Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

QUOTE(DODA @ 2008 02 22, 21:25)
Ačiū už atsakymą  bigsmile.gif  4u.gif

Prašom! 4u.gif Kad tik naudos būtų... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2008 02 22, 11:08)
as pasirinkciau nebalinti taip,bet tureti grazesnius plaukus,pasirink is sviesesniu atspalviu labiausiai tinkanti ir viskas bus ok,kas is tu nusiurusiu plauku  drinks_cheers.gif  wub.gif

As irgi taipgalvoju tad busiu auksine smile.gif
Atsakyti
o kokie plauku dazai geriausi, kad maziausiai estu plauka, kaip tik dabr ruosiuosi keisti, daziau su wella. gal keune sakau, girdejau neblgu atsiliepimu. ir keliu procentu aktyvatoriu naudojat?
Atsakyti
Pasiskaiciau cia jusu, jau norejau visai balta, kaip kokia Aiste Mazutyte patapt, bet jusu tos kalbos, kad labai jau poto rupintis reiks, gazdina fear.gif tikrai... doh.gif Dar visai nukris, jei nesirupinsiu. Gal geriau tada naturaliai likt. Mano sviesus ir tiesus, bet netokie baltai sviesus, kokiu kartais uzsinoriu. Arba gal tamsiau dazyt g.gif brunette.gif
Papildyta:
QUOTE(Blondie @ 2008 02 20, 22:23)
Na, aš asmeniškai, kaip blondinė tiesiaplaukė  blush2.gif  galiu pasakyt, kad esu padariusi išvadą (po daug metų šviesindama plaukus), kad tas šviesinimas taip pažeidžia plauką, kad realiai jo 'atstatyt', kaip skelbia reklamos, jokiom kosmetinėm priemonėm neatstatysi....  schmoll.gif 

Bet nuo saknu vistiek sveiki auga, ta chemija pazeidzia tik pati plauka g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 03 06, 20:38)
Pasiskaiciau cia jusu, jau norejau visai balta, kaip kokia Aiste Mazutyte patapt, bet jusu tos kalbos, kad labai jau poto rupintis reiks, gazdina  fear.gif tikrai... doh.gif Dar visai nukris, jei nesirupinsiu. Gal geriau tada naturaliai likt. Mano sviesus ir tiesus, bet netokie baltai sviesus, kokiu kartais uzsinoriu. Arba gal tamsiau dazyt  g.gif  brunette.gif
Papildyta:

Bet nuo saknu vistiek sveiki auga, ta chemija pazeidzia tik pati plauka  g.gif

Nuo šaknų tai kas be ko - sveikut sveikutėliai auga sau patenkinti, dar jei kokį šampūniuką rimtesnį skatinantį augimą panaudoji, tai ypač jauti kaip želia visu gražumu nauji plaukaučiai biggrin.gif
Tik, va, kad ta jų laimė neilgai tetrunka.... rolleyes.gif Aš asmeniškai, kas mėnesį šaknis dažau.... doh.gif
Atsakyti
As irgi dazau kas menesi, nes labai jau greitai man auga plaukai smile.gif
Vakar pirma karta daziau su Keune dazais 1517 numeriu, nu zinokit plaukai tai zvilgantys liko ir spalva labai faina, jokio geltonumo, tokie baltuciai, faini, o Keune, kaip esu jau seniai issiaiskinus labai mazai kenkia plaukui. Tiesa dar pastebejau, kad labai jau skalsus tie dazai. pirkau tubele dazu ir du indelius aktyvatoriaus, mokejau apie 42 Lt, vakar sumaisiau visa, tai nuo mano ilgu plauku, dazant visus plaukus , labai dar daug dazu liko, tai padariau isvada, kad menesiui po 21 Lt tikrai nera brangu, nes puses tubeles tikrai uzteks visiems plaukams.
Nu dziaugiuosi, kad atradau gera spalva ir plaukams labai nekenks, nes dejau tik 6 % aktyvatoriu, o nudaze labai gerai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 03 06, 23:06)
Nuo šaknų tai kas be ko - sveikut sveikutėliai auga sau patenkinti, dar jei kokį šampūniuką rimtesnį skatinantį augimą panaudoji, tai ypač jauti kaip želia visu gražumu nauji plaukaučiai  biggrin.gif
Tik, va, kad ta jų laimė neilgai tetrunka....  rolleyes.gif  Aš asmeniškai, kas mėnesį šaknis dažau....  doh.gif

