QUOTE(Valerija Leja @ 2011 03 16, 18:08)
Sveikos , paneles, noriu pasitarti tokiu klausymu , gal kas esat bande pelette xxl dazus , kiek zinau Lietuvoje jie uzdrausti , bet mano drauge anglijoje jais nusisviesino juodus plaukus per viena karta , o ant virsaus dejo siek tiek tamsesni blondiniska atspalvi kad sulygint spalva ir jai gan graziai gavosi , o ir plaukai nera taip , kad nuluzinejo , tik kazkiek siurkstoki pasidare , bet jau baige atgaivint juos loreal profesional priemonem , o kita drauge dazesi kirpykloj gal pries metus palaipsniui sviesino , tai jai plaukai daug labiau sugadinti liko nutarem mes kad ir man nusisviesint reikia tik va sedejom ir galvojom kokiu budu siap abi man jos patare sviesint pirmuoju budu .. Noreciau pasiklausyti daugiau nuomoniu:) Mano plaukai yra dazyti juodai , o ataugineja savieji jie sviesios rusvos spalvos Isankto dekui uz patarimus
aš ataugusias šaknis dažau palete dažais, tais maža mėlyna pakuotė, jau du kart dažiau,jie ima tikrai geriau nei garnier naturals, bet ir tikrai,kad gadina labiau plaukus, o baigiu nusipilkint su cheko pilkintoju, nes jau kurį laiką nerandu kas dgražiai nudažytų, o ne geltonintų, bandysiu gal keune dažus.
O dėl tų tokių radikalių būdų aš net nežinau ką patarti.. šiaip bijočiau taip kardinaliai dažytis, nes visgi efektas priklauso ir nuo plauko, ir nuo pigmento stiprumo , esančio plaukuose,ir nuo pačio plauko struktūros. žinot, draugei gal ir gerai gavosi, o kaip čia kitai gali nutikti - neprognozuojama, sugadinsit dar plaukus taip,kad paskui vargų turėsit... sėkmės sprendime