Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

Tai teks ir svieseti palaipsniui - kaip kirpeja jau pradejo - sruogelemis g.gif
Nors uztruks tai ilgai - niu bet nusiteikiau dirol.gif
Atsakyti
o kol tie sviesinti nuaugs... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 11 05, 21:44)
o kol tie sviesinti nuaugs...  doh.gif

Tu atsiaugineji iki naturaliu plauku - nebedazai? Ar nesupratau kazko? ax.gif
Atsakyti
Na ir as pasidalinsiu;] anksciau buvau visa blondine bet db nusprendziau nusiauginti ir dazau tik sruogelem sviesiom bet atrodo kaip visi sviesus nes smukiom tokios bet man daug geriau nes anksciau budavo labai jau tamsios saknys sviesdavo o db daug labiau patenkinta esu 4u.gif o priziuriu as savo plaukucius ne taip ir ypatingai tiesiog keiciu sampunus ir balzamus turiu pora ir keitalioju nes plaukai pripranta ir nebuna tokio efekto kaip pradzioje, tada kaukes karta i savaite dedu, slapius plaukus tepu aliejuku, paskui issidziovinu ir tepu aliejuku galiukams, o kartais purskiu purskikliu glis kur smile.gif
Atsakyti
Manau, reiketu atidaryti tema apie virsmus is sviesios - tamsia, tamsios - sviesia bigsmile.gif
Su nuotraukomis plauku ir istorijomis smile.gif
Atsakyti
o mergaites man idomu su kuo olialia dazos plau ax.gif kus? ax.gif blush2.gif man labai grazi ju splava tik nenuteiskit db manes ,bet gal kuri zino paslapti baltu kaip olialia? blush2.gif blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2008 11 09, 00:12)
o mergaites man idomu su kuo olialia dazos plau ax.gif kus? ax.gif  blush2.gif  man labai grazi ju splava tik nenuteiskit db manes ,bet gal kuri zino paslapti baltu kaip olialia? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  4u.gif

zinau, kad kelios dazosi Bomonde mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 09, 07:01)

o kas cia per dazai bomonde? g.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2008 11 09, 01:12)
o mergaites man idomu su kuo olialia dazos plau ax.gif kus? ax.gif  blush2.gif  man labai grazi ju splava tik nenuteiskit db manes ,bet gal kuri zino paslapti baltu kaip olialia? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  4u.gif

Kuo dazo nzn, bet joms puikiai parenka prisegtu sruogu atspalvi - tikrai kelios su graziais (nors ir netikrais) plaukais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2008 11 09, 13:04)
o kas cia per dazai bomonde? g.gif

Bomondas tai ne dazu pavadinimas, o grozio salono pavadinimas mirksiukas.gif
Atsakyti
aga, as ir vis pamastau - koki stebukla su tais ju plaukais padaro, kad jie tokie grazus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 09, 07:01)

o kur tas salonas yra? isivaizduoju kad ten labai brangu g.gif jauciuos kaip tikra blondine su tokiais klausimais bet taip butu idomu suzinot is kur tos olialia tokia spalva plauku isgauna ax.gif 4u.gif
Atsakyti