bet ruda spalva gal netaip pagadintu g.gif man taip grazu balti plaukai, kai kam labai buna tinka. bet jo, grazu, kol saknu nesimato. kai pasimato, man panasu kaip stoties prostituciu doh.gif todel ir abejoju...
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 03 07, 09:26)
bet ruda spalva gal netaip pagadintu  g.gif man taip grazu balti plaukai, kai kam labai buna tinka. bet jo, grazu, kol saknu nesimato. kai pasimato, man panasu kaip stoties prostituciu  doh.gif todel ir abejoju...

Aišku ruda mažiau... 4u.gif Apskritai, kuo mažiau peroksido, tuo mažiau pažeidžia plauką. Dar labai svarbu (kiek girdėjau iš kirpėjų), kad tas peroksidas būtų ne milteliai, nes su milteliais šviesinti - baisiausiausias dalykas doh.gif

Dar svarbu, kokio šviesumo tas 'blondiniškumas' blush2.gif Aš kadangi nesu visiškai balta, tai ir šaknys mano ne taip akį rėžia... Bet kad ir kaip būtų, aš vis tiek negaliu ištempti daugiau nei mėnesio su ataugusiom šaknim.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 03 15, 09:50)
Aišku ruda mažiau...  4u.gif  Apskritai, kuo mažiau peroksido, tuo mažiau pažeidžia plauką. Dar labai svarbu (kiek girdėjau iš kirpėjų), kad tas peroksidas būtų ne milteliai, nes su milteliais šviesinti - baisiausiausias dalykas  doh.gif

Dar svarbu, kokio šviesumo tas 'blondiniškumas'  blush2.gif  Aš kadangi nesu visiškai balta, tai ir šaknys mano ne taip akį rėžia... Bet kad ir kaip būtų, aš vis tiek negaliu ištempti daugiau nei mėnesio su ataugusiom šaknim....  schmoll.gif

va tas labiausiai ir baisu - saknys.... verysad.gif tai nezinau dabar kaip ir ka...Rugiaveide naturalia nevisada man grazu. unsure.gif
Atsakyti
lauk vasaros - naturaliai pasvieses biggrin.gif
Atsakyti
na ziuriu visas sviesiaplaukes kamuoja ts pacios problemos: skilinejanys galiukai sausi plaukai, greit nusiplaunant plauku spalva.as dazau su loreal dazais (10.1 spalva), kai nusidzau tai spalva super, bet gaila kad tas pilksvumas greit nueina. plauku galiukus tepu su aliejum, naudoju atstatojama kauke (bet tai uzsisakau is kirpyklos, nes parduotuvese nieko veiksmingo nerandu). sviesius plauks reik itin priziuret jei nori, kad butu nenusiure. ir kas tinka vienai, nebutinai tiks kitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 02, 17:18)
irgi su milteliais  blink.gif
gal kirpėja chaltūrint pradėjo... g.gif. Toks dvigubas dažymas ne tik plaukams, bet ir kišenei neigiamai atsiliepia  doh.gif

va va ir man taip atrodo,pas mane irgi tokia pat problema,as kaz kada daziausi lorealio 1 umeriuku nereikejo nei sveisnti pres tai nei ka,o dabar antra syk einu i salona ir dazo is pradziu su milteleis saknis,veliau tonuoje per visa galva,uzdeda atspalvi kuris nusiplauna po keliu plovimu,daziausi as salon+ su joico ir sugiharoje su lorial.bet nieks mane nenudaze taip kaip norejau norejau buti naturali blondine,ir kad viena spalva butu o ne 10 doh.gif
dabar ieskosiu kas dirba su lorial,bet ne salonose kur po 200lt moketi reikia,ir tai kiekviena menesi sako jei norite buti grazi,sakau o kodel negalima su normaleis dazais is karto be tu svesinimu su milteleis,sako kad busiu geltona, doh.gif
arba nupirksiu lorial blondoranda ir namie dazysios.
siai tai man plaukai greit auga reikia kas 3 savaites dazytis jau taip atsibodo bet o ka daryti? g.gif
Atsakyti