Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

as siandien buvau pasidarius pilkinanti sampuna ( kaip kazkas is SM patare )
nusipirkau pilkintoja Tonika , ir sumaisiau su sampunu, labai gerai geltonuma nuema ir nelieka jokio melsvo atspalvio smile.gif tikrai patariu toki buda smile.gif
Atsakyti
Na stai ir as stoju i blondiniu gretas.Esu naturaliai pilka,o dazau gan sviesiai kirpykloje loreal dazais,anksciau dazydavaus kitoje kirpykloje wela dazais tai tikrai tokie i geltonuma buvo o pakeitus kirpeja ir dazus iskart superinis rezultatas.Naudoju nepaprastaji Kerastase aliejuka,Is loreal profesional ruzavos serijos kauke (sviesintiems plaukams)
Taip pat esu naudojus galybe kitu loreal priemoniu profesional bet uz ta kauke tai tikrai nesu geresnes radus,ir uztenka jos gl pusmciui tai tikrai!
Taigi reziume mano du pagrindiniai produktai yra kerstace aliejukas ir loreal kauke -ir plaukai blizgantys ir grazus!
Atsakyti
noriu paklausti merginų, o jeigu mano plaukai dažyti sruogelėm bet šaknys tai naturalios, rudos..tai jeigu dažau sruogelėm kas 2 mėnesiai vistiek nėra gerai nes tų sruogelių pasidaro vis daugiau..tas pačių sruogelių kad nudažytų tik šaknis neina...bijau pakenkt plaukams, kažkada buvau blondinė, bet turėjau nusikirpt plaukus, nes nutriušo..per 3 metus ne ką ataugo
Atsakyti
na, as irgi noriu ilgesniu plauku, tad nenoriu kirpti, o tuomet reikia laaabai daug jiems preiziuros. dabar nusprendziau pries kiekviena plovima daryti kauke ( jau dukart is ieles dariau. galva plaunu i savaite 2-3 kartus). Cia jau daug apie ta kauke skaitet, bet man ji labai tinka! 2 kiausinio tryniai, aliejus, medus, citrina. Na, saindien jau trecia dina kai ploviau galva, bet galiukai NE SAUSI!!!! kaip visada budavo antra diena po plovimo jau sausoki atrodo.. tad manau, kad si naturali kauke labai tinka sausiems plaukams. man kirpeja patare tik 10cm nuo plauku saknu tepti kauke, nes iki 10 cm plaukai patys maitinasi. O siaip neapseinu ir be aliejuku. Juos visada naudoju taip pat : Loreal arba Elvital
Atsakyti
sveikutės, na mano plaukai iki nugaros vidurio, vis bandau ilgesnius užsiauginti ax.gif , bet kaip nevengiančiai plaukų džiovintuvų ir tiesintuvų,pačios suprantate kad nelabai pavyks, galiukai kenčia kaip reikiant. Na radau gerą dalykėlį, plaukų blizgį, aerozolinį. Jis man suminkstina galiukus geriau nei bet kokia kaukė ar aliejukas.plaukai švelnūs kai šilkas,plius gražiai žvilga, tik aišku ši priemone brangi, buteliukas 36 lt, o pakanka dešimčiai kažkur kartų... schmoll.gif
Atsakyti
Na, 36lt ne taip jau ir branug-jei 10 kartu gali naudoti! Ko del to grozio nepadarysim..;-) As vistiek esu uz naturlias kaukes-aliejukus pati naudoju, bet jie tik ''tam kartui'' galiu pasakyti. O po kaukes plaukai atrodo kelias dienas sveikai! Dar radau apie bananus is ta. Gal sudomins ir jus.
Bananuose yra nemažai ląstelienos, baltymų, kalio, vitamino A, C, E. Dėka savo minkštumo bananai naudojami įvairioms kaukėms. Galima naudoti ir veido priežiūrai.

Bananų kaukė sausėjantiems plaukams. 1–3 bananus (priklauso nuo plaukų ilgio) ištrinkite iki vientisos masės su stikline pieno. Gautą masę užtepkite ant drėgnų ištrinktų plaukų. Palikite 15–20 min. Kursas tęsiamas 20 dienų, tepant kaukę kas antrą dieną. Plaukai taps lankstūs, bus sudrėkinti ir sveikai blizgės.
Atsakyti
na taip tu teisi, brangus brudas, bet ka jei man nei natur produktnepadeda, mano pats plaukas nuo gimimo kai ašutinis, tai patikek kaip sunku isirinkti priemones, tad aukoju savo pinigelius. Ypatingoms progoms zinoma. Aisku profilaktiskai panaudoju ir natur kaukes (kiausinio trynius sumaisytus su aliejumi alyvuogiu)
Atsakyti
ZBITKA - bet tai klausimo nepagavau.
Cherry_ - domina pilkintojas, nes noriu natūraliau atrodančių plaukų
Atsakyti
sveiki,o man atsibodo buti tieseplauke,noriu garbaneliu,dabar galvoju ar labai sugadynsiu plauka?
kirpejaisakokadlabai kenkia,bet tiek blondiniu vaiksto su garbanelemis,o mano storas plaukas,jau 15metu svesinu ir nieko smile.gif
ir atsibodo jau blondine buti kaip pereiti prekitos spalvos,irgi kur nenueinu visur sako kad nelaikis jokie dazai ant svesinto plauko,tai ka daryti?
Atsakyti
Na, jei tavo plaukai tvirti neti ri blondinti-tai tau pasiseke ;-))) O as manau, kad palaipsniui keiciant is sviesios i ruda, po to tamsinant, tamsinant galima pakeisti spalva. Kiek zinau per kelis kartus tai galima padaryti! Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, prisijungsiu ir as prie sviesiaplaukiu burio... smile.gif neseniai nusisviesinau plaukus, bet ziuriu, kad saknys geltonuoja, kazkaip nusiplauna man tas spalva ties saknimis ir plius plauaki laaaabai issausejo ypac galiukai, ziauru ziureti, o plaukai pas mane iki liemens...plaukus man daze su loreal dazais, naudoju kerastase sampuna ir kauke, ka man daryti, kad atgauciau plauku paslankuma ir nebutu tokie issauseja? beje kokiom priemonem galima papilkinti gelsva atspalvi, laukiu atsakymo...beje man kaina nesvarbi, svarbu,kad butu nauda... ax.gif
Papildyta:
ir dar man sukuojant "trupa" plaukai, man kirpeja sake, kad susitvarkys po savaites, bet ziuriu kuo toliau , tuo ziauriau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neri 1984: 24 spalio 2008 - 14:24
QUOTE(neri 1984 @ 2008 10 24, 16:24)
Sveikutes, prisijungsiu ir as prie sviesiaplaukiu burio...  smile.gif  neseniai nusisviesinau plaukus, bet ziuriu, kad saknys geltonuoja, kazkaip nusiplauna man tas spalva ties saknimis ir plius plauaki laaaabai issausejo ypac galiukai, ziauru ziureti, o plaukai pas mane iki liemens...plaukus man daze su loreal dazais, naudoju kerastase sampuna ir kauke, ka man daryti, kad atgauciau plauku paslankuma ir nebutu tokie issauseja? beje kokiom priemonem galima papilkinti gelsva atspalvi, laukiu atsakymo...beje man kaina nesvarbi, svarbu,kad butu nauda... ax.gif
Papildyta:
ir dar man sukuojant "trupa" plaukai, man kirpeja sake, kad susitvarkys po savaites, bet ziuriu kuo toliau , tuo ziauriau...

man ir labai trupa nors ir naudoju aliejuka galiukams.. nezinau gal kokiu vitaminu pagert reiktu, ar ka nors gal pasiulysit naudot?
Atsakyti