Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 27, 23:53)
Neseniai nusipirkau Keune 1517 spalvyte, kokia procenta emulsija reikia imti norint uzdeti spalva ant jau sviesintu plauku 1,5 ar 3 proc . Kaip supratau skiesti 1:2 . Gal kas zino  ir bande jau ?

Keunes spalva 1517 yra superblondas,skirtas nusviesinti,bet ne spalvos uzdejimui 4u.gif spalvos uzdejimui yra skirti neoksidaciniai dazai,keunes jie yra pilkose dezutese,neatsimenu,kaip vadinasi tik tiksliai ir jie skiedziasi su 1,9 proc ryskalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 04 28, 18:30)
Keunes spalva 1517 yra superblondas,skirtas nusviesinti,bet ne spalvos uzdejimui 4u.gif  spalvos uzdejimui yra skirti neoksidaciniai dazai,keunes jie yra pilkose dezutese,neatsimenu,kaip vadinasi tik tiksliai ir jie skiedziasi su 1,9 proc ryskalu 4u.gif

Aciu uz atsakyma :)Bet Bijau man sie dazai nenuims spalvos tikrai , O jei bandyt su kokio stiprumo emulsija ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 28, 20:14)
Aciu uz atsakyma :)Bet Bijau man sie dazai nenuims spalvos tikrai , O jei bandyt su kokio stiprumo emulsija ?

Priklauso nuo jusu plauko tamsumo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2010 04 29, 20:53)
Priklauso nuo jusu plauko tamsumo. mirksiukas.gif

Naturalus tamsus, kazkas panasaus :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 30, 10:31)
Naturalus tamsus, kazkas panasaus :
user posted image

12 proc,bet abejoju,kad jums nuims,cia ketvirtas lygis kazkur,12 proc kelia 4 taigi pasviesesite iki 8-9 ,paleteje 8-9 numeriukas.jei norite sviesiau,vienintele iseitis milteliai 4u.gif
Atsakyti
Tada bandysiu ryt dazyti saknis su Keune(su 12 proc emulsija) thumbup.gif
Atsakyti
Klausiu ir cia smile.gif
turiu lietuviskus pilkus plaukus, nusidaziau sviesiai, taciau tokia spalvyte gavau tik su milteliu ir dazu pagalba, bet nenoriu gadint kas karta plauku dazydama saknis su milteliais, kaip manote ar paimtu saknis dazai? kokius rekomenduotumet? ar tik viena iseitis dazyti milteliais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 07 gegužės 2010 - 16:48
QUOTE(Vai2lka @ 2010 05 07, 17:35)
Klausiu ir cia smile.gif
turiu lietuviskus pilkus plaukus, nusidaziau sviesiai, taciau tokia spalvyte gavau tik su milteliu ir dazu pagalba, bet nenoriu gadint kas karta plauku dazydama saknis su milteliais, kaip manote ar paimtu saknis dazai? kokius rekomenduotumet? ar tik viena iseitis dazyti milteliais?

manau kirpeja anoje temoje jums labai teisingai atsake smile.gif mano plaukai sviesesni uz jusu naturalius, taciau ir tai tenka naudoti miltelius, o jusu tai gana tamsus ir nemanau kad su dazais jums taip sviesiai nuimtu 4u.gif nu nebent norite buti ryza rolleyes.gif su dazais grazi sviesi spalvyte iseina tik sviesiaplaukem cool.gif
Atsakyti
Isbandziau Keune 1517 4u.gif
Maisiau su C:ehko oksidatoriumi 12 % 1:2
Labai gerai paeme, nera jokiu gryziu. Labai naturaliai thumbup.gif Seniau praejus dienai po galvos plovimo plaikau geltonedavo, dabar to nera 4u.gif edu 10 balu ir tikrai nauosiu toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 09, 13:11)
Isbandziau Keune 1517 4u.gif 
Maisiau su C:ehko oksidatoriumi 12 % 1:2
Labai gerai paeme, nera jokiu gryziu. Labai naturaliai  thumbup.gif  Seniau praejus dienai po galvos plovimo plaikau geltonedavo, dabar to nera  4u.gif  edu 10 balu ir tikrai nauosiu toliau 4u.gif

tai gal ir man nuimtu g.gif o gal jum nebutu sunku ikelti savo plauku foto pries ir po i az, labai idomu, nes pati esu lietuvisku pilku plauku ir pakolkas dazau su milteliais, bet noreciau pereiti ant dazu jei nuimtu spalvyte, nors Carela sake kad ko gero nenuims unsure.gif
Atsakyti
Ok, ikelsiu tik veliau siek tiek mirksiukas.gif nes edziu su kauke ant plauku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 05 07, 16:35)
Klausiu ir cia smile.gif

po ilgu ieskojimu atradau Alfa parf dazus evolution pure platinum dazus PP.02 su 9proc peroksidu, kazkada irgi naudojau miltelius bet pagalo plauku, daziau ir su Keune 1517 bet man nepatiko nes plaukai i pilkuma gavosi tada atradau alfa parf ir dziaugiuosi sviesiais plaukuciais thumbup.gif siaip mano plaukai irgi pilki bet i sviesesne puse
Atsakyti