Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

QUOTE(Stichija @ 2007 04 24, 13:58)
O man toks durnas klausimas iskilo - esu zilstanti tamsiaplauke, jau metai laiko kirpeja dazo sviesiom sruogom per visa ilgi, o saknis dazo tokiu lazdyniniu atspalviu, bet nuo dazymo sruogom man kazkaip plaukai ziuriu labai nusausejo.....Dazo tai vienas sruogas su framesi, kitas su Loraeliu, bet kad miltuku deda, tai tikrai maciau. Kazin, o jei man dabar visa galva kokiais Garnier dazais uzsimozojus?  ax.gif Kaip tik maciau tokia grazia splava " Gold Blondie ", na tokia auksiniai-rudai geltona, kaip medus  ax.gif Tai ar man paskutiniai plaukai nenumuks? Nes jau uzkniso tepliojimais ant nakties aliejais visokiais, dar pusdienis su kokia super duper brangia kauke.....

Man rodos kad jeigu esi tamsiaplauke tai gali pamirsti apie tuos garnier dazus - jie mano sesei is prigimties blondinei, tik po dvieju valandu nuima pigmenta. Taigi arba gausiesi kokia nors per viduriuka tarp ryzos ir geltonos arba gali pazaliuoti g.gif Na vienaip ar kitaip as nerizikuociau. Na bet jei tamsiaplauke liki nenori, tai siulyciau dazyti keliais tonais sviesesniais dazais g.gif Pati blondiniu tarpa palikau, kai supratau kad jau geriau neturesiu mylimos spalvos, nei kad liksiu su trim sviesiais plaukais ant galvos smile.gif Na aisku as naturaliai esu sviesiaplauke taigi miltuku naudot nereikejo, bet plauku vistiek gaila..

QUOTE(auroryte @ 2007 06 20, 11:09)
Merginos- noriu paklausti, ar įmanoma plaukus pašviesinti sruogelėmis, nenaudojant miltukų, o kreminius dažus. Nors kirpėjos kaip susitarusios tvirtina, kad nesigaus, bus ryžokas atspalvis. verysad.gif Ale kad aš ir nenoriu , kad jau tos sruogos labai baltos būtų, lai būna kad ir ryžokos, bet kad plaukui ne taip kenktų. nes kai šviesina miltais, tai vargas- labai, tragiškai tiesiog plaukai man nusausėja, tiesiog trupa gabalais. Reikia kitos kirpėjos ieškotis ko gero ax.gif
Beje girdėjau, kad kenkia ne tik blondinimas miltukais, bet ir pats vyniojimas į foliją, nes ten plaukas kaista, verda blink.gif

Imanoma viskas, tik atsizvelgiant i aplinkybes smile.gif Jei esi tamsiaplauke tai kreminiai dazai nebus pakankamai stiprus, kad nuimtu pigmenta ir nepaliktu geltonos spalvos uzuominu. Tokiu atveju yra galimybe rinktis stipru peroksida aktyvatoriui ir maisyti su pigmentu, arba naudot miltukus.

Tik visvien nesuprantu jei visos dazo todel, nori graziu plauku o vaiksto nutriususiais nuo sviesinimo, tai kam to reikia? blink.gif Beto ar maza pas mus blondiniu -visos kone vienodai baltos biggrin.gif Bukit isskirtines mergaite, raskit spalva kuri jums tinka galbut net geriau nei sviesus. Juk gimstat tamsios ne todel, kad su jumis pajuokavo, o todel kad ta spalva apskritai tinka prie jusu kompleksijos (angliskia skamba gudriau bet tiek to biggrin.gif ) smile.gif
Atsakyti
Mexica tai kokios dabar spalvos esi? nes as ir supratau kad nuo sviesinimo liksiu plika tai dabar vaikstau naturali , lietuviska pilka . ir neapsisprendziu ka daryt su spalva
Atsakyti
Kokia idomi tema 4u.gif , man irgi labai aktuali, seniai sviesinu plaukus, bet pradedu svarstyti, kad si menesi buvo paskutinis dazymas sviesiai. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(No_Angel* @ 2007 06 18, 19:11)
Jau išbandžiau  thumbup.gif  iš pradžių tik ant plaukų galiukų, pažiūrėjau ar viskas  ok su ta spalva  biggrin.gif  bet viskas ok, spalva tikrai baltesnė o ir plaukai pakankamai švelnūs po plovimo, tik labai jau pasišiaušę  lotuliukas.gif

Buvau nusipirkusi, bet taip ir neisbandziau blush2.gif , o kodel pasisiausia plaukai? g.gif Kiek laiko laikyti reikia?
Atsakyti
As dabar sviesiai ruda. kazkas tarp kakavos ir cappucino smile.gif
Dazau dazais be amoniako ir peroksido ir esu patenkinta - plaukai dar niekad tokie faini nebuvo. Aisku dazau labai retai, nes spalva apsiplauna ir tampa panasi i mano naturalia, tik kiek blizgesne. smile.gif

Atsakyti
o man kirpeja liepe netamsint sako kad man netiks tamsesne o sako dabar labai madinga naturali spava tai vaikstau sau madinga biggrin.gif siaip nepatinka man mano sapva vis paziuriu i veidrody ir norisi pasisviesint. bet dabar tikrai matau kad plaukai atsigauna kai nedazau. tai kolkas kentesiu po to gal kelias sruogeles priekyje pasisviesinsiu
Atsakyti
Labai sunku nuspresti kas tinka o kas ne. Ir tai daznai lemia skonio reikalas smile.gif
Na juoda man pvz irgi netiktu, ar tamsaus sokolado, nes siaip esu lietuvaite tipine, o va patapau vienu gal tonu tamsesne uz naturalia ir ok smile.gif

tiesa blondinem mano kirpejas kazkada sake kad butinai reikia aliejukus naudot. ir del estetines priezasties, nes jie neblizga del sviesinimo, o aliejukas suteikia blizgesio ir del to kad aliejukas siek tiek uzpildo amoniako isestus zvynelius. as naudojau tik del to, kad galeciau plaukus issukuoti, nes kitaip tai turejau problemu del sausumo jie sukibdavo ziauriai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 06 20, 21:55)
Mexica tai kokios dabar spalvos esi? nes as ir supratau kad nuo sviesinimo liksiu plika tai dabar vaikstau naturali , lietuviska pilka . ir neapsisprendziu ka daryt su spalva

Aš irgi esu nei šviesi, nei tamsi, tokia lietuviška pilka. Dabar naturalūs ataugę apie 4 cm. Bet nežianu, ką toliau su jais daryti. Tamsinti man irgi negerai, netiks. Geriausia būtų kokiu 1- 2 tonais pašviesinti, arba kokią karamelinę spalvą išgauti. Tik ne tą peroksidinę- sruoginę, neleisiu žaloti plaukų daugiau lotuliukas.gif
P.S- jei kam įdomu, kaip atrodo dabar mano ševeliūra, kokie plaukai naturalūs spalvos ataugo,galėčiau foto įdėti ax.gif
Atsakyti
mesk tik greitai smile.gif laukiam
Atsakyti
as jau puse metu nedazau tai atauge jau daug
Atsakyti
Niu, va mano plaukai dabar tokie. Jau daug matosi, kiek nuagę nuošaknų naturalios spalvos.
user posted image
Atsakyti
oho kokie ilgi mano tai nuo to sviesinimo trupa tai tik biski zemiau peciu! bet siaip matosi kad taviskiam reik dregmes. o atauge dar nedaug bet cia sunkus laikas kol nuauga normaliai . as vos kelis kart nenusidaziau per ta laika
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2007 06 19, 21:13)
Schwarzkof profesional Bonacure Color save true silver shampoo
va toks:
user posted image

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(auroryte @ 2007 06 20, 11:09)
Merginos- noriu paklausti, ar įmanoma plaukus pašviesinti sruogelėmis, nenaudojant miltukų, o kreminius dažus. Nors kirpėjos kaip susitarusios tvirtina, kad nesigaus, bus ryžokas atspalvis. verysad.gif Ale kad aš ir nenoriu , kad jau tos sruogos labai baltos būtų, lai būna kad ir ryžokos, bet kad plaukui ne taip kenktų. nes kai šviesina miltais, tai vargas- labai, tragiškai tiesiog plaukai man nusausėja, tiesiog trupa gabalais. Reikia kitos kirpėjos ieškotis ko gero ax.gif
Beje girdėjau, kad kenkia ne tik blondinimas miltukais, bet ir pats vyniojimas į foliją, nes ten plaukas kaista, verda blink.gif

O man kaip tik, jei dažo tą nuaugusį gabaliuką, visai plaukas nebūna pakenktas, kaip tik labai gerai atrodo. Va jei jau ant dažyto dar dažyt, tada tikrai sausėja. Tai man visai negaila ataugusias šaknis sruogom padažyt g.gif
Atsakyti