Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

QUOTE(Vicious_L @ 2010 09 30, 23:47)
carela[B], gal esate susidurusi ar girdejusi apie BLONDME miltelius? Mano naturalus plaukai nera tamsus, taciau turi kazkiek vario atspalvio, kirpejos sako kad labai stiprus oranzinis pigmentas. Per kelis metus perejau per tris kirpejas, bet niekas nenudazo man plauku kaip noriu. Paskutinioji pasake kad paprastais dazais mano plauku nusviesint neimanoma. Niekaip  nenusprendziu ar ryztis dazyt su milteliais, juolab kad mano plaukai ilgi ir jau dazyti. Kazin ar be reikalo as bijau, ar nenutrupes plaukai po milteliu?

Milteliai,visi panasus.Esme ju ta pati.Jei bus dazoma teisingai,ir po to jusu priziurima,nenusukant biggrin.gif tada tikrai plaukai netrupes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ignulka @ 2010 10 04, 15:21)
maniau, kad gausis sviesi pelenu spalva. O man kai tokiai dundulei pasake, kad su 9proc reik dazyt biggrin.gif tai su 3proc spalva butu daug sviesesne? As tiek ir tezinojau apie tuos dazus ir atspalvius..

Saknis su devyniu,galus su triju iki penkiolikos min galu islaikymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ignulka @ 2010 10 04, 15:21)
maniau, kad gausis sviesi pelenu spalva. O man kai tokiai dundulei pasake, kad su 9proc reik dazyt biggrin.gif tai su 3proc spalva butu daug sviesesne? As tiek ir tezinojau apie tuos dazus ir atspalvius..

as jau gal puse metu, kaip dazausi siais dazais, aisku tik saknis. Irgi su 9 proc. peroksidu.
Pirmas pabandymas buvo, kai as sumaisiau dazus ir aktyvatoriu 1:1 doh.gif Tada buvo zili plaukai, bet po 2 plovimu liko grazus atspalvis, dabar maisau 1:2, tai irgi siek tiek is pradziu matosi toks labai pilkas atspalvis prie saknu, taciau po pirmo plovimo spalva thumbup.gif esu patenkinta!
Atsakyti
labas smile.gif turiu toki klausimeli: visada plaukus dazydavau sviesiom sruogelem kirpykloje, taciau dabar nusprendziau juos dazyt namuose (sruogelem). Kokius dazus patartumete, kad sruogeles gautusi sviesios smile.gif?
Atsakyti
gal kas turit patirties su rugstiniais dazais? labai isgyre man juos g.gif
Atsakyti
Dar sakykit ar keunes 1012 atspalvi reikia maisyti su 3% ar 9% emulsija? g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal patarsit,kaip paaiskint kirpejai - kad nudazytu be to slykstaus geltonumo? dazo igora dazais,kartais gaunasi sviesi(ne balta) i pilkuma spalva kokios as ir noriu,bet dazniausiai saknys lieka geltonos... dazau tik saknis. galvoju ,prasyt,kad sruogelem sviesiom padazytu....nezinau kaip juos pasviesint,visi plaukai atrodo gerai tik virsugalvis varo is proto wacko.gif gun_bandana.gif 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate26 @ 2010 10 11, 02:39)
sveikos 4u.gif  gal patarsit,kaip paaiskint kirpejai - kad nudazytu be to slykstaus geltonumo? dazo igora dazais,kartais gaunasi sviesi(ne balta) i pilkuma spalva kokios as ir noriu,bet dazniausiai saknys lieka geltonos... dazau tik saknis. galvoju ,prasyt,kad sruogelem sviesiom padazytu....nezinau kaip juos pasviesint,visi plaukai atrodo gerai tik virsugalvis varo is proto wacko.gif  gun_bandana.gif  000189.gif

