Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

QUOTE(unijaa @ 2010 10 13, 17:36)
aciu uz atsakyma smile.gif o kokius miltelius patartumet nusipirkti smile.gif?

hm, man atrodo tie balinamieji milteliai yra tik vienos rusies g.gif as ne kirpeja, tai negaliu konkreciai patarti doh.gif zinau tik viena - jie labai kenkia plaukams verysad.gif daziau sruogelemis kokius 5 metus, tai kol atgaivinau paskui plaukus... blink.gif doh.gif
ir dar... nezinau ar namu salygomis lengva graziai nusidazyti sruogelemis paciai, nes reikia graziai atskirti struogeles g.gif
Atsakyti
Gal kas dazote su Milk Shake dazais? Ar gerai nusidazo? Kokia spalvyte naudojate?
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 14, 10:15)
hm, man atrodo tie balinamieji milteliai yra tik vienos rusies g.gif  as ne kirpeja, tai negaliu konkreciai patarti doh.gif zinau tik viena - jie labai kenkia plaukams verysad.gif  daziau sruogelemis kokius 5 metus, tai kol atgaivinau paskui plaukus...  blink.gif  doh.gif
ir dar... nezinau ar namu salygomis lengva graziai nusidazyti sruogelemis paciai, nes reikia graziai atskirti struogeles g.gif

o kai sviesindavotes sruogelemis, kas kiek laiko tai darydavot?:)kas kiek savaiciu?smile.gif
Atsakyti
Nuo sruogu man plaukai susigadino, taciau man netinka visi lb sviesus, o jei sviesesni su atspalviu nusiplauna i ryzuma, vargstu jau puse metu doh.gif gal plaukams ir sveikiau bet spalva nepatinka , nei viena kirpeja nepadare kaip noriu....galvoju atsiauginti kazkiek saknis ir gryzti prie sruogu, bet kaip taip padaryti, lb negrazu atauge saknys? Gal kuriai teko toks "kelias" ? gal visus nudazyti tamsiai naturalia spalva ir deti sruogu, bet manau ji nuo sviesiu greitai atsiplaus ir gausis makalyne doh.gif girdejau kad yra ne milteliai sruogom o dazai, gal kuri tokiais dazote, gal sakau maziau kenkia....be to carela yra sakiusi kad po sruogu reikia uzdeti permatomus dazus kad uzsidarytu pazeistas plaukas....ar kuri turit sveikus ir grazius sruoguotus plaukus? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2010 10 30, 00:20)
Nuo sruogu man plaukai susigadino, taciau man netinka visi lb sviesus, o jei sviesesni su atspalviu nusiplauna i ryzuma, vargstu jau puse metu  doh.gif gal plaukams ir sveikiau bet spalva nepatinka , nei viena kirpeja nepadare kaip noriu....galvoju atsiauginti kazkiek saknis ir gryzti prie sruogu, bet kaip taip padaryti, lb negrazu atauge saknys? Gal kuriai teko toks "kelias" ? gal visus nudazyti tamsiai naturalia spalva ir deti sruogu, bet manau ji nuo sviesiu greitai atsiplaus ir gausis makalyne  doh.gif girdejau kad yra ne milteliai sruogom o dazai, gal kuri tokiais dazote, gal sakau maziau kenkia....be to carela yra sakiusi kad po sruogu reikia uzdeti permatomus dazus kad uzsidarytu pazeistas plaukas....ar kuri turit sveikus ir grazius sruoguotus plaukus?  smile.gif  4u.gif

man sruogas dazo ne su milteliais o kazkokia pasta , kuri is visu galimu variantu maziasiai kenkia , bet vistiek plaukai akyse sauseja unsure.gif nepalyginsi kokie buvo nedazyti , nereikdavo net kaukes , pilnai uztekdavo balzamo o dabar be kaukes nei is vietos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2010 10 30, 15:14)
man sruogas dazo ne su milteliais o kazkokia pasta , kuri is visu galimu variantu maziasiai kenkia , bet vistiek plaukai akyse sauseja  unsure.gif  nepalyginsi kokie buvo nedazyti , nereikdavo net kaukes , pilnai uztekdavo balzamo o dabar be kaukes nei is vietos  doh.gif

O kas per pasta? Kokios firmos? O gal galima butu su yprastiniai dazais padazyti sruogelemis prie saknu g.gif Labai jau slenka plaukai, manau kad nuo nuolatinio sviesinimo (saknis dazau kas menesi) doh.gif Nusitamsinti nenoriu, jau karta buvau, beje slinti buvo nustoje plaukai, bet deja man sviesus labiau tinka smile.gif
Atsakyti
gal kuri bandet Dažyma sruogelėmis beamonjakiais dažais ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 31, 21:12)
gal kuri bandet Dažyma sruogelėmis beamonjakiais dažais ? g.gif

Jei svieiom sruogelem, tai nieko nesigautu, o jei tamsiom ant sviesiu plauku, tai neverta, nes keletas plovimu ir viskas nusiplautu. As visus plaukus tamsinau beamonjakiais dazais, tai greitai nuejo spalva nuo sviesiu plauku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2010 10 31, 13:36)
O kas per pasta? Kokios firmos? O gal galima butu su yprastiniai dazais padazyti sruogelemis prie saknu  g.gif Labai jau slenka plaukai, manau kad nuo nuolatinio sviesinimo (saknis dazau kas menesi)  doh.gif Nusitamsinti nenoriu, jau karta buvau, beje slinti buvo nustoje plaukai, bet deja man sviesus labiau tinka  smile.gif

vat kad nzn kokios firmos ax.gif niekad neklausiau . bet siaip toj kirpykloj kerastase prekiauja tai gal lorealio dazai g.gif
o dazo kas kart tik saknis bet va man irgi slenka o kai buvau nustojus dazyt (per nestumus 3 metus nedaziau) tai neslinko . todel kas kart pries dazyma suku galva - gal jau vel nebedazyt g.gif
Atsakyti
jo, reikia sviesiom sruogom, tai tada nieko nebus,o jau galvojau bus plauka tausojantis budas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 31, 21:31)
jo, reikia sviesiom sruogom, tai tada nieko nebus,o jau galvojau bus plauka tausojantis budas rolleyes.gif

Tai tada net neverta gadinti dazu nes tikrai nieko nesigaus. As va mastau saknis pasidazyt amonjakiais dazais su 9% aktyvatorium ir mastau ar kas gausis ar vis del to reikes milteliu g.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos.
As esu naturali blondine, bet kuri laika daziau plaukus rudai. Dabar noriu juos vel nusisviesinti, ieskau, kas tai galetu atlikti Kaune NEBRANGIAI. 4u.gif Gal turite kokiu patarimu? Na, is bedos ir Vilnius tinka...
Atsakyti