Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

Jau nebezinau net ka su tais savo plaukais daryt doh.gif Matyt neuzilgo reiks pereit i tamsiaplaukiu bureli verysad.gif Kiek dazau plaukus, tiek tas geltonas atspalvis lenda, o su milteliais dazyt nenoriu doh.gif Keisti tie mano plaukai isvis, kokia sviesia spalva beimt, ar geltonu, ar pilku, ra dar kokiu atspalviu, vis gaunas lygiai tapati spalva doh.gif Ir dar tokia, kad plaukai tis vos skiriasi nuo veido odos atspalvio doh.gif Vaizdas tai toks, kad verkt noris verysad.gif Matyt reikes tamsint, bet taip nenoriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 05 11, 10:00)
Jau nebezinau net ka su tais savo plaukais daryt  doh.gif  Matyt neuzilgo reiks pereit i tamsiaplaukiu bureli  verysad.gif  Kiek dazau plaukus, tiek tas geltonas atspalvis lenda, o su milteliais dazyt nenoriu  doh.gif  Keisti tie mano plaukai isvis, kokia sviesia spalva beimt, ar geltonu, ar pilku, ra dar kokiu atspalviu, vis gaunas lygiai tapati spalva  doh.gif  Ir dar tokia, kad plaukai tis vos skiriasi nuo veido odos atspalvio  doh.gif  Vaizdas tai toks, kad verkt noris  verysad.gif  Matyt reikes tamsint, bet taip nenoriu  verysad.gif

Man tas pats buvo, po ilgo laiko dazymo vis sunkiau isgaudavau ta pilkuma, na jis atsipaudavo po savites-dveju. Nusitamsinau plaukus, na nenorejau visiskai tamsiu, tai is pradziu grazi spalva gaudavosi, nei tamsi , nei sviesi, pilkai ruda. bet va jau praejo metai, plaukai daug ataugo, ir man lenda ne geltonumas, o dar blogiau ryzumas doh.gif Dazau su 8.1 nr dazais, bet nieko gero, turiu stipru ryza pigmenta ir jis man gyventi trugdo doh.gif
Atsakyti
Labas mergaitės, esu blondinė ir noriu pasakyt, kad man labai gerai perskavavimui keli lašai į šaltą vandenį natūralaus, tikro žibalo thumbup.gif Plaukučiai nerealūs, nesivelia, išsišukuoja, spalvytė ohohooo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 12 gegužės 2010 - 12:48
QUOTE(Indra A. @ 2010 05 12, 13:46)
Labas mergaitės, esu blondinė ir noriu pasakyt, kad man labai gerai perskavavimui keli lašai į šaltą vandenį natūralaus, tikro žibalo thumbup.gif  Plaukučiai nerealūs, nesivelia, išsišukuoja, spalvytė ohohooo wub.gif

Man labiau patiko perskalauti su obuoliu actu, nes po zibalo plaukai riebaluodavosi daug greiciau, o kartais is vis kaip galva neplauta atrodydavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2010 05 12, 18:58)
Man labiau patiko perskalauti su obuoliu actu, nes po zibalo plaukai riebaluodavosi daug greiciau, o kartais is vis kaip galva neplauta atrodydavo  doh.gif

Oho, pas man niekada taip nebūdavo blink.gif
Kaip tik tokie žvilgantys ir paklusnūs.. wub.gif
Atsakyti
gal čia nuo žibalo priklauso g.gif
koks tas "natūralus paprastas"? čia gal kur nors kokioj ūkinių prekių parduotuvėj reikia pirkt?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2010 05 13, 10:22)
gal čia nuo žibalo priklauso  g.gif
koks tas "natūralus paprastas"? čia gal kur nors kokioj ūkinių prekių parduotuvėj reikia pirkt?

yra specialiai kosmetinis zibalas, po 160ml buteliukuose.
kuris naudojamas plaukams stiprinti nuo slinkimo.
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 05 13, 13:37)
yra specialiai kosmetinis zibalas, po 160ml buteliukuose.
kuris naudojamas plaukams stiprinti nuo slinkimo.

