Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

negi visos sviesiaplaukes dazo plaukus?
man jau gana tu dazu nutriuso nupuso nuo dazymo , dabar as naturali blondine ir zymiai lengviau priziuret plaukus
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 02 01, 23:01)
kad kazi ar dazai pasikeite, man atrodo, kad cia kazkas su plauko pigmentu pasidare, bent jau pas mane, nes sako, buna toks plauko pigmentas, kad niekaip sviesiai nenuimsi, visa laika gausis i ryzuma, tai gal jis mutavo tas pigmentas sakau pas mane blush2.gif  nezinau man tai nebejuokinga, kadangi, kitokia spalva kaip ir nelabai tinka ir patinka man, o ryza, tai atsiprasau irgi nenoriu buti:)

Jeigu plaukai pries tai buvo dazyti rudais, rusvais, variniais atspalviais tai tas ryzas pigmentas ysieda labai y plaukus ir jy galima pasalinti tik blukinant su milteliais, nes tada yra pasalinamas plauko pigmentas, plaukas jo nebeturi ir tampa kaip negyvas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 01, 23:35)
Jeigu plaukai pries tai buvo dazyti rudais, rusvais, variniais atspalviais tai tas ryzas pigmentas ysieda labai y plaukus ir jy galima pasalinti tik blukinant su milteliais, nes tada yra pasalinamas plauko pigmentas, plaukas jo nebeturi ir tampa kaip negyvas rolleyes.gif

paskutiniu metu man net su milteliais blukinant geltonumas lieka unsure.gif kaskart reikia dėti atspalvį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 02, 00:35)

tai vat kad jokia kita spalva jie niekad ir nebuvo dazyti:) tik sviesia, o naturali tai tokia lietuviska pilka, bet ansciau tai normaliai ja nuimdavo:)
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 02, 11:02)
paskutiniu metu man net su milteliais blukinant geltonumas lieka  unsure.gif  kaskart reikia dėti atspalvį  unsure.gif

blink.gif O pries tai kuo juos dazei?
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2008 02 02, 14:33)
tai vat kad jokia kita spalva jie niekad ir nebuvo dazyti:) tik sviesia, o naturali tai tokia lietuviska pilka, bet ansciau tai normaliai ja nuimdavo:)

Keistai, nes taip nelabai ir buna blush2.gif Nebent jeigu buvo imtas sviesus atspalvis su 5 tai tada - nes 5 turi rusvumo
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 02, 14:09)
blink.gif  O pries tai kuo juos dazei?

irgi su milteliais blink.gif
gal kirpėja chaltūrint pradėjo... g.gif. Toks dvigubas dažymas ne tik plaukams, bet ir kišenei neigiamai atsiliepia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 02, 15:09)
blink.gif  O pries tai kuo juos dazei?
Papildyta:
Keistai, nes taip nelabai ir buna blush2.gif  Nebent jeigu buvo imtas sviesus atspalvis su 5 tai tada - nes 5 turi rusvumo

aha vat su 5 man atrodo ir emus buvau 4u.gif o tai koki imt tada man reiktu, kad to rusvumo neturetu? g.gif matai sakai 5 su rusvumu, kazkaip kai ant pakuotes taip atrode gerai tai net nepagalvojau:)
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 02 02, 20:10)
aha vat su 5 man atrodo ir emus buvau 4u.gif  o tai koki imt tada man reiktu, kad to rusvumo neturetu? g.gif matai sakai 5 su rusvumu, kazkaip kai ant pakuotes taip atrode gerai tai net nepagalvojau:)

Na 5 tai turi rusvo pigmento, 3 naikina zaluma, ypac pilkuose atspalviuose, o 1 duoda ash/light efekta mirksiukas.gif Tai ieskok geriau, kad nebutu po pirmo skaicio tasko ir 5. Pvz.: sviesiausias paleteje yra 10, tai imk 10.1, 10.01, 10.13, bet ne 10.15 schmoll.gif Toliau tamsejancia tvarka eina 9 ir 8 mirksiukas.gif
Jauciu eisiu y kirpeju kursus ir keisiu profesija, kaip man patinka su plaukais uzsiimt - sesei vis dazau ir kaifuoju biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 03, 00:00)
Na 5 tai turi rusvo pigmento, 3 naikina zaluma, ypac pilkuose atspalviuose, o 1 duoda ash/light efekta mirksiukas.gif  Tai ieskok geriau, kad nebutu po pirmo skaicio tasko ir 5. Pvz.: sviesiausias paleteje yra 10, tai imk 10.1, 10.01, 10.13, bet ne 10.15 schmoll.gif  Toliau tamsejancia tvarka eina 9 ir 8 mirksiukas.gif
Jauciu eisiu y kirpeju kursus ir keisiu profesija, kaip man patinka su plaukais uzsiimt - sesei vis dazau ir kaifuoju biggrin.gif  blush2.gif

Tikrai eik! thumbup.gif Turesim patikima kirpeja, i kuria bus drasu kreiptis! mirksiukas.gif Ir klienciu turesi begale!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 03, 01:00)
Na 5 tai turi rusvo pigmento, 3 naikina zaluma, ypac pilkuose atspalviuose, o 1 duoda ash/light efekta mirksiukas.gif  Tai ieskok geriau, kad nebutu po pirmo skaicio tasko ir 5. Pvz.: sviesiausias paleteje yra 10, tai imk 10.1, 10.01, 10.13, bet ne 10.15 schmoll.gif  Toliau tamsejancia tvarka eina 9 ir 8 mirksiukas.gif
Jauciu eisiu y kirpeju kursus ir keisiu profesija, kaip man patinka su plaukais uzsiimt - sesei vis dazau ir kaifuoju biggrin.gif  blush2.gif

galesim mudvi kartu traukt ir tuos kursus, as irgi dievinu, domiuosi, tik nelabai yra is kur tos informacijos paimti, vat tu cia mane daug ko pamokei, ziauriai faina specialybe turetu buti 4u.gif
Atsakyti
temos susivienodino ir si ir apie plauku sviesinima...
gal geriau pakalbam cia apie prieziura , kaip tuos dazymo pakenkimus geriau atstatyt
Atsakyti
Kodel cia taip tylu paliko? g.gif
Atsakyti