Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

Na, as irgi jungiuosi prie blondiniu. Dabar jau ilga laika dazausi labai labai smulkiom sruogytem, man tikrai tinka. Tik ka as zinau, matyt, atsibodo, nes vis galvoju, kad reiktu pradet isvien dazyti.. Kaip tik savaitgali eisiu pas savo kirpeja, nes jau laikas dazytis, tai prasysiu, kad dazytu lygiai. Tik jauciu, kad mane atkalbes rolleyes.gif
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 04 27, 14:28)
sveikos, as taip pat blondine biggrin.gif
plaukus dazau kirpykloje su keune dazais, jie man ziauriai tinka.
priemones siuo metu naudoju is Tigi Dumb Blond. labai patiko biggrin.gif  antroje vietoje alfa parf priemones

As tundra visiska, negirdejus tokios firmos, gal gali pakomentuto placiau, kokios kainos ir tt Bet pavadinimas gerai skamba thumbup.gif lotuliukas.gif
QUOTE(xmarx @ 2006 04 29, 19:27)
Labas, merginos,
kadangi mano plaukai, kaip daugeio lietuvaiciu, yra piksvo atspalvio, jau daug metu dazau juos, noredama suteikti sodresne spalva. Is visko, ka isbandziau, labiausiai pasiteisino Wella dazai (atrodo, Nr. 11/12 - visada dazau kirpykloj, tai dabar gerai neatsimenu). Jie geri tuo, kad is pradziu plaukus nudazo tokia lyg ir plieno spalva, o po poros savaiciu ji truputi isblunka ir buna naturaliai gelsva, prinokusiu javu spalvos. Tai lyg ir 2 kartus pakeiti ivaizdi 1-nu dazymu. Man labai patinka, daug komplimentu del plauku spalvos sulaukiu is aplinkiniu,pasitaike, kad net gatveje susistabde klause, kur savo seveliura darau blush2.gif

mano kirpeja irgi Wella naudoja, reiks pasiklaust del tu numeriu, nes dabar man lyg su platinum ar kazkuo dazo, as siaip noreciau pilkesnio atspalvio
lauksim nuotraukeliu
Atsakyti
Sestadieni ir as varau dazytis, tik nezinau, gal nereik saknu dazyt, o tik sruogeles? g.gif Dabar tai visi plaukai sviesinti.. Patarkit ka daryt doh.gif
Atsakyti
hmm pamačiau naujai užvestą temą, tai ir aš jungiuosi į blondy ilgakasių merginų būrį drinks_cheers.gif
vakar šviesinau šaknis, tai nežinau kaip jums, bet kokią savaitę matomas ryškesnis man padažytų šaknų geltonumas, o vėliau viskas lyg ir susitvarko, šaknų spalva prisiderina jau prie likusių g.gif
mano plaukai matomi avatare, tik vat fotke anos vasaros, dabar jie ilgesni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(robertaslt @ 2006 05 05, 18:27)
atvarytum pas mane tai patarciau, bet jei visi buvo dazyti tai geriau visus ir dazyt saknis.

Robke, as neturiu laiko kas menesi lakstyt i kirpyklas ir sedet ten po dvi valandas.
As geriau isvis susivelus vaiskciosiu, bet tas dvi valandas praleisiu su draugais, kurie irgi velniskai uzsieme. Va ir si savaitgali variau i kirpykla tik todel, kad salia yra kabakas ir is kirpyklos su folija ant galvos zingsniavau tenai su draugais pasedet
Nusidaziau naturalia savo spalva sruogeles smulkesnes ir dabar atrodo kiek naturaliau - vaizdas lyg tos sviesios vietos yra tik sruogos,o ne visa galva buvo taip dazyta. Toliau ketinu sviesint tik sruogeles, kad anie galetu nuaugt.
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 05 07, 18:20)
Robke, as neturiu laiko kas menesi lakstyt i kirpyklas ir sedet ten po dvi valandas.
As geriau isvis susivelus vaiskciosiu, bet tas dvi valandas praleisiu su draugais, kurie irgi velniskai uzsieme. Va ir si savaitgali variau i kirpykla tik todel, kad salia yra kabakas ir is kirpyklos su folija ant galvos zingsniavau tenai su draugais pasedet
Nusidaziau naturalia savo spalva sruogeles smulkesnes ir dabar atrodo kiek naturaliau - vaizdas lyg tos sviesios vietos yra tik sruogos,o ne visa galva buvo taip dazyta. Toliau ketinu sviesint tik sruogeles, kad anie galetu nuaugt.

