Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

QUOTE(jauniute @ 2008 04 08, 11:39)
jau man kaip grazu kai blondine i pilkuma, bet pati kazkodel ciut ciut prisibijau taip nuimt, o kai renkuosi paleteje atrodo kad imu taip lyg i pilkuma ciut ciut, bet vistiek tokie man jie i auksa gaunasi:) o tai tu nebenori gryzt prie alfa parf dazu, siti tau geresni? 4u.gif

Nu jo, man irgi lygiai taip pat. Visad perku ash blonde, o gaunasi i auksine spalva. Bendrai apie plauku dazyma, tai as jau dazau gal seseta metu. Plaukai pilki, kaip ir daugumos lietuvaiciu. Tai is pradziu sviesinau sruogelem, paskui ju vis daugejo, ir dabar jau visa esu sviesi. Bet netekau turbut puses savo plauku, plaukai luzineja, siurkstus. Naudoju daug balzamu ir drekinanciu priemoniu, tai plaukai atrodo neblogai. Bet dabar jau pradedu galvoti, kad gal baigsiu juos dazyti, ir bandysiu ataugusias vietas istepti citrinos sultimis ir pasedeti pries saulute. Ir tikiuosi taip pamazu pereiti i naturalu sviesinimo buda su citrina. Zinau, kad nebebus tokia ryski ir grazi spalva kaip dazant cheminiais dazais, taciau bus gal tonu sviesesni, negu naturali, ir bus gerai. ten kur gyvenu, saule sviecia istisus metus... Kiek girdejus citrina negalima tepti saknu. Ar tai tiesa? Gal kuri esat bandziusi ir zinot kaip geriau sviesint su citrinos sultimis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 04 08, 21:39)
jau man kaip grazu kai blondine i pilkuma, bet pati kazkodel ciut ciut prisibijau taip nuimt, o kai renkuosi paleteje atrodo kad imu taip lyg i pilkuma ciut ciut, bet vistiek tokie man jie i auksa gaunasi:) o tai tu nebenori gryzt prie alfa parf dazu, siti tau geresni? 4u.gif

As dabar isbandau italiskus dazus, kas karta imu vis skirtingus. Noriu atrasti, kas labiausiai tiktu mano plaukui. Bet kad ir EMMO Diciotto, ir Prestige, ir alfaparf nerealiai grazias spalvytes paletej turi, nesausina plauko. Gal tik nuo Emmo Diciotto jie zymiai blizgesni buna, kaip po geros kaukes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 08, 16:46)
koki efekta suteikia sampunas? patinka? koks tavo plauku tipas? riebina? g.gif

mano plauku tipas yra normalus, kiek sausoki nuo dazymo baltai, MILMIL patinka tuom kad labai gerai putoja (jo reikia labai mazai ) gerai isplauna, ir nesausina dar labiau, plaukai ilgai nesiriebaluoja, po isplovimo labai zvilga, perku si sampuna ja nebepirma karta,kaina labai patraukli ir kiekis nemazas ir esu labai juo patenkinati, kitaip nei MILMIL kremu plaukams, tikras sh... su naudojau ji tam kad pilkintoja praskiest smile.gif
Atsakyti
Mergytės, norėjau paklausti.
Šį pirmadienį kirpėja man šviesino plaukus, nors jie buvo šviesinti, sugalvojau, kad man reikia dar šviesenio atspalvio, bet gavosi rezultatas-nekoks.Spalva išėjo tokia geltona-na nelabai jin man tinka ir patinka, dar ir veido oda šviesi.
Nežinau, ką ir bedaryti-galvoju gal eit vėl pas kirpėją, kad dėtų kokį pilkesnį atspalvį-ta prasme dažyt dar kartą.Tik įdomu nepakenks plaukams jei antrą kart per savaitę dažysiu? g.gif
Dažyta buvo su selective dažais.
Atsakyti
QUOTE(shimmer @ 2008 04 09, 10:26)
Šį pirmadienį kirpėja man šviesino plaukus, nors jie buvo šviesinti, sugalvojau, kad man reikia dar šviesenio atspalvio, bet gavosi rezultatas-nekoks.Spalva išėjo tokia geltona-na nelabai jin man tinka ir patinka, dar ir veido oda šviesi.
Nežinau, ką ir bedaryti-galvoju gal eit vėl pas kirpėją, kad dėtų kokį pilkesnį atspalvį-ta prasme dažyt dar kartą.Tik įdomu nepakenks plaukams jei antrą kart per savaitę dažysiu? g.gif

Gal pakentek dar bent kiek ax.gif
Arba kokiu smapunu pilkinanciu galva persiplauk,vis geriau nei taip daznai dazyti 4u.gif
Atsakyti

Tikrai palauk bent pora savaitėlių ax.gif O dabar gali nueit į kirpyklą ,kad nupilkintų su šampūnu ,arba pati įsigyk kokį pilkintoją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 04 08, 23:12)
As dabar isbandau italiskus dazus, kas karta imu vis skirtingus. Noriu atrasti, kas labiausiai tiktu mano plaukui. Bet kad ir EMMO Diciotto, ir Prestige, ir alfaparf nerealiai grazias spalvytes paletej turi, nesausina plauko. Gal tik nuo Emmo Diciotto jie zymiai blizgesni buna, kaip po geros kaukes mirksiukas.gif

o kokai spalvyte is alfaparf man patartum kad taip ciut ciut i pilkuma butu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 04 09, 17:52)
o kokai spalvyte is alfaparf man patartum kad taip ciut ciut i pilkuma butu?smile.gif

10.13 arba 10.31 ax.gif Isbandziau vakar tuos Prestige dazus. Nu zinok fantastika thumbup.gif Dejau 6% oksidatoriaus, bet taip spalva nusviesino, su alfaparf taip nesigaudavo ax.gif Taigi vel esu blondine biggrin.gif
Papildyta:

As kazkada daziau per 2 savaites du kartus tai labai nepakenke plaukams, bet tiesiog jeigu tau per geltona spalva, tai pirk pilkintoja ir palaikyk ant plauku. Pas mane budavo tas pats, tai L`oreal pilkinama sampuna palaikydavau kokia 10-15 minuciu ir gerai budavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 04 11, 12:51)
10.13 arba 10.31 ax.gif  Isbandziau vakar tuos Prestige dazus. Nu zinok fantastika thumbup.gif  Dejau 6% oksidatoriaus, bet taip spalva nusviesino, su alfaparf taip nesigaudavo ax.gif  Taigi vel esu blondine biggrin.gif
Papildyta:
As kazkada daziau per 2 savaites du kartus tai labai nepakenke plaukams, bet tiesiog jeigu tau per geltona spalva, tai pirk pilkintoja ir palaikyk ant plauku. Pas mane budavo tas pats, tai L`oreal pilkinama sampuna palaikydavau kokia 10-15 minuciu ir gerai budavo mirksiukas.gif

eik tu?smile.gif ir su 6 % nuemei tamsesne spalva, eik tu sau, tai fainai:) juos pirkai ten pat savanoriuose ane?smile.gif i pilkuma blondien dabar ar i pilkuma?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 04 11, 19:51)
eik tu?smile.gif ir su 6 % nuemei tamsesne spalva, eik tu sau, tai fainai:) juos pirkai ten pat savanoriuose ane?smile.gif i pilkuma blondien dabar ar i pilkuma?smile.gif

Nea, laisves al. pradzioj kur yra prekes kirpyklai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 04 11, 20:50)
Nea, laisves al. pradzioj kur yra prekes kirpyklai mirksiukas.gif

tai as ten alfa parf pirkau:)
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 04 11, 21:06)
tai as ten alfa parf pirkau:)

blink.gif blink.gif Geras, as kai buvau sake, kad nebeturi, kad padare grazinima dazu, kaip ir ana parduotuve doh.gif
Atsakyti