Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

QUOTE(uppity @ 2008 12 05, 22:08)
SP WELLA yra speciali linija sviesims plaukams SP WELLA LUMINOUS . yra ir kauke, ir sampunas, ir balzamas.

taip pat labai gera linija yra, kuri islaiko ilgiau plauku spalva - Wella SP 1.8 Color Saver
Papildyta:
na taip, cia tos priemones ir yra.
va cia gali pasiziureti dar http://www.loaf-hair...sional-c-3.html
isigyti tu priemoniu galima tam tikrose kirpyklose, kurios platina WELA SP. tikrai isigijusi nei viena nepasigailes  thumbup.gif

reik paieskot kur pas mus prekiauja
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 12 05, 23:24)
reik paieskot kur pas mus prekiauja

tikrai paieskok, neapsiriksi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal man kas galesit padeti smile.gif

Daug metu sviesinu kirpyklose sruogelem plaukus, priklausomai nuo kirpeju 6, 9 ir net 12 proc. As galvoju, kad tikrai pilnai uztenka 6. Ir siaip visada uztenka labai neilgai palaikyti. Labai jau atsibodo daznai vaikscioti ir sedeti po 2.5 val, nes plaukai zemiau peciu. Pastaruosius 4 metus mane daze Keune milteliais.
Dabar plaukai per pati ilgi yra daugmaz visi sveisus (po tiek laiko dazymo sruogelem), galima sakyti istisa sviesi spalva.

Labai noreciau susirasti tokius dazus, kuriais galeciau namie pasidazyti TIK ataugancias saknis, likusiu plauku "neliesciau", nes ir taip sveikumu labai nepasizymi.
Kirpeja siule kazkokius Keune dazus be amoniako, dar atsimenu, kad man dedavo lyg perlo atspalvi.

Gal patartumet mazdaug ka galeciau isigyti is Keune dazu, ir ka ten su kuo miksuoti ? (kaip supratau dazu tubele su 2 tubelem norimo proc. peroksdido)? Spalva man patinka tokia kad tik ne visai balta ir ne pilka butu
Labiausiai bijau, kad nesigautu ryzos saknys, kaip sakant, kad "nepaims".. Ir ar reikia dar isigyti kaip minejau Perlo ar kitoki koki "perploveja"?
Gali buti ir ne Keune, jei pas jus panasi situacija ir esat isbandziusios:) Dekui
Atsakyti
sveikos as gal ir ne i tema, bet gal galite padeti ieskau kirpejos kaune kuri gerai(ne ryzai) dazytu sviesiu plaukus gal kas zinot?
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2008 12 08, 19:25)
Sveikos,
Gal man kas galesit padeti smile.gif

Daug metu sviesinu kirpyklose sruogelem plaukus, priklausomai nuo kirpeju 6, 9 ir net 12 proc.  As galvoju, kad tikrai pilnai uztenka 6. Ir siaip visada uztenka labai neilgai palaikyti. Labai jau atsibodo daznai vaikscioti ir sedeti po 2.5 val, nes plaukai zemiau peciu. Pastaruosius 4 metus mane daze Keune milteliais.
Dabar plaukai per pati ilgi yra daugmaz visi sveisus (po tiek laiko dazymo sruogelem), galima sakyti istisa sviesi spalva.

Labai noreciau susirasti tokius dazus, kuriais galeciau namie pasidazyti TIK ataugancias saknis, likusiu plauku "neliesciau", nes ir taip sveikumu labai nepasizymi.
Kirpeja siule kazkokius Keune dazus be amoniako, dar atsimenu, kad man dedavo lyg perlo atspalvi.

Gal patartumet mazdaug ka galeciau isigyti is Keune dazu, ir ka ten su kuo miksuoti ? (kaip supratau dazu tubele su 2 tubelem norimo proc. peroksdido)? Spalva man patinka tokia kad tik ne visai balta ir ne pilka butu
Labiausiai bijau, kad nesigautu ryzos saknys, kaip sakant, kad "nepaims".. Ir ar reikia dar isigyti kaip minejau Perlo ar kitoki koki "perploveja"?
Gali buti ir ne Keune, jei pas jus panasi situacija ir esat isbandziusios:) Dekui

merginos forume labai gyre keune nr.1517 dazus sake labai sviesi naturali spalvyte
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2009 01 03, 17:28)
sveikos as gal ir ne i tema, bet gal galite padeti ieskau kirpejos kaune kuri gerai(ne ryzai) dazytu sviesiu plaukus gal kas zinot?

