QUOTE(Elektraaa @ 2010 12 08, 16:25)
Sveikos
Uzsukau i sena temele kazkaip aprime labai visos.... jau ir senbuves reciau pasirodo, kaip suprantu, kai kurios pasitrauke is blondiniu burio
Uzsukau pasidalinti savais rezultatais
Nezinau, ar pamenat... Turejau naturalius sviesiai rudus plaukucius, bet nusprendziau juos stipriai pasviesinti...
Taigi apsilankiau pas Juozuka Kaune, kuris isviesino plaukus milteliais...
Jau metai laiko, kaip plauku saknis dazau yellow dazais su 12 proc.
Naudoju Split enderi ir darau keratino tiesinima (Salerm)
Jau beveik metai laiko, kaip plauku nedaziau per visa ilgi.... Dazau tik saknis Taciau, tiek mano kirpeja, tiek draugai pataria kol kas taip ir palikti, nes spalva, ju nuomone - gera. Po tokios sauletos vasaros norejau siek tiek patonuoti ir patamsinti plaukus, bet vis nesiryztu
Siaip labai dziaugiuosiu Juozuko darbu, nes pirma karta tiek ilgai iskentejau nekeitusi plauku spalvos
Siuo metu esu Salerm produktu gerbeja Ir noriu uzsiauginti ilgesnes kasas
Su artejanciom sventem visas Puoselekit visos savo sviesiasias kaseles
Uzsukau i sena temele kazkaip aprime labai visos.... jau ir senbuves reciau pasirodo, kaip suprantu, kai kurios pasitrauke is blondiniu burio
Uzsukau pasidalinti savais rezultatais
Nezinau, ar pamenat... Turejau naturalius sviesiai rudus plaukucius, bet nusprendziau juos stipriai pasviesinti...
Taigi apsilankiau pas Juozuka Kaune, kuris isviesino plaukus milteliais...
Jau metai laiko, kaip plauku saknis dazau yellow dazais su 12 proc.
Naudoju Split enderi ir darau keratino tiesinima (Salerm)
Jau beveik metai laiko, kaip plauku nedaziau per visa ilgi.... Dazau tik saknis Taciau, tiek mano kirpeja, tiek draugai pataria kol kas taip ir palikti, nes spalva, ju nuomone - gera. Po tokios sauletos vasaros norejau siek tiek patonuoti ir patamsinti plaukus, bet vis nesiryztu
Siaip labai dziaugiuosiu Juozuko darbu, nes pirma karta tiek ilgai iskentejau nekeitusi plauku spalvos
Siuo metu esu Salerm produktu gerbeja Ir noriu uzsiauginti ilgesnes kasas
Su artejanciom sventem visas Puoselekit visos savo sviesiasias kaseles
Norejau paklausti, kas tas split enderis? idomu pasidare labai