Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

QUOTE(metaxaaa @ 2008 11 10, 18:41)
o kur tas salonas yra? isivaizduoju kad ten labai brangu g.gif  jauciuos kaip tikra blondine su tokiais klausimais bet taip butu idomu suzinot is kur tos olialia tokia spalva plauku isgauna ax.gif  4u.gif

Tam yra visagalis "google" lotuliukas.gif
http://www.grozionam...=...age&kid=851
Atsakyti
nu zinau kad yra visagalis internetas bet pvz ten neraso kainu ax.gif ir ar isties ten olialia eina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2008 11 11, 00:36)
nu zinau kad yra visagalis internetas bet pvz ten neraso kainu ax.gif ir ar isties ten olialia eina? g.gif

Tam yra ju kontaktiniai duomenys mirksiukas.gif O kai sedesi kirpejos kedeje, tada ir galesi paklausti, ar cia lankosi jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2008 11 10, 17:41)
o kur tas salonas yra? isivaizduoju kad ten labai brangu g.gif  jauciuos kaip tikra blondine su tokiais klausimais bet taip butu idomu suzinot is kur tos olialia tokia spalva plauku isgauna ax.gif  4u.gif

kaip blondine blondinei atsakysiu biggrin.gif bomondas yra salia pramogu banko mirksiukas.gif tokiom didelem raudonom raidem parasyta, nepastebeti tikrai neimanoma, salia dar maza maxima yra mirksiukas.gif
del kainu: na nemazos, dazymas kainuotu nuo 200 lt, arciau 300 ir virs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 11, 09:38)
kaip blondine blondinei atsakysiu biggrin.gif bomondas yra salia pramogu banko mirksiukas.gif tokiom didelem raudonom raidem parasyta, nepastebeti tikrai neimanoma, salia dar maza maxima yra mirksiukas.gif
del kainu: na nemazos, dazymas kainuotu nuo 200 lt, arciau 300 ir virs ax.gif

labai aciu 4u.gif kad blondinei padedat 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,jungiuos ir as prie jusu,mano palaukai avatare,bet dabar durne uzsimaniau kad tamsiu mano tikru plauku paliktu,tai dabar spalva is vis tamsi atrodo.eisiu dabar i kirpykla,saknis dazyt,tai saksiu kad padarytu daugiau sruogu sviesiu,tik bijau kad plaukai dar labiau nenutriustu,nes dabar bandau atgaivint juos.naudoju orising sampuna,kapsules,noriu kerastaze aliejuka,kokia gera kauke isigyti,gal lorealio.sakykit ar jus visos naturalios blondines?nes mano naturtalus plaukai tamsiai rudi,tai grazi spalva nedigauna,kazkokia i ryzuma,tai irgi reik su pilkintintoju dazyt,bet jie sausina plauka.naudoju c:henko firmos,o jum kai dazo sruogas ,saknys visad graziai nusidazo?as noriu keist kirpeja,bet nerandu,nes pastovei nudazo baisiai sruogas,dabar paskutini karta kai daze,tai is vis tamsiai rudi,kaip ryzi tamsiai gavos,tiek susinervavau,tai paprasysiu daugiau sruogu sviesiu,tai is vis bus baisu dazytis
Atsakyti
o jei mano tamsus naturalus plaukai,ar su keune kibtu i plaukus ne ryzai?nes jau atsibdo kas kart gryst ryzai is kirpyklos,ir kiek klausiau kirpejos su kokiais dazais dazo,tai nesako,sako kad geri,jauciu kokie te geri,maciau kad milteliai yra,gal kas is klaipedos dazosi su keune?kur ir kiek kainuoja sruogom?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 15, 17:52)
o jei mano tamsus naturalus plaukai,ar su keune kibtu i plaukus ne ryzai?nes jau atsibdo kas kart gryst ryzai is kirpyklos,ir kiek klausiau kirpejos su kokiais dazais dazo,tai nesako,sako kad geri,jauciu kokie te geri,maciau kad milteliai yra,gal kas is klaipedos dazosi su keune?kur ir kiek kainuoja sruogom?

manau kad keune nukas sruogas tau nes ir mano naturalus tamsus yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 11 09, 22:16)
aga, as ir vis pamastau - koki stebukla su tais ju plaukais padaro, kad jie tokie grazus  ax.gif

be to kad daro sukuosena, jie iskarpyti dazniausiai, tai ir krenta graziai, prideda sruogu dirbtinu, fiksuoja, supurskia shimmeriu ir kaip ir laisva...
Atradau super priemone blondiniskiems plaukams, jau "kursa" darau antra savaite (plaunu galva kas antra diena), pries plovima sudrekinu, sutepu interlux semenu aliejum (eurokose apie lita vienas pakelis vienkartinis, 10ml) mano plaukams ikinugaros apacios pilnai pakanka (tepu iki tos vietos kur kasa galima suimti) palieku per nakti, tada ryte plaunu ducray sebum sampunu riebiems plaukams, dedu kondicionieriu algabo su proteinais dazytiems plaukams, nusausinus ranksluosciu tepu vitaminocolor pieneliu, pradziuvus serumu, tada dziovinu su fenu, plaukai pasidare sunkus ir tokie vizualiai pastoreje, dregmes "nebeatiduoda", vienu metu buvo tokie lengvi pasidare, buvau jau issigandus, tai dabar dziaugiuosi... gal kam pravers doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2008 11 15, 23:00)

kaip suprast nukas?o su kokiais dazais,tau dazo?ar nesigauna ryzokos saknys?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 16, 10:46)
kaip suprast nukas?o su kokiais dazais,tau dazo?ar nesigauna ryzokos saknys?

"Nukas"- turejo omeny kad dazai gerai nuims tavo tamsia spalva ir pavers blondiska smile.gif Juk nevisi dazai iveikia tamsius ir padaro bespalvius,buna,kad "nenukanda" ir gaunasi ryzha,pilka ir pan:)
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2008 11 15, 23:00)

o gal zinai kur dazo keune ir kiek kainuotu?
Papildyta:
QUOTE(-Jzh- @ 2006 04 30, 17:14)
Aš dažau savo plaukus keune dažais, o nepatinkantį gelsvą atspalvį naikinu keune silver šampūnu smile.gif Dabar planuoju įsigyt kokį serumą plaukų galiukams ir šiaip kaip nors palepint plaukus. Artėja vasara, kentės dar ir nuo saulės plaukučiai sad.gif

o tavo naturalus plaukai labai tamsus?tai po keune,vistiek plaukai nesa i ryzuma?kiek kainuotu sruogelem dazyt ir kokioj kirpykloj dazai?
Atsakyti