Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

QUOTE(helena @ 2007 06 23, 10:54)
O man kaip tik, jei dažo tą nuaugusį gabaliuką, visai plaukas nebūna pakenktas, kaip tik labai gerai atrodo. Va jei jau ant dažyto dar dažyt, tada tikrai sausėja. Tai man visai negaila ataugusias šaknis sruogom padažyt g.gif

Nu nzn , kokia kirpeja profisionale gali tokia nesamone daryti blink.gif As tai viena syki, uzsiregistravau pas savaja, atejau ji i mane ziuri blink.gif Ko atejai? Sakau kaip visada, dazytis ir kirptis. Sako , pakirpt galiu - dazyti nedazysiu schmoll.gif Dar palaukiam biski. Va tokia faina kirpeja turiu thumbup.gif O siaip sruogeles irgi dazo miltukais (pati prasau) Bet man to dazymo uztenka ilgam irnesakyk.gif Poto tik saknis nudazo ir viskas. Na nzn, kazkaip nepastebejau , kad nuo folijos kazkas butu negerai g.gif O kaip daznai jus dazote plaukus (ataugusias saknis) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 23, 11:24)
O kaip daznai jus dazote plaukus (ataugusias saknis)  g.gif

Čia kantrybės klausimas. Aš ilgiau kaip 3 mėnesius neiškenčiu, o ir šaknys ataugusios negražu... Kad greičiau augtų, tai kas mėnesį dažyčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 06 21, 15:07)
mesk tik greitai smile.gif laukiam

Mexica, jau idejau foto. Mano blondiniška galva doh.gif Praeitam puslapiukyje biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa , pamiršau parašyti, kad naudoju Simply Zen šampūną (karts nuo karto), kuris naikina pigmentą. Na kad būčiau sužavėta - negaliu pasakyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2007 06 19, 18:13)
Schwarzkof profesional Bonacure Color save true silver shampoo
va toks:
user posted image

Aš irgi tokį naudoju thumbup.gif Dar naudoju balzamą plaukam tokį pat -dažytiem, šviesintiem plaukam -irgi super mirksiukas.gif Anksčiau visada vargdavau, nes plaukai pradėdavo ryžėt, o su šitu šampūnu to nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_plunksnele_ @ 2007 06 20, 22:03)
Kokia idomi tema  4u.gif , man irgi labai aktuali, seniai sviesinu plaukus, bet pradedu svarstyti, kad si menesi buvo paskutinis dazymas sviesiai.  ax.gif
Papildyta:
Buvau nusipirkusi, bet taip ir neisbandziau  blush2.gif , o kodel pasisiausia plaukai?  g.gif Kiek laiko laikyti reikia?

Tai išbandykit mirksiukas.gif LAš tai išvis jo nelaikau arba laikau labai trumpai smile.gif o pasišiausiau visa tik po pirmo plovimo, dbr viskas normaliai thumbup.gif
Atsakyti
nu man tai nepadeda jokie sviesikliai, jei jau pageltonuoja, tai galiu deti ka tik nori.... reik vel dazyti verysad.gif
Atsakyti
as tai isvis nzn ka daryt.. mano plaukai beveik balti, dabar dazau irgi blond, bet be miltuku, tai ir nebeslenka beveik, tik spalva tokia ryzoka gaunasi.. bet reikia aukotis, nes toks jausmas, kad tie milteliai visas saknis isede ir slinko plaukai gal pora metu blink.gif
Atsakyti
as niekada nedazau pati, einu i kirpykla,nepasitikiu savo dazymo kokybe lotuliukas.gif
Atsakyti
Kylam...
Tai va pakeliau temą į viršų nes nebežinau kokias priemones benaudoti... Kažkas atsitiko plaukams, jie šiūrkštūs, veliasi, nebėra blizgesio... Patarkit ką naudoti... Tuoj išieisiu į bankrotą nuo visokių priemonių pirkimo... 4u.gif
Atsakyti
Tai be abejo,dazais tepa tik sruogele,taciau visa plauku sruoga susuka i folija,o ji ten KAITA.Esme cia ne daziukuose,o folijoje.Per kepure plunksnelemis man nedazo,nes per ilgi plaukuciai,toks budas tinka tik trumpesniem.As kai paprasiau kirpejos,kad man nudazytu sviesiai,bet ne vyniotu i folija ir dar butu gerai,kad dazai nesiliestu su galvos oda,tai man pasake,kad visam pasauly taip nerasiu,kad nudazytu,nebent plaukuciai butu trumpesni ir galetume dazyt per kepure.Dar patikino,kad nuo Kadus tikrai neslinks,o kaip bus ateity,dar pamatysim.
Manau,kad po keliu meteliu vistiek reiks bandyti tamsinti,o gal patiks

na as saknis ataugusias daziau sruogelem tai man tepe ti saknis ir taip gerai susuko i folija kad likusi sruoga nekaito kartu su saknu dazais ir daziai nesiliete su galvos oda rolleyes.gif vat tau ir " tau taip visame pasaulyje niekas nenudazys" thumbup.gif
Papildyta:
As dabar sviesiai ruda. kazkas tarp kakavos ir cappucino
Dazau dazais be amoniako ir peroksido ir esu patenkinta - plaukai dar niekad tokie faini nebuvo. Aisku dazau labai retai, nes spalva apsiplauna ir tampa panasi i mano naturalia, tik kiek blizgesne.

mexika o kokios spalvos plaukai buvo pries dazant ta capucino spalva? mano tai tokie pilki tamsiai ir su sviesiom sruogelem. jezau jau 100 metu svajoju apie kakavine er tai capucinine spalva tik nznau kokiais dazais dazyt o kirpeja sako nesigaus man tokia spalva isgaut, bet as lb noriu blush2.gif gal pameni kokiais daziais daze? g.gif
Atsakyti
as irgi jungiuos i jusu blondiniu buri 4u.gif
Atsakyti