Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

QUOTE(Girmantee @ 2008 10 24, 14:35)
man ir labai trupa nors ir naudoju aliejuka galiukams.. nezinau gal kokiu vitaminu pagert reiktu, ar ka nors gal pasiulysit naudot?

jei trup - kalti dazai. man taip pat anksciau trupejo, dabar nebetrupa, tiesiog plaukams patiko dabartiniai dazai, su kuriais dazau jau 6 metus. plaukai ilgi, sveiki...
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2008 10 24, 21:26)
jei trup - kalti dazai. man taip pat anksciau trupejo, dabar nebetrupa, tiesiog plaukams patiko dabartiniai dazai, su kuriais dazau jau 6 metus. plaukai ilgi, sveiki...

tai su kokiais dažiukais?
Atsakyti
bet, kad as visuomet daziau su loreal dazais ir viskas budavo liuks, o po sio dazymo tiesiog klaiku, visi galiukai nutrupeja ir spalva is tokios baltos i gelsva virsta, nebepatinka man... verysad.gif
Atsakyti
as per vasara plaukus buvau atsigaivinusi ju nedziovindama dziovintuvu, tik pries pabaiga truputi prapusdavau, kad pasikeltu plaukuciai thumbup.gif na o dabar vel rytais kaitinu plaukucius ax.gif naudoju wellos sp sampuna, pieneli, kauke ir dar aliejuka... pabaigai urban tribe aliejini blizgi uzpuciu... graziai plaukai atrodo pora dienu, po to vel viskas is pradziu... gal kas naudojate kazkokia apsauga nuo karscio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(martinibianco @ 2008 04 20, 04:58)
sveikutes
dar norejau pasiklausti girdejau nuo vitaminu nesciosioms 'Prenatal' labai gerai auga plaukai, pridygsta visas darziukas an galvos tongue.gif  tai ar galima butu juos gert nesilaukianciai  blush2.gif

Norėčiau pasiteirauti ar pradėjei šiuos vitaminus vartoti? jei taip, pajutai poveikį? ar kokį šalut. efektą? ax.gif Norėčiau ir aš juo išbandyt, nes nebežinau kokius vitaminus begerti, nes visoms stebuklingasis Pantogar padėjo kasas užsiaugint, o aš jau 5 mėnesį kaip geriu ir nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Karamel'e @ 2008 10 27, 10:32)
Norėčiau pasiteirauti ar pradėjei šiuos vitaminus vartoti? jei taip, pajutai poveikį? ar kokį šalut. efektą? ax.gif Norėčiau ir aš juo išbandyt, nes nebežinau kokius vitaminus begerti, nes visoms stebuklingasis Pantogar padėjo kasas užsiaugint, o aš jau 5 mėnesį kaip geriu ir nieko schmoll.gif

drinks_cheers.gif 2 mėnesius išgėriau Pantogar po 90 kapsulių ,absoliučiai skenka ir toliau plaukai ,nešneku jau apie atsiauginimą ax.gif
O baisiausia ką padariau šian ,tai buvusi visus 32 savo gyvenimo metus blondine wub.gif ,patapau brunete verysad.gif nes neapsikenčiau jau plaukų slinkimo ,išsausėjimo ,pagalvojau ,kad bent per žiemą reikia duot plaukams pakvėpuot .Radikalus pasikeitimas ,tačiau nenorėjau būt nei šiaudinė ,nei ryža ,nei kitokia bespalvė ,todėl pasirinkau šokoladinę .Veidrody save kai pamačiau ,tai vos šaukti nepradėjau blink.gif ,net ir verkiau paskui truputi verysad.gif Bet dabar ,praėjus porai valandų ,šiek tiek apsiraminau ,nuėjau pasidažiau ryškiau ,pasirudinau veiduką ,pasisegiau plaukus ,pasimatavau naują šviesų paltuką ,prie kurio plaukai tamsūs tinka ,ir šiek tiek pagerėjo nuotaika .
Dabar lauksiu aplinkinių reakcijos tongue.gif
Mažiukas tai sako Mama ,tu gazi ,ir taip vis kartoja ,tai galvoju gerai ,kad nors vaikui graži ,nes sau aš nepatinku schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 31 spalio 2008 - 21:50
priprasi mirksiukas.gif as kai patapau juoda, tai sokas buvo... kai patapau blondine - dar vienas sokas... o keisciausia, kad artimiesiems abiejais atvejais grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ija27 @ 2008 10 31, 22:55)
priprasi  mirksiukas.gif as kai patapau juoda, tai sokas buvo... kai patapau blondine - dar vienas sokas... o keisciausia, kad artimiesiems abiejais atvejais grazu  thumbup.gif

na ,man irgi sako ,kad gražu ir taip ,ir taip ,bet šiaip beveik vieninga nuomonė ,kad blondinė buvau įspūdinga ,o dabar kaip suprantu ,jau nebe tokia įspūdinga verysad.gif lotuliukas.gif
pati ,būdama šviesi ,jaučiausi geriau ,ryški tokia buvau ,dabar eilinė ax.gif
Laukiu jau nuo dabar kada plaukai nusiplaus ,ir galėsiu vėl po truputi šviesinti ,tik stengsiuosi su kuo natūralesniais dažiukais ,geriau jau būsiu šiaudinė ,ne balta ,bet tikrai nebūsiu tamsiaplauke schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 11 01, 22:49)
Laukiu jau nuo dabar kada plaukai nusiplaus ,ir galėsiu vėl po truputi šviesinti ,tik stengsiuosi su kuo natūralesniais dažiukais ,geriau jau būsiu šiaudinė ,ne balta ,bet tikrai  nebūsiu tamsiaplauke schmoll.gif

Ir as praeita sestadieni, is blondines tapau briunete 4u.gif Esu pati sviesi, ir dar siek tiek sviesinausi,...bet jau seniai norejau pasitamsinti rolleyes.gif Ir pagaliau tai padariau....
taciau Pritariu 100 proc Jurgutelei drinks_cheers.gif Nenoriu buti eiline....juk sviesiaplaukes tarukia aki, ir pastebimos is tolo bigsmile.gif O dabar esu kaip ir visos...susilieju ... Nors man tinka, labiau išryskeja akys - kas labai grazu. Tinka riskus akiu makijazas...Taciau visvien noriu grizti prie sviesiu plauku ...ziema dar pabusiu tamsi, o vasarai butinai grisiu i savi vezias biggrin.gif
Atsakyti
Jurgutėlė, Ju.Ju drinks_cheers.gif
Kad ir kokie mano plaukiukai vargšiukai, bet negalėčiau jų persidažyti tamsiai schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
o as kad ir kaip noredama neperdazyciau plauku i tamsia spalva verysad.gif man netiktu schmoll.gif o kaip noreciau juodu, zvilganciu plauku wub.gif
bet kaip moraline kompensacija, kirpeja dabar ipina kelias sokolado spalvos sruogas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 02, 16:25)
o as kad ir kaip noredama neperdazyciau plauku i tamsia spalva verysad.gif man netiktu schmoll.gif o kaip noreciau juodu, zvilganciu plauku wub.gif
bet kaip moraline kompensacija, kirpeja dabar ipina kelias sokolado spalvos sruogas wub.gif  thumbup.gif

Man taip pat grazus plaukai dauguma rudi, juodi, bet pati esu blondine - manau tai sukuria isskirtine isvaizda, Lietuvoje beveik visos tamsios, tai nelabai butu idomu ir man tokiai but schmoll.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti