Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

Noreciau buti visiskai sviesiaplauke,bet sviesinu tik sruogelemis,nes turiu plonus plaukus-bijau rizikuoti unsure.gif
Atsakyti
kai iseinu is kirpyklos- pora dienu plaukioju ir sypsausi kaip graziai plaukai atrodo- bet kai plaukus jau pati plaunu doh.gif tragedija... plaukai lyg ir sausesni pasidaro. stovi bele kaip... linke banguotis- nemoku susitvarkyti verysad.gif

naudoju arfi parf aliejuka galiukams- keisiu, nes nepatinka schmoll.gif
atsiranda kartais pleiskanu- tai labai padeda Vichy sampunas. svarbu iskart plaut, kai pastebi ir viskas.
sampuna ir balzama naujai nupirkau Schwarzkopf bonacure.
tiesa, po gimdymo puse plauku pameciau blink.gif naudoju seruma nuo slinkimo Indola- dar tik 1a karta tepiau.
Atsakyti
mano plaukai is prigimties nebuvo is storuju na bet ir ne tokie kokie db yra isploneje nuo sviesinimu, nors sviesinu tik sruogelemis ir tai tik puse galvos... pastaruosius pora metu dazausi salon+ su joico dazais bet vistiek plaukas labai isplonejo... siaip naturali mano plauku spalva yra tokia vidutinisko tamsumo net nemoku kaip tiksliai apibudinti bet ji man nepatinka man graziau yra sviesesni bloniniski plaukuciai tad db nzn ka daryti... nebenoriu sviesinti sruogelemis, o jei visa galva dazyti be sviesinimo is pradziu gausiuos geltona o sito nenoriu schmoll.gif tai db ir nzn ka daryti... priemones taip pat naudoju neblogas tigi bei joico firmu. kiekviena karta po sampuno balzamas ( siuo metu naudoju tigi moisture maniac ) ir plauku aliejukas is joico, karta per savaite dedu is tigi metine arba sokoladine kaukyte, geriu vitaminus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 23: 25 kovo 2008 - 13:45
QUOTE(blondynka @ 2008 03 07, 09:26)
As irgi dazau kas menesi, nes labai jau greitai man auga plaukai smile.gif
Vakar pirma karta daziau su Keune dazais 1517 numeriu, nu zinokit plaukai tai zvilgantys liko ir spalva labai faina, jokio geltonumo, tokie baltuciai, faini, o Keune, kaip esu jau seniai issiaiskinus labai mazai kenkia plaukui. Tiesa dar pastebejau, kad labai jau skalsus tie dazai. pirkau tubele dazu ir du indelius aktyvatoriaus, mokejau apie 42 Lt, vakar sumaisiau visa, tai nuo mano ilgu plauku, dazant visus plaukus , labai dar daug dazu liko, tai padariau isvada, kad menesiui po 21 Lt tikrai nera brangu, nes puses tubeles tikrai uzteks visiems plaukams.
Nu dziaugiuosi, kad atradau gera spalva ir plaukams labai nekenks, nes dejau tik 6 % aktyvatoriu, o nudaze labai gerai. rolleyes.gif

Laba smile.gif
gal galetum ideti foto kaip plaukai atrodo su Keune dazais padazyti? ir kaip naturalus atrodo smile.gif
labai domina, nes pati dazau milteliais tai juau biski pabodo norisi su dazais pradeti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 03 25, 13:44)
mano plaukai is prigimties nebuvo is storuju na bet ir ne tokie kokie db yra isploneje nuo sviesinimu, nors sviesinu tik sruogelemis ir tai tik puse galvos... pastaruosius pora metu dazausi salon+ su joico dazais bet vistiek plaukas labai isplonejo... siaip naturali mano plauku spalva yra tokia vidutinisko tamsumo net nemoku kaip tiksliai apibudinti bet ji man nepatinka man graziau yra sviesesni bloniniski plaukuciai tad db nzn ka daryti... nebenoriu sviesinti sruogelemis, o jei [COLOR=red]visa galva dazyti be sviesinimo is pradziu gausiuos geltona o sito nenoriu schmoll.gif tai db ir nzn ka daryti... priemones taip pat naudoju neblogas tigi bei joico firmu. kiekviena karta po sampuno balzamas ( siuo metu naudoju tigi moisture maniac ) ir plauku aliejukas is joico, karta per savaite dedu is tigi metine arba sokoladine kaukyte, geriu vitaminus...

tai kai gausies geltona perplauk plaukucius su pilkinanciu sampunus, nebusi kaip velykinis visciukas
Atsakyti
QUOTE(Kristi_25 @ 2008 03 19, 21:50)
na ziuriu visas sviesiaplaukes kamuoja ts pacios problemos: skilinejanys galiukai sausi plaukai, greit nusiplaunant plauku spalva.as dazau su loreal dazais (10.1 spalva), kai nusidzau tai spalva super, bet gaila kad tas pilksvumas greit nueina. plauku galiukus tepu su aliejum, naudoju atstatojama kauke (bet tai uzsisakau is kirpyklos, nes parduotuvese nieko veiksmingo nerandu). sviesius plauks reik itin priziuret jei nori, kad butu nenusiure. ir kas tinka vienai, nebutinai tiks kitai smile.gif

drinks_cheers.gif Ir aš ta pačia L'oreal'io spalvyte dažau, tai mano plaukučiams patinka... 4u.gif
O tas pilkumas tai nuo visų dažų man nusiplauna doh.gif Tai aš pilkinantį balzamą naudoju thumbup.gif
O kokiam salone dažotės plaukus (jei Vilniuj)? blush2.gif
Atsakyti
man tai plaukus dazo mama (kirpeja) tad man su tuom problemu nera.
ka manote apie Henna plius daziukus sviesiausius. jie kainuoja brangiai tad man labai idomu, ar verta juos pirkti
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 03 25, 16:06)
tai kai gausies geltona perplauk plaukucius su pilkinanciu sampunus, nebusi kaip velykinis visciukas

gal koki rekomenduotum 4u.gif ... kazkada berods buvo is loreal profesional serijos kazkoks violetinis sampuniukus pilkinantis bet gal jau nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 03 25, 21:32)
gal koki rekomenduotum 4u.gif ... kazkada berods buvo is loreal profesional serijos kazkoks violetinis sampuniukus pilkinantis bet gal jau nera g.gif

mane taip pat domina..smile.gif o visi pilkinantys sampuna plauka sausina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 03 25, 23:27)
mane taip pat domina..smile.gif o visi pilkinantys sampuna plauka sausina? g.gif

Aš kiek naudojau ,tai kaip ir visi sausina ax.gif Šiuo metu turiu Framesi -neblogas bigsmile.gif Bet po šio bandysiu Keune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 03 26, 00:39)
Aš kiek naudojau ,tai kaip ir visi sausina  ax.gif Šiuo metu turiu Framesi -neblogas bigsmile.gif Bet po šio bandysiu Keune 4u.gif

lauksiu atsiliepimu, nes labai Keune giria bigsmile.gif
Atsakyti
as jau taip pagavargau plaukus sviesinti,kol juos istonuoja,simta kart dazo,tada kaukes,priemones,aliejukai,vitaminu gerimai,alieju gerimai ir taip jau daug metu,o plaukai grazus,tik isejus is kirpyklos,paskui geltonuoja,pilkinantis sampunas dziovina,bent jau neatradau kuris nedziovintu,kazkada berods ir keune turejau.as visiskoj nevilty,bet juoduke nebusiu..
Atsakyti