Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

O kur galima įsigyti to Kerastase?Ir kokia kaina?Aš pati naudoju labai paprastą kaukę GAJA iŠ EUROKOS, bet man ji vienintelė tinka good.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 04 26, 18:55)
na labiau ta kauke tai negeltonina,tiesiog efektas labai nezymus verysad.gif ji beje irgi violetine:)o kur man jo rast taviskio pilkintojo?dar kol prisiruosiu tamsintis reik nusipirkt biggrin.gif

Na, gali pabandyti paieskoti prekybos vietose, kur prekiaujama profesionaliomis plauku prieziuros priemonemis ar kirpyklose, kazkada lyg ir sarmoj maciau ax.gif
Bet sis sampunas taip pat nera labai stiprus g.gif na, atspalvi suteikia ir tiek cool.gif
Atsakyti
as sruogelem dazyta,bet kartais atrodo kad jau visas pavirsius-labai jau daug tu sruogeliu.naudoju elvital sampuna dazytiems plaukams, toki pat balzama,kartais gaia kauke uzsidedu-kol kas visai neblogai viskas.pries plovima tepu su dzintars aliejuku saknis ir visus plaukus su alyvuogiu aliejum. kai issiplaunu kartais kad nesipustu per daug su avon aliejuku nuo elektrinimosi pasitepu.terliones daug, bet kol kas rezultatu patenkinta-maziau veliasi, blizga ir neatrodo nutriuse. mano plaukai tai ilgi -iki siknos ax.gif
Atsakyti
as ir noriu ilgu.... brunette.gif
kaip uzsiaugint?geras klausimas ane biggrin.gif
Atsakyti
jau taip noriu ilgų plaukų, kad net kelis mm nenoriu kirpti.Aišku, galai išsausėję, nėra sveiki, bet jei tik nueisiu į kirpykla, tai visas triūsas bus perniek.Man ir kirpėja patarė geriau pasiauginti ilgėliau, o po to šiek tiek tuos galus pakirpt, nes jei kiekvieną mėnesį kirpti, kaip priklauso, tai ir iki senatvės neužsiauginčiau kasų. doh.gif
Atsakyti
pikta mama turejau biggrin.gif kai buvau paaugle ir visos kaip uzkeretos kirposi plaukus man mama pyne kasa ir net nesileido i kalbas apie kirpima...tai ir turiu iki siol...dabar jau nebenoriu kirpt schmoll.gif
Atsakyti
O aš pykdavau ant mamos, kai man mažai mergaitei neleisdavo tūrėt ilgų plaukų.Oi, kaip pavydėdavau darželio ilgakasėm...todėl dabar pati draugėm, norinčiom kirptis kasas neleidžiu to daryt, ir pati nekerpu.
Atsakyti
sveikos, as taip pat blondine biggrin.gif
plaukus dazau kirpykloje su keune dazais, jie man ziauriai tinka.
priemones siuo metu naudoju is Tigi Dumb Blond. labai patiko biggrin.gif antroje vietoje alfa parf priemones
Atsakyti
Aš nusipirkau geltonį naikinantį šampūną Loreal Silver Gloss protect System. Violetinis. Patiko thumbup.gif
O dar naudoju plaukų galiukams ( na, aš visus plaukus patepu) Alfaparf ( Milan) sėmenų aliejuką, jei tiksliau Cristalli Liquidi Semi di Lino-Lino ( 50 ml, 56 lt.)
Nu tikrai nerealus dalykėlis, jau pradedu tikėti, kad nereikės pakirpti plaukų galų tongue.gif . Atsigauna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2006 04 28, 11:37)
Aš nusipirkau geltonį naikinantį šampūną Loreal Silver Gloss protect System. Violetinis. Patiko thumbup.gif O dar naudoju plaukų galiukams ( na, aš visus plaukus patepu) Alfaparf ( Milan) sėmenų aliejuką, jei tiksliau Cristalli Liquidi Semi di Lino-Lino ( 50 ml, 56 lt.)
Nu tikrai nerealus dalykėlis, jau pradedu tikėti, kad nereikės pakirpti plaukų galų tongue.gif . Atsigauna bigsmile.gif

Kai baigsiu svarckoft pilkinanti sampuna,planuoju isigyti si 4u.gif o isplovus plaukuciai svelnus?ar jis vertas savo kainos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 04 28, 14:56)
Kai baigsiu svarckoft pilkinanti sampuna,planuoju isigyti si  4u.gif  o isplovus plaukuciai svelnus?ar jis vertas savo kainos?  4u.gif

pirmąkart šian išsiploviau, bet plaukai faini, švelnūs
Atsakyti
siandien apziurejau savo galus ir issigandau visai neseniai tiek daug nukirpau ir vel yra paluzusiu sad.gif ir aliejuka naudoju...kas jiem cia darosi
Atsakyti