Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

matyt nebesirupina paneles sviesiais plaukais smile.gif

tai gal papasakokit ka naudojat , kokias proceduras darot kad plaukuciai atrodytu geriau gathering.gif

mano plauku didziausias priesas - sviesinimas , dabar jau daugiau nei metai nebedazau tai plaukai atsigavo , pradejo augt ir galai nesiura taip. va siandien kirpausi galus o pries tai buvau spalio pradzioj kirpus ir kirpeja sake kad galai geri , visai nedaug pakirpo , bet siaip stengiuos priziuret plaukus
aliejai
kaukes
leidziu dziut naturaliai tik paciam gale prapuciu fenu kad sugultu kur reik...
Atsakyti
As tai stengiuosi irgi palepinti savo plaukucius, bet daznai juos ir skriaudziu fenu ir sviesinimu blush2.gif

Dabar pradejau naudoti Dzintars priemones plaukams ir nagams, tai ziuresiu kokie rezultatai bus po keliu menesiu ar pusmecio, bent jau siuo metu tai patau pasikeitimus i gera smile.gif
Atsakyti
Dzintars aliejuka ar kokias priemones?
as turiu aliejuka ir balzama kur skatina augima , siaip karta i savaite ar i dvi uzsiteplioju smile.gif
Atsakyti
Na, aš asmeniškai, kaip blondinė tiesiaplaukė blush2.gif galiu pasakyt, kad esu padariusi išvadą (po daug metų šviesindama plaukus), kad tas šviesinimas taip pažeidžia plauką, kad realiai jo 'atstatyt', kaip skelbia reklamos, jokiom kosmetinėm priemonėm neatstatysi.... schmoll.gif čia aišku mano nuomonė... blush2.gif Taigi, nors buvo laikas, kada aš maksimaliai visokias priemonės naudojau, padariau išvadą, kad jų poveikis labai laikinas, ir dabar nusprendus esu, kad iš esmės, reikia stengtis, tik kad nepablogint padėties, o ne bandyt 'pagydyt', pagerint padėtį... Taigi, savo plaukams dabar naudoju minimalų kiekį, aišku, kokybiškų ir patinkančių priemonių... 4u.gif
Atsakyti
todel as ir nebedazau smile.gif
Atsakyti
Bet ka daryti, jei i save tamsiais plaukais ne paziuret negaliu, vos ne visas foto istryniau, nes siaubas kakzoks, o sviesi pati sau patinku wub.gif

Tad turbut dar ilgai sviesinsiu juos, tik dabar naudoju kuo kokybiskesnes ir sveikesnes priemones, nors ir ne visada atspalvis sviesiu plauku buna toks, kokio noriu, bet esme kad plaukai sveikesni smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Nors aš savo tiesius tamsius plaukus balinu šeštus metus su milteliais +dažais ,man jie vistiek nėra balti , kaip svajojau, o mano pažįstama tiesiog baltapūkė, kažin nuo ko tai priklauso, ar nuo dažų ar nuo plauko struktūros g.gif Apie plaukų būklę išvis nekalbu nei aliejai nei balzamai,purškikliai nepadeda.Padariau išvadas "Milteliais" nesidažyti, bet nebusiu baltapūke verysad.gif neapsisprendžiu....
Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 02 20, 23:35)
Bet ka daryti, jei i save tamsiais plaukais ne paziuret negaliu, vos ne visas foto istryniau, nes siaubas kakzoks, o sviesi pati sau patinku  wub.gif

Tad turbut dar ilgai sviesinsiu juos, tik dabar naudoju kuo kokybiskesnes ir sveikesnes priemones, nors ir ne visada atspalvis sviesiu plauku buna toks, kokio noriu, bet esme kad plaukai sveikesni  smile.gif

as tai naturali blondine ax.gif bet vis noredavosi pasviesint tai sruogelias tai po to visus plaukus doh.gif o dabar vaikstau naturali ir visai sau patinku nors atsiaugint gan sunku buvo kai saknys nuaugios buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 02 20, 22:23)
... Taigi, savo plaukams dabar naudoju minimalų kiekį, aišku, kokybiškų ir patinkančių priemonių...  4u.gif

Prašom pavardint blush2.gif lb įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2008 02 21, 00:35)
Sveiki,
Nors aš savo tiesius tamsius plaukus balinu šeštus metus su milteliais +dažais ,man jie vistiek nėra balti , kaip svajojau, o mano pažįstama tiesiog baltapūkė, kažin nuo ko tai priklauso, ar nuo dažų ar nuo plauko struktūros  g.gif  Apie plaukų būklę išvis nekalbu nei aliejai nei balzamai,purškikliai nepadeda.Padariau išvadas "Milteliais" nesidažyti, bet  nebusiu baltapūke  verysad.gif neapsisprendžiu....
as pasirinkciau nebalinti taip,bet tureti grazesnius plaukus,pasirink is sviesesniu atspalviu labiausiai tinkanti ir viskas bus ok,kas is tu nusiurusiu plauku drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 21, 08:36)
Prašom pavardint  blush2.gif  lb įdomu  ax.gif

Šampūnus patinkančius naudoju pakaitom, su pertraukėlėm, kad plaukai nepriprastų 4u.gif Mėgstamiausi šampūniukai tai Cutrin nuo plaukų slinkimo, Klorane su mangais wub.gif ... dar patinka milkshake šampūniukai ir John Frieda blondinėms šampūnas... 4u.gif
Tai va, minimalus kiekis priemonių pasireiškia tuo, kad eilinį savaitės dienos rytą, plaukai turi tenkintis šampūnu, o kai išsidžiovinu pasipurškiu Brelil BIOtraitement aliejum (ne tuo,kur galiukam,o tuo didesniam buteliuke, kur ant visų plaukų purškiasi). Idealus variantas - plaukai purūs palieka, gražūs, švelnūs ir blizgantys... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 02 22, 21:21)
Šampūnus patinkančius naudoju pakaitom, su pertraukėlėm, kad plaukai nepriprastų  4u.gif  Mėgstamiausi šampūniukai tai Cutrin nuo plaukų slinkimo, Klorane su mangais  wub.gif ... dar patinka milkshake šampūniukai ir John Frieda blondinėms šampūnas...  4u.gif 
Tai va, minimalus kiekis priemonių pasireiškia tuo, kad eilinį savaitės dienos rytą, plaukai turi tenkintis šampūnu, o kai išsidžiovinu pasipurškiu Brelil BIOtraitement aliejum (ne tuo,kur galiukam,o tuo didesniam buteliuke, kur ant visų plaukų purškiasi). Idealus variantas - plaukai purūs palieka, gražūs, švelnūs ir blizgantys...  wub.gif

Ačiū už atsakymą bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti