Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

QUOTE(Egliukasz @ 2008 04 19, 23:00)
Ten tas toks aliejukas? g.gif  Jeigu tas, tai as pernakt laikau, ir galiu pagirti, kad tikrai  thumbup.gif

Tas pats, tik yra ir aliejukas ir serumas, tai aliejukas daugiau patims plaukams, o serumas saknims, kad geriau augtu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(martinibianco @ 2008 04 20, 02:58)

dar norejau pasiklausti girdejau nuo vitaminu nesciosioms 'Prenatal' labai gerai auga plaukai, pridygsta visas darziukas an galvos tongue.gif  tai ar galima butu juos gert nesilaukianciai  blush2.gif

gali gerti,tik ten sudaryta vitaminu komplektacija tokia kokios reik besilaukianciai..viskas susitiprinta rolleyes.gif ir jie geriami dar pries pastojima,ruosia organizma..taigi atsargesne turi buti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(martinibianco @ 2008 04 20, 03:58)
dar norejau pasiklausti girdejau nuo vitaminu nesciosioms 'Prenatal' labai gerai auga plaukai, pridygsta visas darziukas an galvos tongue.gif  tai ar galima butu juos gert nesilaukianciai  blush2.gif

man rods ne nuo vitaminu, nestukems ir taip dazniausia sustipreja plaukai
o seip galima ir planuojancioms ir maitinancioms gerti
jie nestukems subalansuoti tai neturetu kelt kokios alergijos ar ko...manau jei jau galima nestuke.gif tai nesilaukianciai juo labiau
Atsakyti
aciu Afrodite ir qqte uz atsakymus, meginsiu stiprint savo peles uodegyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 04 15, 15:18)
gal kas zinote kur galima vilniuj nusipirkti milk shake sampunus

Vilniuj BIG'e antram aukste kirpykloje. 30 lt, atrodo
Papildyta:
QUOTE(Blondie @ 2008 04 06, 16:48)
Keune Silver Reflex - tiesiog fantastiškas  thumbup.gif  Daug visokių pilkinančių šampūnų, balzamų esu bandžius, bet šitas tai totalus lyderis  first.gif  Patiko, kad jis neperpilkina plaukų (pamenu Wella pilkinantį šampūną - tai siaubas, po jo aš kaip žila būdavau  gun_bandana.gif ) ir šiaip plaukučiai malonūs palieka  4u.gif

Hm. O man Keune plaukus kaip pakulas padaro.Ir reikia laaaabai trumpai palaikyti, kitaip-violetinio atspalvio gaunasi...
Tas pats ir su Framesi violetiniu sampunu.
Geriausias buvo ,,Tony and Guy Platinum Blonde Color Revivor" sampunas, labai svelnus plaukui, labai lengvai neutralizuodavo po poros sav. po dazymo islindusi gelsvuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule.a: 21 balandžio 2008 - 13:40
QUOTE(saule.a @ 2008 04 21, 13:12)
Vilniuj BIG'e antram aukste kirpykloje. 30 lt, atrodo
Papildyta:
Hm. O man Keune plaukus kaip pakulas padaro.Ir reikia laaaabai trumpai palaikyti, kitaip-violetinio atspalvio gaunasi...
Tas pats ir su Framesi violetiniu sampunu.
Geriausias buvo ,,Tony and Guy Platinum Blonde Color Revivor" sampunas, labai svelnus plaukui, labai lengvai neutralizuodavo po poros sav. po dazymo islindusi gelsvuma.

Hm.. g.gif Na čia kaip kam matyt... 4u.gif O kur galima šitą įsigyti? blush2.gif
Atsakyti
gal kuri turejot patirties su blond plauku tamsinimu? mano plaukai beveik balti, noreciau naturalesnio, pvz auksinio ar kapucino atspalvio.

imanoma? blush2.gif
Atsakyti
O kaip CE:NNKO dazai ir pilkinantis sampunas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 05 08, 23:51)
O kaip CE:NNKO dazai ir pilkinantis sampunas?  g.gif

as turiu pilkinanti sampunas ar kas ten neraso,gerai nupilikina,tik kad sausina plauka
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 05 09, 07:52)
as turiu pilkinanti sampunas ar kas ten neraso,gerai nupilikina,tik kad sausina plauka

niu tai reiks pabandyti vistiek... blush2.gif
Atsakyti
Niu silveri jau kelis kartus bandziau, tai is tirkuju sausina plauka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2008 05 08, 22:53)
gal kuri turejot patirties su blond plauku tamsinimu? mano plaukai beveik balti, noreciau naturalesnio, pvz auksinio ar kapucino atspalvio.

imanoma?  blush2.gif

aisku imanoma, bet nusiplaus greit nuo sviesiu plauku, dar tuolab vasara kai saule blukina
Atsakyti