Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

QUOTE(Lina077 @ 2009 01 23, 10:40)
Tai ir as taip manau, kad- kaip tada juodas dazytu, jei 12 proc. jau didziausias, uz tai 12 ir nepirkau. Mano plaukai rudi, i joki juoduma net nepanasu.
Man labai graziai paima milteliai su 9 proc, tai manau, kad kitakart galeciau bandyt ir su 6 proc.

Jei 6% gerai nenuims, siulau lygiom dalim maisyti 6% ir 9%, man puikiai nuimdavo, gaunasi toks tarpinis variantas, 7,5% biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 23 sausio 2009 - 11:17
QUOTE(Egliukasz @ 2009 01 23, 12:16)
Jei 6% gerai nenuims, siulau lygiom dalim maisyti 6% ir 9%, man puikiai nuimdavo, gaunasi toks tarpinis variantas, 7,5% biggrin.gif

O kodel 6 nenuims, jei ilgiau palaikyciau?
Atsakyti
Jungiuosi prie jūsų, esu ir blondine, ir visai tiesiais plaukais biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 18, 23:18)
Jungiuosi prie jūsų, esu ir blondine, ir visai tiesiais plaukais biggrin.gif smile.gif

Kadangi "dazymo namie" temele yra uzdaryta,tai nusprendziau pasitarti su savom sviesiaplaukem. wink.gif Gal kartais merginos zinot ar yra pirkti ir kur tos kepurytes - maiseliai ant galvos deti,kad sruogelem dazyti plaukus? smile.gif Jos tokios skyletos buna,reikia per tas skylutes istraukt sruogeles ir labai patogu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 07 07, 09:50)
Kadangi "dazymo namie" temele yra uzdaryta,tai nusprendziau pasitarti su savom sviesiaplaukem. wink.gif Gal kartais merginos zinot ar yra pirkti ir kur tos kepurytes - maiseliai ant galvos deti,kad sruogelem dazyti plaukus? smile.gif Jos tokios skyletos buna,reikia per tas skylutes istraukt sruogeles ir labai patogu.. smile.gif

maciau droge yra tokiu kepuryciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 07 07, 11:37)
maciau droge yra tokiu kepuryciu 4u.gif

Nu va,o as nepastebejau,,Aciu aciu,begsim dairytis is naujo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai naudoju ekologišką vien iš natūralių produktų (augalų) šampūną, yra tik EUROKOS, žalias permatomas buteliukas, argentinos gamybos jei neklystu apie 13lt, balzamą, ir kaukes kuo natūralesnių ieškau, be parabenų ir pan. Tai su placenta turiu, kita su avokadu. Darausi namines kaukes, dabar kai ėmė kuokštais slinkt plaukai nuo šaknų dažymo su keune 11proc. dažais tai nusipirkau babuškos agafijos ampulių, keranove kaukę slenkantiem ir bandau gaivinti plaukus, ir keisiu dažus į silpnesnius ir lauksiu ryžo efekto g.gif
Atsakyti
O kokie to sampuno is eurokos pliusai? ka duoda plaukams?
Atsakyti
QUOTE(ambriu @ 2009 07 07, 11:50)

kepuryciu yra pirkti vilniuje siauries miestelyje, parke arba vilkpedeje 4u.gif
beja jungiuosi prie jusu drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Neseniai nusipirkau Keune 1517 spalvyte, kokia procenta emulsija reikia imti norint uzdeti spalva ant jau sviesintu plauku 1,5 ar 3 proc . Kaip supratau skiesti 1:2 . Gal kas zino ir bande jau ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 04 28, 00:53)
Neseniai nusipirkau Keune 1517 spalvyte, kokia procenta emulsija reikia imti norint uzdeti spalva ant jau sviesintu plauku 1,5 ar 3 proc . Kaip supratau skiesti 1:2 . Gal kas zino  ir bande jau ?

As esu daziusi su Keunes 1517nr.Daziau su 9%,bet man nukando ryzai saknis.Nes daziau tik saknis. 4u.gif
Atsakyti
Aš ir blondinė, bet naturaliu plauku, karta i metus pamaišau sruogelias plaukuose, bet nesimato niekam, kaip nieko nedarius, bet šiaip man pagyvina plaukus tokie padažymai.

p.s. ilgi plaukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 28 balandžio 2010 - 16:54