šitą žinau, bet kita dalyvė sako, kad jai riebaluodavosi galva,
o Indra A. sako "natūralus, tikras"
tai ir noriu išsiaiškint ar ji turi tą ūkinį galvoj ar kalba apie kosmetinį
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2010 05 13, 17:08)
o Indra A. sako "natūralus, tikras"
tai ir noriu išsiaiškint ar ji turi tą ūkinį galvoj ar kalba apie kosmetinį

Na, man močiutė yra seniau davus. Kosmetinis yra kosmetinis, pilna visokių priemaišų. O jin iš kažkur turėjo naturalų ir tikrą, gal iš seniau
Na, man gražiai plaukučiai po jo atrodo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2010 05 11, 15:02)
Man tas pats buvo, po ilgo laiko dazymo vis sunkiau isgaudavau ta pilkuma, na jis atsipaudavo po savites-dveju. Nusitamsinau plaukus, na nenorejau visiskai tamsiu, tai is pradziu grazi spalva gaudavosi, nei tamsi , nei sviesi, pilkai ruda. bet va jau praejo metai, plaukai daug ataugo, ir man lenda ne geltonumas, o dar blogiau ryzumas  doh.gif  Dazau su 8.1 nr dazais, bet nieko gero, turiu stipru ryza pigmenta ir jis man gyventi trugdo  doh.gif

Tai va va, as ta ryzuma taip svelniai vadinu geltonu atspalviu doh.gif As dar isvis turiu naturalias sruogas tokias tamsias, tai jos isvis tokios ryzos ryzos, tai situ sake, kad tikriausia net su milteliais neisimtu, nes jau jos dazytos n kartu ir vistiek ryza per visa ilgi doh.gif
Dabar tai isvis kaip pelkiu grazuole atrodau, su pilkinanciu sampunu pasidarbavau, tai maniskiui kilo klausimas kodel cia tos sruogos prieky melynos lotuliukas.gif Jau tokie plaukai individualistai, daro jie pas mane ka nori biggrin.gif Taip graudu, kad net jokinga biggrin.gif
Atsakyti
labas, sviesiaplaukes,
turejau grazius sviesius plaukus be jokio ryzumo, spalvyte buvo salta, baltai pilksva.visa galva sruoguota smulkiai.ir stai, viena diena mano kirpeja...eme ir nudaze juos gelsvai(su uzuomina i ryzuma).atrodau klaikiai-veido oda, drabuziai, viskas nebedera.
gal kam taip buvo?ar yra galimybe nepakenkiant susigrazinti pirmini varianta?
manau, kad man teks tapti brunete...
uzsirasiau kt sav. pas zinoma meistre, tarsiuos, ka daryt, kokios galimybes.
be abejo, pas savo kirpeja nebegrisiu.
p.s.jau du kartus ant mano ryzuju kirpeja uzdejo pilksva atspalvi..
bet net saldu darosi, kaip tas ryzumas kas dien atsiplauna, lenda...
klaikus jausmas..
Atsakyti
QUOTE(supermartini @ 2010 05 14, 22:24)
labas, sviesiaplaukes,
turejau grazius sviesius plaukus be jokio ryzumo, spalvyte buvo salta, baltai pilksva.visa galva sruoguota smulkiai.ir stai, viena diena mano kirpeja...eme ir nudaze juos gelsvai(su uzuomina i ryzuma).atrodau klaikiai-veido oda, drabuziai, viskas nebedera.
gal kam taip buvo?ar yra galimybe nepakenkiant susigrazinti pirmini varianta?
manau, kad man teks tapti brunete...
uzsirasiau kt sav. pas zinoma meistre, tarsiuos, ka daryt, kokios galimybes.
be abejo, pas savo kirpeja nebegrisiu.
p.s.jau du kartus ant mano ryzuju kirpeja uzdejo pilksva atspalvi..
bet net saldu darosi, kaip tas ryzumas kas dien atsiplauna, lenda...
klaikus jausmas..

Manau kad nereiks jums tapti brunete biggrin.gif Kai dazys vel sruogom,spalva turetu issilyginti mirksiukas.gif
Atsakyti