Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

QUOTE(Mintee @ 2006 05 23, 00:05)
Sveikos, koleges blondines  drinks_cheers.gif

kas kiek laiko plauku galiukus kerpat?

stengiuosi taip plaukucius priziuret, kad tektu juos kirpti kas 3-4menesius ax.gif
Atsakyti
as niekaip ilgiau neistempiu kaip 3 men , nes galiukai kad ir ka bedarau vistiek pasisakoja
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2006 05 10, 15:23)
Kaip keista,kad jums Loreal kauke nepadejo,man tai tikrai nueme geltonuma.Praeita ketvirtadieni buvau kirpykloje,nes saknys gerokai ataugo.Susitareme su kirpeja,kad ji man truputeli tamsesnes sruogytes padarys,kad saknys su plaukais nereztu per daug akiu ir man nereiks taip daznai i kirpykla vaikscioti.Ir aisku naturaliau atrodysiu
Pries tai,kai ji pradejo dazyti plaukus,mes tamsesnes spalvos kartu nesirinkome,na galvoju,kirpeja zino ka daro.
Ir efektas toks: saknys tamsios kaip buvo pries ateinant i kirpykla,o plaukuose keleta pilkesniu sruogyciu.Fantastiska,bet dar fantastiskiau kiek sumokejau(virs dvieju nuliu).
As jau 3 kirpeja ruosiuosi keisti,man taip uzkniso.Pati kvaisa leidausi ikalbama tamsesnes sruogas nusidazyti,vietoj paprasciausio saknu nudazymo.
Tad galvoju kam tie kirpejai reikalingi.
Dabar patikesiu savo plaukus mamai,nes i tamsias saknis ziureti nebegaliu.Kosmaras!!!
puikiai tave suprantu drinks_cheers.gif man ir su kirpejom nesiseka verysad.gif iki siol savo neradau, labiausiai uzknisa, kai prasau vos vos galus pakirpti 1cm tai nudzarina 3cm doh.gif
Atsakyti
cia visom taip pat atrodo...gal delto kad gailini
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2006 05 23, 09:24)
cia visom taip pat atrodo...gal delto kad gailini
gal truputi ir gailinu,bet delto kad auginu ax.gif svarbiausia galutinis rezultatas arba buni visuma patenkinta arba ne.kirpeja turi atsizvelgti i mano norus, o ne savo nuoziura apkirpineti...
Atsakyti
o gal kuri galit patart kokiais dazais dazyt, kad plaukuciai butu labai sviesus, t.y. ne geltoni, o beveik balti su tokiu javu atspalviu ax.gif
jau beveik pora metu dazau su palette, tais, kur patys sviesiausi, tai lyg ir normaliai, tik noretusi kazkokiu geresniu, bet su visais kitais beveik ryzi gaunasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2006 05 23, 10:18)
o gal kuri galit patart kokiais dazais dazyt, kad plaukuciai butu labai sviesus, t.y. ne geltoni, o beveik balti su tokiu javu atspalviu ax.gif
jau beveik pora metu dazau su palette, tais, kur patys sviesiausi, tai lyg ir normaliai, tik noretusi kazkokiu geresniu, bet su visais kitais beveik ryzi gaunasi  verysad.gif

čia gal ta E20 spalva ? dar pakuotėje būna ir balinimo pudra, tokia žydra ?
nes kartais dažausi ir šiais dažais, tai geltonumas būna ir pradžių, po poros plovimų dingsta i tada būna spalva kokios ir noriu mirksiukas.gif
Atsakyti
jo, jei is senesniu, tai E 20, arba is tu nauju zaliose dezutese. spalva man patinka, nes tikrai susilygina, bet negi nera kokiu kitu, nes palette man atrodo labai kenkia. slenka paukai jau metus. bet turbut visi kenktu, kurie sitaip balina...
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 05 22, 23:31)
stengiuosi taip plaukucius priziuret, kad tektu juos kirpti kas 3-4menesius  ax.gif

As taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2006 05 23, 11:15)
jo, jei is senesniu, tai E 20, arba is tu nauju zaliose dezutese. spalva man patinka, nes tikrai susilygina, bet negi nera kokiu kitu, nes palette man atrodo labai kenkia. slenka paukai jau metus. bet turbut visi kenktu, kurie sitaip balina...

na aš jau kokius 7 metus šviesinu , bet tuo pačiu naudoju ir kaukes, ampules šaknims stiprinti, aliejukais pateplioju plaukų galus, tai nesiskundžiu "šiaudiniais" plaukais ar nuolatiniu plaukų slinkimu, nors buvo čia man rudenį užėjęs plaukų slinkimas, bet ne man vienai : sesei bei mamai ( jos pas mane juodaplaukės ) tai taip ir nesupratom nuo ko čia mums g.gif bet pagėriau vitaminus, ankščiau minėtas priemones naudojau ir viskas susitvarkė, po poros mėnesiu kaip pradėjo augti "ežiukas" tai dabar jau kokie 5 cm naujų plaukų nuaugę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 05 23, 07:30)
gal truputi ir gailinu,bet delto kad auginu  ax.gif svarbiausia galutinis rezultatas arba buni visuma patenkinta arba ne.kirpeja turi atsizvelgti i mano norus, o ne savo nuoziura apkirpineti...

Aš visada sakau,kirpkittiek, kiek reikia. Kas iš toilgio, jei nušiurę. 2-3 cm ne taip jau ir svarbu. Be to, patikirpėja daug ir nekerpa, pati mato, kad ilgi. Aš sakaum, tai daugiau,kad tikrai nebūtų nušiurę, o jinai sako"užteks tiek".
Atsakyti
QUOTE(groovy_chick @ 2006 06 16, 15:13)
Aš visada sakau,kirpkittiek, kiek reikia. Kas iš toilgio, jei nušiurę. 2-3 cm ne taip jau ir svarbu. Be to, patikirpėja daug ir nekerpa, pati mato, kad ilgi. Aš sakaum, tai daugiau,kad tikrai nebūtų nušiurę, o jinai sako"užteks tiek".
tai ir sakau, kad nuo kirpejos priklauso biggrin.gif man iki siol manes nesuprantancios pasitaikydavo lotuliukas.gif
Atsakyti