Turetu buti grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Isbandziau loreal kauke sviesiaplaukems, tai thumbup.gif thumbup.gif labai patenkinta, bet nors ypatingo poveikio spalvai nepastebejau, bet jau plaukiukai kokio svelnumo -atsidziaugti negaliu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Dzintars aliejų šaknims naudoju ir ce:ko linų aliejuką galams. Balzamai, kaukės - kak vsegda. Plaukai neslenka, galai nenubyra, tiesiog šilkiniai tokie thumbup.gif
Atsakyti
sveikos jungiuosi ir aš į jūsų gretas drinks_cheers.gif dažau plaukus keune dažais kol kas man patinka o va patinkančios kaukės ir balzamo niekaip nerandu doh.gif dabar naudoju keune kapsulytes tai plaukai atsigavo wub.gif tik jaučiu kad čia trumpalaikis poveikis ax.gif o ir plaukai db gerokai ilgesni nei avatare
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -sandi-: 09 gegužės 2006 - 12:13
atsiminiau toki dalyka kaip irida violetine,gal ji efektyviau nuima ta geltonuma nei pvz loreal kauke?siaip nieko apie ta irida nezinau,ji plaukams nekenkia?kaip naudoti?skiesti reikia ar ne? g.gif ir kiek laiko ant galvos laikyt kad violetine nepatapt blink.gif papasakokit kas zinot ax.gif
Atsakyti
Kaip keista,kad jums Loreal kauke nepadejo,man tai tikrai nueme geltonuma.Praeita ketvirtadieni buvau kirpykloje,nes saknys gerokai ataugo.Susitareme su kirpeja,kad ji man truputeli tamsesnes sruogytes padarys,kad saknys su plaukais nereztu per daug akiu ir man nereiks taip daznai i kirpykla vaikscioti.Ir aisku naturaliau atrodysiu
Pries tai,kai ji pradejo dazyti plaukus,mes tamsesnes spalvos kartu nesirinkome,na galvoju,kirpeja zino ka daro.
Ir efektas toks: saknys tamsios kaip buvo pries ateinant i kirpykla,o plaukuose keleta pilkesniu sruogyciu.Fantastiska,bet dar fantastiskiau kiek sumokejau(virs dvieju nuliu).
As jau 3 kirpeja ruosiuosi keisti,man taip uzkniso.Pati kvaisa leidausi ikalbama tamsesnes sruogas nusidazyti,vietoj paprasciausio saknu nudazymo.
Tad galvoju kam tie kirpejai reikalingi.
Dabar patikesiu savo plaukus mamai,nes i tamsias saknis ziureti nebegaliu.Kosmaras!!!
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 05 09, 15:25)
atsiminiau toki dalyka kaip irida violetine,gal ji efektyviau nuima ta geltonuma nei pvz loreal kauke?siaip nieko apie ta irida nezinau,ji plaukams nekenkia?kaip naudoti?skiesti reikia ar ne? g.gif  ir kiek laiko ant galvos laikyt kad violetine nepatapt blink.gif papasakokit kas zinot ax.gif

esu bandzius su irida pilkinti plaukucius ax.gif tai neskiesdavau ir taip skysta ji, laikydavau koki 10 min, geltonuma nuimdavo ir plaukus taip patamsindavo, net sruogu beveik nesimatydavo, beje labai graziai plaukai atrodydavo po sekancio plovimo unsure.gif kai ta irida nusiplaudavo ax.gif nereikia ilgai laikyti, nes busi violetiniais plaukuciais smile.gif nebenaudoju jos, nes plaukai ja isplovus, tokie stagarai, neimanoma net pirstu ikisti, butina gera sauja balzamo doh.gif bent jau man unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, koleges blondines drinks_cheers.gif

kas kiek laiko plauku galiukus kerpat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintee: 22 gegužės 2006 - 23:05