Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

QUOTE(qqte @ 2007 01 10, 10:43)
o man plaukai po dazymo kirpukloj taip nusauseja ir tokie nefaini buna
o kai pati dazau namie tai svelnuciai ir jokio geltono atspalvio nebuna...
tai jei kirpejos stipresni skiedikli ta naudoja tai matyt todel plaukai ir nukencia

arba palaiko ilgiau siek tiek, kad efektas butu garantuotas biggrin.gif man lygiai tas pats, namie zymiai geriau nusidazau bis.gif
Atsakyti
Sveikutes,as irgi sviesinu plaukucius jau bus 15 meteliu turbut blink.gif Siemet nutariau pagaileti plaukuciu ir pradeti tamsinti augaliniais daziukais,bet visi aplinkiniai baisiausiai atkalbinejo,nes is tikro tai man tinka sviesus.Bet nutariau pakeisti atspalvi,kad maziau balintu.Nu labai bijojau ryzo atspalvio,bet kai plaukai per 2 sav. apsiplove,likau visai patenkinta wub.gif Ir plaukuciai nei slenka,nei veliasi thumbup.gif Sekmes lygiaplaukes sviesiaplaukes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jurgutele kiek tonu tamsinai?su kokiais dazais daze?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 01 17, 17:23)
Sveikutes,as irgi sviesinu plaukucius jau bus 15 meteliu turbut blink.gif Siemet nutariau pagaileti plaukuciu ir pradeti tamsinti augaliniais daziukais,bet visi aplinkiniai baisiausiai atkalbinejo,nes is tikro tai man tinka sviesus.Bet nutariau pakeisti atspalvi,kad maziau balintu.Nu labai bijojau ryzo atspalvio,bet kai plaukai per 2 sav. apsiplove,likau visai patenkinta wub.gif Ir plaukuciai nei slenka,nei veliasi thumbup.gif Sekmes lygiaplaukes sviesiaplaukes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha, mane irgi domina kokiais dazais plaukus dazai g.gif
Man ant galu dar like goldwell su 6 proc peroxidu, tai tie galai siaudiniai doh.gif
Nusispjoviau daugiau niekad goldwellu nebedazysiu. Mano naturaliai sviesiem plaukam pakanka 2proc per akis doh.gif Dabar dazau Garnier is uzsienio parveztais (lietuvoj neperku, bijau), tai man visai nieko. Plaukai ne tokie siurkstus ir spalva ne peroksidine, bet noreciau dar naturalesniu ax.gif
Atsakyti
tai nedazyk busi tikrai neturali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 01 17, 19:01)
tai nedazyk busi tikrai neturali biggrin.gif

Aha mintis tai gudri, ale pusiau skustai pusiau luptai vaiksciot iki tol, kol naturalus ataugt - padetis nekokia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 01 17, 18:27)
jurgutele kiek tonu tamsinai?su kokiais dazais daze?

Kokiu tonu tai nezinau kaip cia pasakius,reiks kirpejos paklaust.O daziau su KADUS,nes girdejau daug geru atsiliepimu thumbup.gif Kol kas tikrai nekeisiu i kitokius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mexica @ 2007 01 17, 19:44)
Aha mintis tai gudri, ale pusiau skustai pusiau luptai vaiksciot iki tol, kol naturalus ataugt - padetis nekokia schmoll.gif

Sveika smile.gif Bandziau ir as atsiauginti naturalius plaukucius tongue.gif Mazdaug 3-4 metus vaiksciojau tik nusviesintomis srogelemis,o apacioje buvo naturalus plaukai. Bet kai nuejau i kirpykla ir paprasiau,kad man dazytu naturalesniais daziukais ir issaugotu mano ataugintus plaukucius,tai mane atkalbejo. Sako,atrodys daug graziau,jei kaip tik dazysime ataugintus plaukucius,o baltus paliksime wub.gif
Paklausiau ir gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 01 17, 20:44)

tai nusidazyk savo naturalia plauku spalva ir galesi atsiaugint ramiai
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 01 18, 01:37)
Kokiu tonu tai nezinau kaip cia pasakius,reiks kirpejos paklaust.O daziau su KADUS,nes girdejau daug geru atsiliepimu thumbup.gif Kol kas tikrai nekeisiu i kitokius 4u.gif
Papildyta:
Sveika smile.gif Bandziau ir as atsiauginti naturalius plaukucius tongue.gif Mazdaug 3-4 metus vaiksciojau tik nusviesintomis srogelemis,o apacioje buvo naturalus plaukai. Bet kai nuejau i kirpykla ir paprasiau,kad man dazytu naturalesniais daziukais ir issaugotu mano ataugintus plaukucius,tai mane atkalbejo. Sako,atrodys daug graziau,jei kaip tik dazysime ataugintus plaukucius,o baltus paliksime wub.gif
  Paklausiau ir gavosi  thumbup.gif

nu niekaip nesupratau kaip tau ten daze???
Atsakyti
Oi del dazimo visai neturiu bedu nes nuo pat mazes esu naturali blondinka.Tik ant ziemos kai maziau saules truputi papilkeja. o vasara tai niekas netiki kad pas mane nedazyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O viena karta man net dazu nenorejo parduoti kaip patiko mano spalva ir labai pardaveikai gaila buvo kad sumasciau nusidazyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mano patis geriausi dazaitai saulute thumbup.gif
Atsakyti
As irgi esu blondine is prigimties, plaukuciai buvo sviesus, o vasara dar labiau pasviesedavo, bet pries kelis metus nusidaziau visus plaukus, tai po to labai gailejausi, nes naturali spalva labai patamsejo, dabar jie tokie pilki be jokio blizgesio. Tai padazau plonom sruogelem, kad spalva ryskesne butu ir be to labai naturaliai atrodo thumbup.gif o siaip kas liecia svelnuma, tai jie visada buvo labai minksti ir svelnus, jokiu specialiu priemoniu nenaudoju tik sampuna ir balzama plaukams... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 01 18, 10:00)
nu niekaip nesupratau kaip tau ten daze???

Niu,ka as zinau,tuos baltus sukele i virsu,o apatinius daziukais istepe,paskui istepe saknis,visi plaukuciai buvo susagioti segtukais,po kokiu 15 min,su retom sukom sukavo pakausi,kad spalvyte susilygintu ax.gif
Darbelio turejo daugiau nei iprastai.O dabar zadu visus plaukucius dazyti augaliniais puoselejanciais daziukais,kad atgaivinti ir palepinti plaukus.Kainuos tikrai daugiau.Bet taip ruosiuosi daryti pavasari,kovo menesi,pasipuosiu gimtadi
eniui happybday.gif
As maniau,kad dazydama sruogelemis,tausoju plaukus,o viena kipeja mane itikinejo,kad kiekviena dazyma ta pati sruoga baisiniai kaista suvyniota i folija,todel geriau nuolat sviesinti saknis,kuriu nereikia i nieka vynioti mirksiukas.gif
Kai pagalvoji,kiek del grozio puoselejimo kyla ivairiu diskusiju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti