Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

QUOTE(linijad @ 2007 07 24, 10:29)
as niekada nedazau pati, einu i kirpykla,nepasitikiu savo dazymo kokybe lotuliukas.gif

Pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(Bertike @ 2007 10 30, 15:48)
Kylam...
Tai va pakeliau temą į viršų nes nebežinau kokias priemones benaudoti... Kažkas atsitiko plaukams, jie šiūrkštūs, veliasi, nebėra blizgesio... Patarkit ką naudoti... Tuoj išieisiu į bankrotą nuo visokių priemonių pirkimo... 4u.gif

Nuo dazymo ir mano plaukai siurkstus pasidare (galiukai), tai kirpeja patare aliejuka naudoti. Nenusivyliau, po to aliejuko, nebereikia man jokiu putu ar zele teptis, nes plaukai svelnus, nesivelia bigsmile.gif JOC care cristall liquidi (skystieji kristalai su semenu ekstraktu)
Atsakyti
QUOTE(lina-as @ 2007 11 01, 00:55)
JOC care cristall liquidi (skystieji kristalai su semenu ekstraktu)

Kur čia yra tokio dalyko, niekur nemačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 11 01, 10:34)
Kur čia yra tokio dalyko, niekur nemačiau g.gif

aga man irgi idomu kur tokio imanoma gauti,net per google neradau,manau ta kirpyklose galima isigyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(linijad @ 2007 07 24, 09:29)
as niekada nedazau pati, einu i kirpykla,nepasitikiu savo dazymo kokybe lotuliukas.gif

Keleta metu jau pati nedazau,priezastis ta pati,nepasitikiu savo dazymo kokybe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(omni @ 2007 11 07, 18:50)
Keleta metu jau pati nedazau,priezastis ta pati,nepasitikiu savo dazymo kokybe lotuliukas.gif

As irgi pati nebesidazau plauku,jau 1,5 kaip nusisviesinusi plaukus,todel labai pasitikiu savo kirpeja,o ir priemoniu visalaik pasiulo.Visa laika kai nusisviesiau naudoju MILK SHAKE sampuna,balzama
Atsakyti
Ir as esu svieseplaike, pagrindinis situ plauku gydymo dalykas tai priemones kurios duoda plaukui dregme, pati naudoju kauke plaukams DelColore firmos ir seruma plauku galams, na liux neturiu broblemu del velimosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 11 11, 00:36)
Ir as esu svieseplaike, pagrindinis situ plauku gydymo dalykas tai priemones kurios duoda plaukui dregme, pati naudoju kauke plaukams DelColore firmos ir seruma plauku galams, na liux neturiu broblemu del velimosi  thumbup.gif

O kur perki ir kiek kainuoja?noriu ir as kazka naujo isbandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2007 11 11, 17:02)
O kur perki ir kiek kainuoja?noriu ir as kazka naujo isbandyti g.gif

perku pas save darbe, nes kadangi esu kirpeja tai atsirenku is dideles pasiulos tai kas man patinka :)plauku aliejukas 58lt bet jo didele talpa 100ml tai ilgai ir uztenka, nepilnai metus ji teplioju, o kauke 34lt bet ji ma patinka plauka gerai idrekina smile.gif
Atsakyti
Blondines, galiu pasidalint savo naujausiu atradimu - REDKEN Anti-snap Leave-in treatment. Pries savaite uzsukau i salona nusipirkt priemoniu savo sausiem nualintiems plaukams. Ir grozio salono darbuotoja man pasiule isbandyt sita balzama, kuri uztepi po plauku plovimo ir palieki. Plaukai tapo labai svelnus ir grazus, ir esu labai patenkinta thumbup.gif . Galit isbandyt, toks melynas butelys, kazkur 300ml. Dabar ieskau sito - Matrix Color.Smart Reflective Shine Spray. Kiek zinau jis nerealiai pataiso sviesius plaukus, spalva paryskinta, plaukai tampa zvilgantys, purus, svelnus. Kai rasiu ir isbandysiu, parasysiu atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2007 11 12, 06:06)
Blondines, galiu pasidalint savo naujausiu atradimu - REDKEN Anti-snap Leave-in treatment. Pries savaite uzsukau i salona nusipirkt priemoniu savo sausiem nualintiems plaukams. Ir grozio salono darbuotoja man pasiule isbandyt sita balzama, kuri uztepi po plauku plovimo ir palieki. Plaukai tapo labai svelnus ir grazus, ir esu labai patenkinta  thumbup.gif . Galit isbandyt, toks melynas butelys, kazkur 300ml. Dabar ieskau sito - Matrix Color.Smart Reflective Shine Spray. Kiek zinau jis nerealiai pataiso sviesius plaukus, spalva paryskinta, plaukai tampa zvilgantys, purus, svelnus. Kai rasiu ir isbandysiu, parasysiu atsiliepimus  mirksiukas.gif

Butinai parasyk kaip tau ten tiko ar patiko cool.gif
Atsakyti
Sveikos, savo plaukų blondiškumą puoselėju taip: naudoju gerus šampūnus (citrus shine, loreal, ABC, pastaruoju metu - Paul Mitchel, labai patinka) ir pastoviai juos keičiu, nepasilieku prie vienos linijos. Toliau: turiu kaukę, tik pamiršau pavadinimą, išbandyta draugių ir sėkmingai naudoju pati, didelė talpa ir tik 30 Lt, katkarčiais užsidedu, kai netingiu (reikia palaikyti 4 min), taip pat laikas nuo laiko kokiu serumu issitepu plaukų šaknis (alfa parf), na ir galiausiai plaukų aliejukas Kerastase - superinis. Džiovinu praktiškai kasdien fenu, lako naudoju mažai, bet šventėms ir progoms negailiu.
Tai va, tokia mano priežiūra. Plaukai nėra nei stori nei labai ilgi, bet iš to kas yra, bandau išspausti geriausia:) Svarbiausia - spalva!:)
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 11 11, 00:36)
Ir as esu svieseplaike, pagrindinis situ plauku gydymo dalykas tai priemones kurios duoda plaukui dregme, pati naudoju kauke plaukams DelColore firmos ir seruma plauku galams, na liux neturiu broblemu del velimosi  thumbup.gif

O gal butu galima nusipirkti uzejus pas jus i kirpykla?Kur ji yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reda318: 16 sausio 2008 - 14:45