manau, kad cia vien su dazais neapsieisi, nes nera tokiu dazu, kad ir virsugalvi nudazytu taip, kaip yra ant dazu dezutes. Kazkaip paprastai nudazo milteliais, paskui tonuoja... as pati nezinau, bet zinau, kad tai gana sudetingas procesas. Kai as pati dazausi saknis, vis tiek matosi siek tiek skirtumas tarp saknu ir visu kitu plauku.
Atsakyti
Kas zino kur vilniuje galima nusipirkti blondor wella shvesinamaji krema?
Va toki http://www.google.lt...=1t:429,r:0,s:0
Atsakyti
QUOTE(unijaa @ 2010 10 10, 17:56)
labas smile.gif turiu toki klausimeli: visada plaukus dazydavau sviesiom sruogelem kirpykloje, taciau dabar nusprendziau juos dazyt namuose (sruogelem). Kokius dazus patartumete, kad sruogeles gautusi sviesios smile.gif?

geriausiai nusidazo su milteliais smile.gif o su dazais sruogeles retai kas dazo, nes dazai tiesiog taip graziai neissviesina schmoll.gif blush2.gif aisku priklauso nuo jusu naturaliso plauku spalvos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jurate26 @ 2010 10 11, 03:39)
sveikos 4u.gif  gal patarsit,kaip paaiskint kirpejai - kad nudazytu be to slykstaus geltonumo? dazo igora dazais,kartais gaunasi sviesi(ne balta) i pilkuma spalva kokios as ir noriu,bet dazniausiai saknys lieka geltonos... dazau tik saknis. galvoju ,prasyt,kad sruogelem sviesiom padazytu....nezinau kaip juos pasviesint,visi plaukai atrodo gerai tik virsugalvis varo is proto wacko.gif  gun_bandana.gif  000189.gif

bandykite keisti kirpeja arba dazus... smile.gif man seniau daze su kadus, tai gaudavosi toks pat rezultatas kaip jus ir pasakojate doh.gif dabar dazo su wella, tai rezultatas nuostabus blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
TURBUT taip ir reikes daryti biggrin.gif atsibodo ,kad viena karta "iseina" normali spalva,o dazniausiai vaikstau geltonom saknim netgi i ruduma... manau profesionalai turi is karto zinot kas gausis,o ne speliot. tonuot visus plaukus kazin ar gerai butu,nes siaip visi plaukai normalios spalvos,bet va kokie 5 sm saknu rusvi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate26 @ 2010 10 12, 16:01)
TURBUT taip ir reikes daryti  biggrin.gif  atsibodo ,kad viena karta "iseina" normali spalva,o dazniausiai vaikstau geltonom saknim netgi i ruduma... manau profesionalai turi is karto zinot kas gausis,o ne speliot. tonuot visus plaukus kazin ar gerai butu,nes siaip visi plaukai normalios spalvos,bet va kokie 5 sm saknu rusvi...  g.gif

siaip man jau po kokiu 3-4 savaiciu, kai jau islenda 1-1.5cm tamsiu palukuciu, tai irgi meta toki atspalvi rusvesni, bet cia jau turbut seselis metasi biggrin.gif as stengiuosi dazyti ne reciau kaip kas 4 savaites, tai spalvyte islieka grazi mirksiukas.gif
beje kirpeja irgi turi daug reiksmes tame plauku dazyme, nes pries tai pas tokia kur daziausi, tai po 5 val kirpykloje islaikydavo, dazydavo, perdazydavo ir vis tiek ryza iseidavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(unijaa @ 2010 10 10, 17:56)
labas turiu toki klausimeli: visada plaukus dazydavau sviesiom sruogelem kirpykloje, taciau dabar nusprendziau juos dazyt namuose (sruogelem). Kokius dazus patartumete, kad sruogeles gautusi sviesios ?

geriausiai nusidazo su milteliais o su dazais sruogeles retai kas dazo, nes dazai tiesiog taip graziai neissviesina aisku priklauso nuo jusu naturaliso plauku spalvos

aciu uz atsakyma smile.gif o kokius miltelius patartumet nusipirkti smile.gif?
Atsakyti