Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

mano plaukai nuo sviesinimo visai nupuso smile.gif dar po gimdymo isslinko nu baisu. pradejau atsiaugint savuosius bandysiu nedazyt.mano naturalus pilki gan sviesus mastau kuo cia juos naturaliai pasviesint?o gal yra kokiu sampunu ar balzamu kurie sviesintu?ar bent sviesesy atspalvy duotu?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 01 08, 20:35)
mano plaukai nuo sviesinimo visai nupuso smile.gif dar po gimdymo isslinko nu baisu. pradejau atsiaugint savuosius bandysiu nedazyt.mano naturalus pilki gan sviesus mastau kuo cia juos naturaliai pasviesint?o gal yra kokiu sampunu ar balzamu kurie sviesintu?ar bent sviesesy atspalvy duotu?

Ir man nuo to sviesinimo tai baisu kokie buvo pasidare, tai nureziau 10-15 cm., nebedaziau sviesiai ir bandysiu auginti vel ilgus, bet sveikus. O del naturalaus plauko pasviesinimo, tai kazkada skalaudavau ramuneliu nuoviru, tai visai neblogai budavo ax.gif
Atsakyti
tai dabar busi naturalios spalvos?
as ir nukirpau kokius 10cm
Atsakyti
girdejau, kad namu salygom dazant reikia naudot ne ta acetona(uzstrigo pavadinimas to permatomo skyscio) kur idetas prie dazu buna, o stipresniu tuo skysciu praskiedus-kirpykloj galima jo nusipirkt...tai tada neigaus to geltonumo plaukai...---->sedziu ir laukiu,bet vistiek uzkrito ziauriai tas zodis...geda blush2.gif

pati sviesinuosi kirpykloj Keune dazais-kirpejas keiciu ir keiciu-arba pasikeitimo nematau, arba apsiverkus iseinu: mano plaukuciai ziauriai veliasi, o ypac slapius neimanoma issukuot, tai kiek kirpyklose prasikankinu doh.gif bet rodos atradau savaja kirpeja-pirma ir vienintele, kuri nudaze idealia spalva,labai graziai pakirpo ir, svarbiausia, neuzpese nei vieno kartelio thumbup.gif

kazko pastaruoju metu plaukai daznai elektrinasi, ypac vakarais-buna kad net sunervina tas elektrinimasis, nes vos ne jauti juos visur issielektrinusius....kirpeja sake, kad realiai dauguma reklamuojamu produktu nuo elektrinimosi yra neveiksmingi, nes tas dalykas dazniausiai eina is vidaus, ir patare sunkint plauka visokiom plauku priemonem....o gal kuriai nors taip pat yra?ka darot tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2007 01 09, 20:11)
girdejau, kad namu salygom dazant reikia naudot ne ta acetona(uzstrigo pavadinimas to permatomo skyscio) kur idetas prie dazu buna, o stipresniu tuo skysciu praskiedus-kirpykloj galima jo nusipirkt...tai tada neigaus to geltonumo plaukai...---->sedziu ir laukiu,bet vistiek uzkrito ziauriai tas zodis...geda  blush2.gif

pati sviesinuosi kirpykloj Keune dazais-kirpejas keiciu ir keiciu-arba pasikeitimo nematau, arba apsiverkus iseinu: mano plaukuciai ziauriai veliasi, o ypac slapius neimanoma issukuot, tai kiek kirpyklose prasikankinu  doh.gif  bet rodos atradau savaja kirpeja-pirma ir vienintele, kuri nudaze idealia spalva,labai graziai pakirpo ir, svarbiausia, neuzpese nei vieno kartelio  thumbup.gif

kazko pastaruoju metu plaukai daznai elektrinasi, ypac vakarais-buna kad net sunervina tas elektrinimasis, nes vos ne jauti juos visur issielektrinusius....kirpeja sake, kad realiai dauguma reklamuojamu produktu nuo elektrinimosi yra neveiksmingi, nes tas dalykas dazniausiai eina is vidaus, ir patare sunkint plauka visokiom plauku priemonem....o gal kuriai nors taip pat yra?ka darot tokiu atveju?
gal butu galima i az tos tavo kirpejos nr ir kokios kainos kirpimu? smile.gif man su kirpejomis tas pats verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2007 01 09, 20:11)
girdejau, kad namu salygom dazant reikia naudot ne ta acetona(uzstrigo pavadinimas to permatomo skyscio) kur idetas prie dazu buna, o stipresniu tuo skysciu praskiedus-kirpykloj galima jo nusipirkt...tai tada neigaus to geltonumo plaukai...---->sedziu ir laukiu,bet vistiek uzkrito ziauriai tas zodis...geda  blush2.gif

o man plaukai po dazymo kirpukloj taip nusauseja ir tokie nefaini buna
o kai pati dazau namie tai svelnuciai ir jokio geltono atspalvio nebuna...
tai jei kirpejos stipresni skiedikli ta naudoja tai matyt todel plaukai ir nukencia
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2007 01 10, 09:20)
gal butu galima i az tos tavo kirpejos nr ir kokios kainos kirpimu?  smile.gif man su kirpejomis tas pats  verysad.gif

tai, kad as is marijampoles, tai mano kirpeja tau turbut netiks.... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 01 10, 10:43)
o man plaukai po dazymo kirpukloj taip nusauseja ir tokie nefaini buna
o kai pati dazau namie tai svelnuciai ir jokio geltono atspalvio nebuna...
tai jei kirpejos stipresni skiedikli ta naudoja tai matyt todel plaukai ir nukencia

o kokoiais dazais dazai namie??? bigsmile.gif as tai kovoju su "geltoniu"...visada iseinu is kirpyklos kazkiek ryza.... nusipirkau sian sampuna atseit raso kad veikia efektyviai pries geltonuma, parasysiu atsiliepimus... (maribell perfect vadinasi...)
Atsakyti
QUOTE(ngute @ 2007 01 10, 17:19)
o kokoiais dazais dazai namie??? bigsmile.gif  as tai kovoju su "geltoniu"...visada iseinu is kirpyklos kazkiek ryza.... nusipirkau sian sampuna atseit raso kad veikia efektyviai pries geltonuma, parasysiu atsiliepimus... (maribell perfect vadinasi...)

na kadangi mano naturalus plaukai sviesus ir pelenu atspalvio tai ir neislenda gal geltonumas
seip dazau lorealio recital
numeriuko dabar nepasakysiu nes neatsimenu
arba garnier kur su alyvuogiu aliejum po 10 lt atspalvis 113
ir dar ne karto neatrodziaui nei peroksidine nei geltona
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 01 08, 20:55)
tai dabar busi naturalios spalvos?
as ir nukirpau kokius 10cm

Dabar saknis padaze rusva spalva be amoniakiniais dazais ir kelias sruogeles sviesias idejo, kad nebutu kontrasto, tai dabar auginsiui, o po kurio laiko, vel tapsiu sviesi, kai plaukai atsigaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2007 01 09, 18:11)

Peroksidas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy_chick @ 2007 01 11, 16:56)
Peroksidas?  smile.gif

butent 4u.gif
Atsakyti