Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

QUOTE(Elina @ 2006 04 28, 10:37)
Aš nusipirkau geltonį naikinantį šampūną Loreal Silver Gloss protect System. Violetinis. Patiko thumbup.gif
O dar naudoju plaukų galiukams ( na, aš visus plaukus patepu) Alfaparf ( Milan) sėmenų aliejuką, jei tiksliau Cristalli Liquidi Semi di Lino-Lino ( 50 ml, 56 lt.)
Nu tikrai nerealus dalykėlis, jau pradedu tikėti, kad nereikės pakirpti plaukų galų tongue.gif . Atsigauna bigsmile.gif

drinks_cheers.gif...tikrai aliejukas thumbup.gif ....
Atsakyti
QUOTE(mami-papi @ 2006 04 29, 16:13)
drinks_cheers.gif...tikrai  aliejukas  thumbup.gif ....

Blyn mergos neuzparinkit doh.gif Noriu aliejuko plauku galam, ale vienos isijuosusios giria alfaparf, kitos - kerastase doh.gif Ir ka dabar daryt?
Atsakyti
as abu bandziau tai va koki skirtuma galiu pasakyt
alfa parf jis toks labai tikrasta bent man sunkoka buvo istemt ant plauku amziais padaugindavau biggrin.gif
o kerastase skystesnis tai man kazkaip lyg geriau pasiskirsto ant plauku
Atsakyti
Labas, merginos,
kadangi mano plaukai, kaip daugeio lietuvaiciu, yra piksvo atspalvio, jau daug metu dazau juos, noredama suteikti sodresne spalva. Is visko, ka isbandziau, labiausiai pasiteisino Wella dazai (atrodo, Nr. 11/12 - visada dazau kirpykloj, tai dabar gerai neatsimenu). Jie geri tuo, kad is pradziu plaukus nudazo tokia lyg ir plieno spalva, o po poros savaiciu ji truputi isblunka ir buna naturaliai gelsva, prinokusiu javu spalvos. Tai lyg ir 2 kartus pakeiti ivaizdi 1-nu dazymu. Man labai patinka, daug komplimentu del plauku spalvos sulaukiu is aplinkiniu,pasitaike, kad net gatveje susistabde klause, kur savo seveliura darau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xmarx @ 2006 04 29, 21:27)
Labas, merginos,
kadangi mano plaukai, kaip daugeio lietuvaiciu, yra piksvo atspalvio, jau daug metu dazau juos, noredama suteikti sodresne spalva. Is visko, ka isbandziau, labiausiai pasiteisino Wella dazai (atrodo, Nr. 11/12 - visada dazau kirpykloj, tai dabar gerai neatsimenu). Jie geri tuo, kad is pradziu plaukus nudazo tokia lyg ir plieno spalva, o po poros savaiciu ji truputi isblunka ir buna naturaliai gelsva, prinokusiu javu spalvos. Tai lyg ir 2 kartus pakeiti ivaizdi 1-nu dazymu. Man labai patinka, daug komplimentu del plauku spalvos sulaukiu is aplinkiniu,pasitaike, kad net gatveje susistabde klause, kur savo seveliura darau blush2.gif

o tai gal foto gali imest paziuret ta tavo spalvyte plauku smile.gif
Atsakyti
Hm, perziurejau dabar turimas skaitmenines nuotraukas, tai jose tikroji plauku spalva nelabai matosi - visokie seseliai, is toli fotkinta ir pan. g.gif Po poros savaiciu planuoju svieziai nudazyti, tai paprasysiu kokios drauges kad tada nupaveiksluotu dienos sviesoje ir ikelsiu cia.
Atsakyti
Aš dažau savo plaukus keune dažais, o nepatinkantį gelsvą atspalvį naikinu keune silver šampūnu smile.gif Dabar planuoju įsigyt kokį serumą plaukų galiukams ir šiaip kaip nors palepint plaukus. Artėja vasara, kentės dar ir nuo saulės plaukučiai sad.gif
Atsakyti
as su islendanciu geltoniu doh.gif kovojau su svarckoft pilkinanciu sampunu, ale nebeiseina toliau sekmingai kovoti schmoll.gif taigi nusipirkau is eurokos rokolor tonika dazomaji balzama-pilkinanti, tai galva isplovus jo uztepi ant plauku ir palaikai 5 minutes, nu spalvyte tokia grazi gaunasi thumbup.gif palaipsniui sis atspalvis plaunasi-graziai plaukiukai atrodo wub.gif
Atsakyti
o nuo to violetinio sampuno nesigaus violetinis atspalvis?
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2006 05 03, 19:35)
o nuo to violetinio sampuno nesigaus violetinis atspalvis?

na, bent jau man nesigauna cool.gif
Atsakyti
reiks gal pabandyt g.gif nors gal nelabai geltoni jie pas mane bent jau man taip atrodo smile.gif
Atsakyti
O as su purskikliu sviesinuosi, tai galiu palikti geltonus, galiu purksti iki baltumo (ko nedaryciau) blush2.gif Rasiau jau apie ta purskikli temoj apie plauku sviesinima ax.gif
Atsakyti