Turiu drasos pasireklamuoti musu forume: dirbu Toveroje, pc. Molas. Vardu Rasa. Manau, kad su dazymu, kirpimu neturesite jokiu problemu.
smile.gif

www.gerakirpeja.lt .... cia ir rasite visa dominancia informacija!

Visoms, kurios iesko geros kirpejos Kaune, siulau apsilankyti. Sorry, uz reklama.
Atsakyti
Sveiki, pasidalinsiu ir aš savo plaukų priežiūros paslaptim, per paskutiniuosius pusę metų jie labai pagražėjo:
- aišku pirmiausia r svarbiausia - gera kirpėja, pagaliau aš tokią radau thumbup.gif
- plaukų džiovintuvas su jonizatorium (aš nusipirkau Zepter, nes kaina labai padori pasirodė, bet manau kiti irgi neprastesni) ir džiovinti beveik sausus plaukus
- gera plaukų kosmetika, kuo natūralesnė, aš naudoju Leonor Greyl, konkrečiai šampūną Bain TS ir palmių aliejų, kuris labai gerai pamaitina plaukus, suteikia spindesio, o šampūną geriausia rinktis su konsultante pagal plaukų problemas, pas mane riebi galvos oda ir sausi galai
- praktiškai nebenaudoju jokių putų, lakų, standiklių ir t.t. - geras kirpimas, dažnai plaunami plaukai ir beveik sausus dar pamodeliuoju džiovintuvo pagalba ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 01 04, 12:58)
merginos forume labai gyre keune nr.1517 dazus sake labai sviesi naturali spalvyte

Aha jau isbandziau, tik nusivyliau jais, saknys gavosi ryzokos, o kur pakliuvo ant sviesiu "zilos", man asmeniskai toks pilkumas nepriimtinas ir zavesio nekelia:) bet nors nusiraminau pabandzius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2009 01 21, 23:25)
Aha jau isbandziau, tik nusivyliau jais, saknys gavosi ryzokos, o kur pakliuvo ant sviesiu "zilos", man asmeniskai toks pilkumas nepriimtinas ir zavesio nekelia:) bet nors nusiraminau pabandzius biggrin.gif

nu va o as kaip tik galvojau pabandyti g.gif apseisiu turbut, man vis labiau mintis kyla atsiauginti savo naturalius sviesiai pilkus ir bus ramybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 01 22, 16:02)
nu va o as kaip tik galvojau pabandyti g.gif apseisiu turbut, man vis labiau mintis kyla atsiauginti savo naturalius sviesiai pilkus ir bus ramybe smile.gif

Nezinau siaip keista, bet man "nepaeme" su 9 proc. peroksidu saknu, 12 proc. det kazkaip pagailejau..
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2009 01 22, 00:25)

tai labai keista, gal pas tave labai tamsus plaukai? Tai tada aisku iseitis tik milteliai ir 12% peroksidas. Nes man tai puikiai nuima spalva, nes iki tol pastoviai vaiksciodavau ryza doh.gif
Beje vakar kaip tik daziausi pas kirpeja saknis, tai kirpejos klausiau del to 12 % peroksido, tai ji sake su juo dazytu nebent cigone mirksiukas.gif O siaip labai visas tas reikalas kenkia plaukams aisku is karto nepasimato, bet kai jie gerai nuauga, tada ir prasideda vargeliai, kaip plaukai pradeda trupeti, skilineti ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *padushkele*: 22 sausio 2009 - 23:13
QUOTE(*padushkele* @ 2009 01 23, 00:10)
tai labai keista, gal pas tave labai tamsus plaukai? Tai tada aisku iseitis tik milteliai ir 12% peroksidas. Nes man tai puikiai nuima spalva, nes iki tol pastoviai vaiksciodavau ryza  doh.gif
Beje vakar kaip tik daziausi pas kirpeja saknis, tai kirpejos klausiau del to 12 % peroksido, tai ji sake su juo dazytu nebent cigone  mirksiukas.gif O siaip labai visas tas reikalas kenkia plaukams aisku is karto nepasimato, bet kai jie gerai nuauga, tada ir prasideda vargeliai, kaip plaukai pradeda trupeti, skilineti ir t.t.

Tai ir as taip manau, kad- kaip tada juodas dazytu, jei 12 proc. jau didziausias, uz tai 12 ir nepirkau. Mano plaukai rudi, i joki juoduma net nepanasu.
Man labai graziai paima milteliai su 9 proc, tai manau, kad kitakart galeciau bandyt ir su 6 proc.
Atsakyti