naudoju. Nors stebuklu tikrai nesitikiu. unsure.gif

Nors tu mus pradžiugink mirksiukas.gif, savaitgalį be galo gėriau daug vandens, tai šiandien tokia ištinus, gal atleis su kaupu g.gif bigsmile.gif
Atsakyti